QUOTE(dange @ 2016 02 19, 22:46)
Tikrinasi. Kartą per metus.
Tik keista, kad klausimą apie mokytojų profilaktinius sveikatos tikrinimus užduodate būtent jūs
Tik keista, kad klausimą apie mokytojų profilaktinius sveikatos tikrinimus užduodate būtent jūs
Man keista kaip medikai nepastebėjo,kad serga atvira tuberkulioze jei tikrinasi sveikatą,juk ir plaučius šviečiasi?
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2016 02 19, 22:55)
o kodel jus einat pas tradicines medicinos gydytojus?
yra gi ten visokiu kitokiu, man tikrai atrodo kad jums pernelyg daug streso kelia tradicine medicina....
yra gi ten visokiu kitokiu, man tikrai atrodo kad jums pernelyg daug streso kelia tradicine medicina....
Aš einu kai man reikia,bet ne profilaktiškai kažko susileisti,neaišku ko ir kokios galimos pasekmės nuo to kažko.
Labai įdomus požiūris,jei į save nešvirkšti kas papuola,tai klausimas ko ten eini pas medikus.
Mantu aš atsisakiau,kai tvarkiau pažymą į mokyklą prieš metus,kad atsisakysiu žinojau iš anksto,galvojau,kad privaloma,tad buvau pasiruošusi daryti vietoje Mantu kraujo tyrimo,bet paaiškėjo,kad tyrimas nebūtinas.Labai supratinga vaiko gydytoja,nei kišo,nei pamokslavo tik pasiūlė.