Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. kovo nėštukės

Sveikos merginos, sveikinimai jau sulaukusioms savo atžalėlių.

Mano porelė gimė kovo 1d po cp.
Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

Jau grižom namo.
Atsakyti
QUOTE(waiduke @ 2016 03 07, 19:09)
Kam dare cp, kaip del ismoku uz dvi savaites? Jas sumoka dabar ar tada kai baigiasi dekretas (mano atveju tos dvi savaites skaitosi geguzes men)? Uzpildziau pries savaite,  ir gavau pranesima, kad darbdavys dar nepateike npsd, su dekretu reikejo ilgai darbdavio prasyti pazymos, gal vel ta pati situacija wink.gif

aš šiandien užpildžiau tik sodroj, tai net nežinau ar pateikė jau darbas ar ne, nes savaitė jau praėjo, realiai turėjo pateikt. Gausim dabar, kai darbdavys pateiks formą ir apskaičiuos pašalpą. Maniškis baigsis gegužės 22

QUOTE(wildpoppy @ 2016 03 07, 21:46)
Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

kaip fainiai wub.gif ir vardukai labai gražūs. O Nora kaip mano pirmagimis svorio, tik ūgio maniškis 1 cm mažesnis buvo biggrin.gif

Kaip sekasi tvarkytis su dviem?
Atsakyti
wildpoppy, dvigubi sveikinimai 4u.gif 4u.gif koki dideli vaikuciai thumbup.gif
Papildyta:
Martite, aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2016 03 07, 19:46)

Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

Jau grižom namo.

kaip tik šiandien apie tave pagalvojau, kaip ten su dviem sekasi rolleyes.gif didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

Jau grižom namo.

O, dideliausi dvigubi sveikinimai 4u.gif Gražaus augimo!
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2016 03 07, 19:46)

Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

Jau grižom namo.

Dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gerai,kad priminet,del biuletenio reikia ir man uzsipildyti smile.gif kiek pamenu is anksciau,iskarto pinigai uz tas 2 savaites buna.

Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

Jau grižom namo.

Sveikinimai su dvigubu dziaugsmu 4u.gif wub.gif kaip sekasi sutarti su dviem? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2016 03 07, 18:46)

Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

Jau grižom namo.

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 03 07, 13:16)
Niu, ponička, labai jau rizikingai čia tašės reikalus apleidote rolleyes.gif Nuo 37 savaičių pagimdyti gali be t kada. O dar sakai, kad jauti, kaip mažoji spaudžiasi žemyn. Eik, tiksliau - bėk - tašės krautis.
Mano visos mergiotės gimė iki termino, ir gerokai: dvi 37 savaičių, viena - 38. Ir su šituo jau nuo šeštadienio vis gimdau ir gimdau cool.gif Net pati iš savęs juokiuos, nu bet jau viskas OK būtų.
Pojūčiai kaip pas kitas: momentais gerokai spaudžiasi žemyn, pamaudžia pilvo apačią ir uodegikaulį. Tai ir laukiu, ir vis galvojau - ar čia jau, ar dar ne jau.

šian jau viską būtinai susidėsiu,nes įdomus pojucius pradedu jaust ax.gif

Rokas 2740g ir 48cm
Nora 2710g ir 50cm.

Jau grižom namo.

šilčiausi sveikinimai susitikus savo aukselius wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms jau turinčioms leliukus 4u.gif pas manė naujienos tokios: išaugo streptokokai bakterija, teks antibus gimdymo metų leisti. Vakar buvau santariškėse apžiūroje, tai jokio planinio cezario, nors visa nėštumą tik taip sakė mane stebinti gydytoja. Dabar tenka perkrauti savo smegenis, lauksime prasidedančios gimdymo veiklos ir tuomet žiūrės ar pati pagimdysiu ar operos. Viskas priklausys nuo kraujo spaudimo.
Šiaip leliukas atitinka 37 sav ir 3 d. Sveria 3090 , vandenų kiekis norma. Taigi gyvenam toliau, ramiai megaujamės laukimu. Kol kas didelių nemalonių pojūčių nėra.
Tiesa dar kartą užtikrino kad aiškiai mato kad vyrukas su visais atributais.
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2016 03 08, 08:46)

Gerai,kad priminet,del biuletenio reikia ir man uzsipildyti smile.gif kiek pamenu is anksciau,iskarto pinigai uz tas 2 savaites buna.

aga, iš kart būna mirksiukas.gif

QUOTE(čikita38 @ 2016 03 09, 07:37)
Sveikinimai visoms jau turinčioms leliukus  4u.gif  pas manė naujienos tokios: išaugo streptokokai bakterija, teks antibus gimdymo metų leisti. Vakar buvau santariškėse apžiūroje, tai jokio planinio cezario, nors visa nėštumą tik taip sakė mane stebinti gydytoja. Dabar tenka perkrauti savo smegenis, lauksime prasidedančios gimdymo veiklos  ir tuomet žiūrės ar pati pagimdysiu ar operos. Viskas priklausys nuo kraujo spaudimo.
Šiaip leliukas atitinka 37 sav ir 3 d. Sveria 3090 , vandenų kiekis norma. Taigi gyvenam toliau, ramiai megaujamės laukimu. Kol kas didelių nemalonių pojūčių nėra.
Tiesa dar kartą užtikrino kad aiškiai mato kad vyrukas su visais atributais.

dėl bakterijos tai viskas bus gerai wink.gif o tai dėl ko turėjo būt CP??? ir kaip čia dabar persigalvojo?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Dvigubi raudonai mėlyni sveikinimai, wildpoppyy wub.gif 4u.gif Tokie nemaži vaikučiai thumbup.gif Mano jaunėlis (kol kas) taip pat Rokas ax.gif Vaikis toks patenkintas, kad mokykloje knygelėse, pratybose vis apie Roką rašo hihihi.gif Gerai, kai žmogus patenkintas savo vardu ax.gif

Waiduke, labai šauniai augat 4u.gif

Na, o aš atsilieku nuo grafiko (man data pagal MM 03.08, pagal echo 03.11), tai tokia truputį jaučiuosi kaip ir kalta prieš jau pagimdžiusias mamytes, nes jūs taip gerai "šaudot", kaip iš kokios patrankos doh.gif
Sekmadienį vakare ir man buvo užėję kas 20 min. sąrėmiai. Jau galvojau, kad išjudėsiu pagaliau. Bet kur tau, išsimaudžiau, išsipusčiau ir galvojau jau kelsiu vyrą, kad važiuojam - bet viskas tilo, rimo nurimo, tai ir nuėjau miegot. Ir puikiai visą naktį išmiegojus atsikėliau tik ant pietų blush2.gif Ir vėl tyla doh.gif Jau ne tik aš, bet ir visa mano šeimyna pavargo laukti - kada tongue.gif Šiandien, sakau, jau saulės užtemimas praleistas, tai pavakare eisiu pasivaikščioti Taurakalnio laiptais - gal "pramuš" g.gif

Ačiū Neverk, mama ir D+M už palaikymą ir patarimą dėl tinstančių kojų. Situacija padidinus skysčių kiekį tikrai labai pagerėjo. Bijau, tik kad ko "nepraplaučiau" iš organizmo ir kojų mėšlungis netrauktų (oi, kaip būtų ne kas per gimdymą doh.gif ). Geriu, tiksliau, geriam dviese Steponėno arbatą - aš ir katinas lotuliukas.gif nu niekaip nesuprantu, ko jis puola ant tos arbatos g.gif sudėtį apžiūrėjau-jokių ten valerijonų nėra. Bet tik nusisuku, tai jau bilda arbatinis žemyn su visa arbata doh.gif lotuliukas.gif

Čikita38, gerai, kad pasidarei šį tyrimą. Geriau žinoti ir laiku kelią užkirsti problemai. Viskas bus gerai 4u.gif
O dėl CP - man irgi beveik visą nėštumą planavo CP dėl placentos pirmeigos ir miomų, bet augant pilvui viskas pasislinko į nugarą, damutė apsivertė tai, kaip sakant, "pakilimo takas" laisvas, gali lelius "skrist" ax.gif

Atsakyti