Sveikos,
Truputį papasakosiu kaip man sekesi gimdyt smile.gif Beje čia iš kitos forumo temos, nes per kelias bendrauju, soriuks smile.gif 24d 1val nakties gime musu dama 😊 3,825g ir 50cm. Nepatikesit pagimdziau beveik per 1 val...
23d ejom i TA kaip ir planuota, gine apžiūrėjus sako 5 cm atsiverimas vaziuokit gimdyt...tai sakau,kad man neskauda,nejauciu saremiu...o ji sako po to gali jsu ir nespet...na ka, dukra sesei palikom ir su vyru isvaziavom...nuvaziavus patikrino (tą vakarą budejo Ligeikienė),sako 4cm atsiverimas,tonus pamatavo ,sako saremiu nesimato arba yra bet silpni. Pagulde i patologini,vyras iki 21 val pabuvo,mat ten ilgiau neleidzia,sakau vaziuok namo,po to dar kartą tonus pamatavo, o po to nuėjau miegot,jutau pamaudenimus ir tiek,dar su palatos merginomis papliurpem (dvi su persileidimais gulejo)ir po 12 val girdziu toki garsa ,,pokst'',maniau gal galvute isistate(nes su echo Domarkas žiūrejo ir sake prieš tai,kad dar neįsistacius),bet pajutau, kad apatiniai drekt pradejo,nuejau i wc ir vandenys nubego. Gydytojas Domarkas patikrino, vandenys skaidrus. Einu i gimdykla. Ten liepe į lova atsigult ir matuoja vaiko tonus apie 30 min (aišku visos išeina ,aš viena, pradedu saremiaut). Dar prieš išeinant sako ,ateisiu galesi eit pavaikščiot. Atejo gydytoja po 30 min pažiūret, tai sakau,kad jau stumt noriu, o ne vaikščiot . Pažiūrejo , sako gali stumt. 3-4stumimai ir gime mano panele. Sako gydytoja,na ir greita tu smile.gif
Nei plysau,nei kirpo. Po kokios val jauciausi kaip negimdzius, tik kad kraujuoju :)net paciai keista,kad viena be vyro buvau,sakyciau gal net ir geriau, nes susikaupiau ir viskas vyko greitai ir sklandziai. Saremiai sakyčiau skaudoki buvo,gerai,kad tik apie pusvalandį truko,bet kazkaip pavyko skausmą suvaldyt ir iškvepuot. (čia su gydytojų pavardėm rašiau,nes šiauliečių temoj rašiau, o aš iš Šiaulių)
Dėl maitinimo,maitinu pati. Krūtinė kaip pas Lolo Ferari, tikiuosi ir toliau taip bus,noriu ilgai maitint kaip pirmaja,gal ne iki 3m ,bet iki 2 tai tikrai
O tema tikrai apmirusi, vis užsuku,bet čia tylu...fcbooke nera laiko sedet,tai ten naujienas sugaudyt sunku (mane buvo priemusios,bet tikriausiai pašalino,nes nemaciau,kad foto ar kazka reikia nusiust, na bet ka padarysi)