Sveikos, o čia tyla. Juozui irgi su akyte yra beduke. Traiskanoja viena labai. Gydytoja skyrė lasiuku.
QUOTE(čikita38 @ 2016 04 17, 16:39)
Sveikos, o čia tyla. Juozui irgi su akyte yra beduke. Traiskanoja viena labai. Gydytoja skyrė lasiuku.
Kokiu lasiuku skyre? darote masazus? as bijau lataku atverimo.. Vis kasdiena masazuoju, bet negereja.. Antra karta lasinu antibiotikus, nes pradejo labai traiskanoti..
perkelus tema visos apleido...
Labas visoms užsukančioms
Kaip mamytes laikotes? Kaip maziukai auga? Man nuostalgija Gal jau paskutinis buvo, liudna
Laikausi neblogai, bet norėčiau geriau . Nėštumo nepasiilgau ir tikrai žinau, kad jau paskutinis. Mažoji auga neblogai, tik jei pirmą mėnesį reikėjo naktimis žadinti, kad pavalgytų, tai dabar keliasi pati ir kas dvi ar pusantros valandos. O man tas nepatinka . Dieną irgi mažai miega, nebent lauke ilgiau. Bet kai tokie orai, tai retai nosį iškišam. Nupušimas.
Aš jau pradedu galvoti, kad ir su antras bus stipriai triukšmaujantis. Nelepina manęs vaikai
Gaila, kad čia taip tylu.
QUOTE(waiduke @ 2016 04 14, 09:33)
Kaip mamytes laikotes? Kaip maziukai auga? Man nuostalgija Gal jau paskutinis buvo, liudna
Laikausi neblogai, bet norėčiau geriau . Nėštumo nepasiilgau ir tikrai žinau, kad jau paskutinis. Mažoji auga neblogai, tik jei pirmą mėnesį reikėjo naktimis žadinti, kad pavalgytų, tai dabar keliasi pati ir kas dvi ar pusantros valandos. O man tas nepatinka . Dieną irgi mažai miega, nebent lauke ilgiau. Bet kai tokie orai, tai retai nosį iškišam. Nupušimas.
QUOTE(Neverk @ mama,2016 04 14, 15:02)
Musu pimpackiukas vakar menesio sulauke. Pratriuksmavo visa menesi, nepanasu, kad artimiausiu laiku nustos triuksmaut.
Aš jau pradedu galvoti, kad ir su antras bus stipriai triukšmaujantis. Nelepina manęs vaikai
QUOTE(čikita38 @ 2016 04 17, 15:39)
Sveikos, o čia tyla.
Gaila, kad čia taip tylu.
QUOTE(waiduke @ 2016 04 15, 15:40)
masažiukai padeda ir dar sakė su ocuflash paplaudinėt, bet masažuot po kelis kart per dieną reik ir atsiveria
mes antradienį švęsim 2 mėnesiukus, varysim svertis , matuotis labai įdomu kiek paaugo, nes pusė rūbų sudėjau jau į dėžę, nes išaugo kleckiokas mėnesio buvo 51,5 cm ir beveik 3,5 kg, dabar labai įdomu kiek bus dviejų
Aš tiek užsisukus su mažu, su namais, su vaikais, kad pamirštu čia įlįst net
Sveikos,
Visos fcbooke bendrauja uztad cia tylu
Martide, kokie mazuciai jus menesiuko. Mano tai mesnkute 😊 1 men 4,590g ir 54cm
Visos fcbooke bendrauja uztad cia tylu
Martide, kokie mazuciai jus menesiuko. Mano tai mesnkute 😊 1 men 4,590g ir 54cm
Laba diena
Sveika prisijungus. Tik kad čia mažai kas užsuka. Bendrausim dviese
Na ir man pritrūksta laiko kompą įsijungt. Du vaikai, tai ne vienas. Atrodo su tuo vienu nebūtų kas veikti. Bet kai namuose dar pirmaklasis, tai truputį sudėtinga. Bet sukamės ir laukiam gerų orų. Nusibodo namuose tupėt. O dar ir šaltuose.
QUOTE(Mamukas 323 @ 2016 04 23, 17:12)
Sveiki,
Prisijungiu ir aš prie Jūsų, nes įdomu paskaityti, pasidalinti mintimis, patirtimi apie mažiukų auginimą. Kadangi esu naujai/sena iškepta mamytė viskas lyg pirmą kartą.
Prisijungiu ir aš prie Jūsų, nes įdomu paskaityti, pasidalinti mintimis, patirtimi apie mažiukų auginimą. Kadangi esu naujai/sena iškepta mamytė viskas lyg pirmą kartą.
Sveika prisijungus. Tik kad čia mažai kas užsuka. Bendrausim dviese
QUOTE(Martitė @ 2016 04 24, 13:07)
Na ir man pritrūksta laiko kompą įsijungt. Du vaikai, tai ne vienas. Atrodo su tuo vienu nebūtų kas veikti. Bet kai namuose dar pirmaklasis, tai truputį sudėtinga. Bet sukamės ir laukiam gerų orų. Nusibodo namuose tupėt. O dar ir šaltuose.
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 18, 13:04)
Jau maniau, kad kitos temos ir nebe prireiks, nes visos i FB persikraustė
Sveikos mes gimem vasario 21 Kur cia rast tas bendramintes?
QUOTE(AStonke @ 2016 04 27, 11:12)
Sveikos mes gimem vasario 21 Kur cia rast tas bendramintes?
Mano mazoji ta pacia diena gime
Martite, coliukas tavo vaikiukas gerai, lengva nesioti manoji keliais simtais gramu daugiau svete, dvieju men apziuroje nebuvom, bet jau virs 4 kg turetu sverti pries kelias dięnas pradejau deti antra dydi sauskelniu, nors dad ir pjrmas nebuvo mazas, bet pirkqu didesni kieki, tai jau antra emiau. Rubeliai dar tinka 56 dydzio, bet neilgai, tuoj reikes didesnius imti
Mes du kartus i akyte antibiotikus lasinom, masazus darau, siuo metu kaip ir gerai, bet neaiwku kqip bus toliau, tai tyliai dziaugiuosi
Kleckas, tikiuosi panelei dabar toks etapas ir tuoj ramiau miegos
As namie bunu su dviem, bet susitvarkau. Ypac smagu kai geras oras, tai lauke prabunam.. vakar mazoji lauke uzmigo apie 7 vakaro, tai 9 parnesiau i lovyte, nezadinau valgyt, nes visada pati pabunda, nuluzau su savo didziuoju, o mazoji tik pries 2 pabudo.. o valgius buvo tik puse 6.. ir dabar nuo 11 lauke miega. Blogiau buna kai oras blogas..
QUOTE(waiduke @ 2016 04 27, 13:05)
Kleckas, tikiuosi panelei dabar toks etapas ir tuoj ramiau miegos
As namie bunu su dviem, bet susitvarkau. Ypac smagu kai geras oras, tai lauke prabunam.. vakar mazoji lauke uzmigo apie 7 vakaro, tai 9 parnesiau i lovyte, nezadinau valgyt, nes visada pati pabunda, nuluzau su savo didziuoju, o mazoji tik pries 2 pabudo.. o valgius buvo tik puse 6.. ir dabar nuo 11 lauke miega. Blogiau buna kai oras blogas..
Tikėjausi, kad antras vaikelis bus ramesnis. Na bet teks susitaikyti, kad ir ši pašokdins . Maniškė dabar miega nuo šešių valandų. Ka-in kada nakčiai užmigs .
Ar jau kieno vaikučiai skiepinti antro mėnesio skiepais? Įdomu ar buvo kokia reakcija, ar viskas gerai praėjo?
Labai laukiu atšilimo ir pasivaikščiojimų lauke. Nors vakar lauke prabuvom tik valandą, nes mažoji nusprendė, kad nori namo
Mes skiepa atidejom, kita savaite gal keliausim.. Visa seima buvom pasigave virusa, mazoji truputi slogavo, tai su gydytoja pasitarem ir nusprendem siek tiek atideti..
Maniske dienos metu beveik visa laika miega lauke, dabar irgi trys valandos osia
Feisbukines, ikiskitir cia nosi Kaip jums sekasi? Vis galvoju kaip lyrikos vyrukas auga..
Maniske dienos metu beveik visa laika miega lauke, dabar irgi trys valandos osia
Feisbukines, ikiskitir cia nosi Kaip jums sekasi? Vis galvoju kaip lyrikos vyrukas auga..