sveikos,
ar yra naujų mamyčių?
vakar lagaminą išsitraukiau...sakau gal jau laikas daiktus į ligoninę dėtis, nes dar nepradėjau visai nesitiki,kad jau greit turesim antrą damą
Kažko visą dieną pilvas kietėja jokių paskaudenimų nejaučiu, tad negaliu sakyti, kad paruošiamieji...o ir nieko daugiau nedariau, kad būtų galima kaltinti nuovargį
Sunraya, kleckas nebyrat dar?
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 03 06, 01:43)
Kažko visą dieną pilvas kietėja jokių paskaudenimų nejaučiu, tad negaliu sakyti, kad paruošiamieji...o ir nieko daugiau nedariau, kad būtų galima kaltinti nuovargį
tai ko dabar?
aš vakar visą dieną ant siurblio skraidžiau, bet nieko, net keista tik naktį verčiantys knyną skaudėjo
QUOTE(giedrute86 @ 2016 03 06, 10:59)
nelabai įsivaizduoju dėl ko. Dar prie viso to ir vos ne visą naktį malėsi kaip reikiant dabar lyg ramus, bet pastebėjau, kad pilvukas vis tiek linkęs kietėt
Sveikos, nebyrat?
Linoze, sveikinimai
rabaciene.k, gal jau greitai pasimatymas su pilvuko gyventoju?
Keista skaityti nestuminius dziaugsmus ir vargus Mano mergytei dvi savaites, o dar tik rytoj turejau gultis i ligonine ir poryt butu buves planinis CP.. Turbut pagimdziusios mamytes jau cia nelabai reiksis ir tema mirs
Mes gyvenam pakankamai gerai, truputi pilvuka buvo pradeje pusti, bet tik viena diena blogiau buvo, o ir as daug ko atsisakiau valgyti, gal ir nuo to pagerejo Pienuko turiu sociai, pieno gamyba jau susitvarke, nes pradzioj bijojau kaip su pirmuoju mastita tureti, spenelis apkramtytas sugijo, net nesunaudojau pirktu kompresiuku Naktimis keliames du kartus, jei antra dar galima vadinti naktimi.. Brolis pakankamai gerai prieme sesyte, tik dar likus baime, kad mama isvaziuos i ligonine.. Zodziu, kol kas gyvenam gerai, tikimes taip ir toliau.
Linoze, sveikinimai
rabaciene.k, gal jau greitai pasimatymas su pilvuko gyventoju?
Keista skaityti nestuminius dziaugsmus ir vargus Mano mergytei dvi savaites, o dar tik rytoj turejau gultis i ligonine ir poryt butu buves planinis CP.. Turbut pagimdziusios mamytes jau cia nelabai reiksis ir tema mirs
Mes gyvenam pakankamai gerai, truputi pilvuka buvo pradeje pusti, bet tik viena diena blogiau buvo, o ir as daug ko atsisakiau valgyti, gal ir nuo to pagerejo Pienuko turiu sociai, pieno gamyba jau susitvarke, nes pradzioj bijojau kaip su pirmuoju mastita tureti, spenelis apkramtytas sugijo, net nesunaudojau pirktu kompresiuku Naktimis keliames du kartus, jei antra dar galima vadinti naktimi.. Brolis pakankamai gerai prieme sesyte, tik dar likus baime, kad mama isvaziuos i ligonine.. Zodziu, kol kas gyvenam gerai, tikimes taip ir toliau.
QUOTE(waiduke @ 2016 03 06, 20:53)
Mes gyvenam pakankamai gerai, truputi pilvuka buvo pradeje pusti, bet tik viena diena blogiau buvo, o ir as daug ko atsisakiau valgyti, gal ir nuo to pagerejo Pienuko turiu sociai, pieno gamyba jau susitvarke, nes pradzioj bijojau kaip su pirmuoju mastita tureti, spenelis apkramtytas sugijo, net nesunaudojau pirktu kompresiuku Naktimis keliames du kartus, jei antra dar galima vadinti naktimi.. Brolis pakankamai gerai prieme sesyte, tik dar likus baime, kad mama isvaziuos i ligonine.. Zodziu, kol kas gyvenam gerai, tikimes taip ir toliau
smagu,kad jums viskas taip šauniai sekasi
Papildyta:
labas,
žinok rabackienek., man irgi pradejo paspazmuot pilvą, ypač vakare su tokiu spaudimu į apačią,o dar ir dama tada pradeda daugiau judet...sakau gal nereiks laukt kovo 24d tai vakar pradėjau tašę krautis dėl visą ko
QUOTE(giedrute86 @ 2016 03 07, 05:58)
žinok rabackienek., man irgi pradejo paspazmuot pilvą, ypač vakare su tokiu spaudimu į apačią,o dar ir dama tada pradeda daugiau judet...sakau gal nereiks laukt kovo 24d tai vakar pradėjau tašę krautis dėl visą ko
na aš visai nieko preš būčiau jau gimdyt, nes pasak vaiko augimo lentelės, jaunuolis turėtų būti jau apie 4kg , o terminas tik 22d į ligoninę jau nuo sausio viskas sukrauta
QUOTE(giedrute86 @ 2016 03 07, 07:58)
Niu, ponička, labai jau rizikingai čia tašės reikalus apleidote Nuo 37 savaičių pagimdyti gali be t kada. O dar sakai, kad jauti, kaip mažoji spaudžiasi žemyn. Eik, tiksliau - bėk - tašės krautis.
Mano visos mergiotės gimė iki termino, ir gerokai: dvi 37 savaičių, viena - 38. Ir su šituo jau nuo šeštadienio vis gimdau ir gimdau Net pati iš savęs juokiuos, nu bet jau viskas OK būtų.
Pojūčiai kaip pas kitas: momentais gerokai spaudžiasi žemyn, pamaudžia pilvo apačią ir uodegikaulį. Tai ir laukiu, ir vis galvojau - ar čia jau, ar dar ne jau.
QUOTE(Neverk @ mama,2016 03 07, 11:16)
Mano visos mergiotės gimė iki termino, ir gerokai: dvi 37 savaičių, viena - 38. Ir su šituo jau nuo šeštadienio vis gimdau ir gimdau Net pati iš savęs juokiuos, nu bet jau viskas OK būtų.
Pojūčiai kaip pas kitas: momentais gerokai spaudžiasi žemyn, pamaudžia pilvo apačią ir uodegikaulį. Tai ir laukiu, ir vis galvojau - ar čia jau, ar dar ne jau.
aš abu iki pabaigos išnešiojau- sūnų net pernešiojau savaitėlę , o dukrą dėl didelio vandenų kiekio, krapštė 40-tą savaitę , tai kažkaip ir dabar nelabai tikiu, kad galiu anksčiau pagimdyti. Midwife sakė, dėl to, kad vaikutis didelis, greičiausiai ir šį kartą sulaukus termino, skatinimą darys...
QUOTE(waiduke @ 2016 03 04, 12:47)
Martite, sveikinimai koks mazutis gime, jau maniske maza, bet tavo vyrukas os viso mazuciukas. Smagu kad gerai valgo
jo mažiukas,bet va per savaitę 240 gr. priaugo, tai labai apsidžiaugiau, kad visko jam pakanka
Sveikinam jau esamas naujas mamytes ir labai jau laukiam naujų užbuksavo lėliukai kai pilnatis baigės
Martite, sauniai augat maniske irgi gerai auga, per ketirias paras kurias buvom namoe pasieke gimimo svori, o buvo numetus beveik 200 g.
Kam dare cp, kaip del ismoku uz dvi savaites? Jas sumoka dabar ar tada kai baigiasi dekretas (mano atveju tos dvi savaites skaitosi geguzes men)? Uzpildziau pries savaite, ir gavau pranesima, kad darbdavys dar nepateike npsd, su dekretu reikejo ilgai darbdavio prasyti pazymos, gal vel ta pati situacija
Kam dare cp, kaip del ismoku uz dvi savaites? Jas sumoka dabar ar tada kai baigiasi dekretas (mano atveju tos dvi savaites skaitosi geguzes men)? Uzpildziau pries savaite, ir gavau pranesima, kad darbdavys dar nepateike npsd, su dekretu reikejo ilgai darbdavio prasyti pazymos, gal vel ta pati situacija