QUOTE(adamada @ 2016 02 18, 11:32)
kraustomės į naują temą ir laukiam byrančių mamyčių
Ačiū, kad įtraukei į sąrašėlį ir už naujus namus
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 18, 13:14)
Sveikinimai
QUOTE(Carpe diem @ 2016 02 18, 13:28)
Man jau 34 m.
Buvau šiandien apžiūroj, tai sakė nebesiveria kaklelis taip greitai, bet man parengiamieji vos ne nuolat, skauda, tempia ir t.t. Tai daktarė sako, kad gal dar savaitę ir p.atemsiu, o gal ir nebe jei noriu anksčiau, turiu pagulinėti karštoj vonioj, vyrą užlenkti lovos žaidimams ir žiūrėk gal savaitgalį pasimatysim jei ne, kitas apsilankymas - antradienį (02.23)
Buvau šiandien apžiūroj, tai sakė nebesiveria kaklelis taip greitai, bet man parengiamieji vos ne nuolat, skauda, tempia ir t.t. Tai daktarė sako, kad gal dar savaitę ir p.atemsiu, o gal ir nebe jei noriu anksčiau, turiu pagulinėti karštoj vonioj, vyrą užlenkti lovos žaidimams ir žiūrėk gal savaitgalį pasimatysim jei ne, kitas apsilankymas - antradienį (02.23)
Su gimtadieniu
QUOTE(Juratikas @ 2016 02 18, 15:20)
Aš irgi pasenau metais
Man tai labai sutriko miegas - nusnaudžiu kelias valandas ir akys stačios, o po kelių valandų vėl lūžtu, atrodo, galiu ir stačia užmigti Šiandien nuo 4 iki 6 ryto veltui varčiausi norėdama užmigt. Vienžo, gyvenu pati kūdykišką gyvenimą Darbų pilna, o jėgų su tokiu miego režimu jiems nudirbti visai neturiu
Man tai labai sutriko miegas - nusnaudžiu kelias valandas ir akys stačios, o po kelių valandų vėl lūžtu, atrodo, galiu ir stačia užmigti Šiandien nuo 4 iki 6 ryto veltui varčiausi norėdama užmigt. Vienžo, gyvenu pati kūdykišką gyvenimą Darbų pilna, o jėgų su tokiu miego režimu jiems nudirbti visai neturiu
Ir tave su gimtadieniu .
Man tas pats. Vargina toks režimas. Bet kaaaip aš pasiilgau miegojimo ant pilvo . O dabar vartausi vartausi, sėdu gulu, ir vėl sėdu, ant kito šono gulu. Naktim knygas skaitau, dienom vaikštau miegodama..
QUOTE(D+M @ 2016 02 18, 17:01)
Man irgi žinok miegas pakrikęs ir kaip ir tau nuo 4 iki 6 dažnai prasivartau, bet ir pilvuko gyventoja aktyvi būna, tai matyt taip jau ir bus, taip kad
Man irgi nauja, bet kažkodėl man praėjo ta paranojinė baimė, gal kad labai tvirtai žinau, kad noriu vaistų nuo skausmo ir mane tai ramina, o gal jau ir pasimatymo labai laukiu, bet džiaugiuosi, kad rami esu, kažkurį laiką, nors prieš tai būdavo panikos priepuolių tokių lengvų, tikiuosi nesikartos
Man irgi nauja, bet kažkodėl man praėjo ta paranojinė baimė, gal kad labai tvirtai žinau, kad noriu vaistų nuo skausmo ir mane tai ramina, o gal jau ir pasimatymo labai laukiu, bet džiaugiuosi, kad rami esu, kažkurį laiką, nors prieš tai būdavo panikos priepuolių tokių lengvų, tikiuosi nesikartos
Kadangi pirmas man buvo CP, tai dabar truputį neramu, kaip bus, ar pati pagimdysiu.. Trumoiau - šiek tiek bijau .
Buvau šiandien pas gydytoją. Tai galvytė dar neįsistačius, vadinasi dar negimdysiu. Šlapimas ir kraujo spaudimas geri, galiu toliau tint . Dabar apsilankymas tik kovo mėnesį. Svorio priaugus 19kg . Gražu..