QUOTE(čikita38 @ 2016 02 21, 08:49)
Labas rytas, vėl toks žiemiškas jis. Kaip prastai miegojau... Fui tiek visokių sapnų nuotrupų... Vakare paskanavau čipsų. Matyt paįtakojo. Vakar MB lizdo sukimo sindromas sukilo. Po kraustymosi į naują butą buvau užrašius sąrašą darbų ką namie reikėtų padaryti, bet jis sau kabėjo ir tiek,.... Vakar ryte vyras atsikėlė ir ėmėsi nuo pirmo sąrašo darbo ☺, nei valgė nei gėrė visą dieną. Vakare išdidžiai išbraukė paskutinį darbą iš sąrašo ir sako na va dabar ramu.
Bet taip smagu viskas paruošta, lentynėlės vonelei, kūdikio daiktams ir šiaip visokios smulkmenos... Liko man pačiai pabaigti patalynę kūdikiui pasiuti. Dar daugkartinių sauskelnių keletą, ir viskas bus pasiruošta leliukui.
Bet taip smagu viskas paruošta, lentynėlės vonelei, kūdikio daiktams ir šiaip visokios smulkmenos... Liko man pačiai pabaigti patalynę kūdikiui pasiuti. Dar daugkartinių sauskelnių keletą, ir viskas bus pasiruošta leliukui.
tikrai šaaunuolis tavo vyras
o aš dar niekaip tašių nepradedu krautis jau viskas kaip ir suruošta...aš tik lakstau ,lakstau,kaip motorą įsidėjus būčiau
labas rytas
gal naujų mamyčių yra?