Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(dange @ 2016 02 19, 22:46)
Tikrinasi. Kartą per metus.
Tik keista, kad klausimą apie mokytojų profilaktinius sveikatos tikrinimus užduodate būtent jūs  bigsmile.gif

Man keista kaip medikai nepastebėjo,kad serga atvira tuberkulioze jei tikrinasi sveikatą,juk ir plaučius šviečiasi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2016 02 19, 22:55)
o kodel jus einat pas tradicines medicinos gydytojus? g.gif
yra gi ten visokiu kitokiu, man tikrai atrodo kad jums pernelyg daug streso kelia tradicine medicina.... unsure.gif

Aš einu kai man reikia,bet ne profilaktiškai kažko susileisti,neaišku ko ir kokios galimos pasekmės nuo to kažko.
Labai įdomus požiūris,jei į save nešvirkšti kas papuola,tai klausimas ko ten eini pas medikus.
Mantu aš atsisakiau,kai tvarkiau pažymą į mokyklą prieš metus,kad atsisakysiu žinojau iš anksto,galvojau,kad privaloma,tad buvau pasiruošusi daryti vietoje Mantu kraujo tyrimo,bet paaiškėjo,kad tyrimas nebūtinas.Labai supratinga vaiko gydytoja,nei kišo,nei pamokslavo tik pasiūlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 19 vasario 2016 - 23:23
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 22:11)
Aš einu kai man reikia,bet ne profilaktiškai kažko susileisti,neaišku ko ir kokios galimos pasekmės nuo to kažko.
Labai įdomus požiūris,jei į save nešvirkšti kas papuola,tai klausimas ko ten eini pas medikus.

isivaizduoju kad homeopatai, naturopatai, antroposofai nesiulytu visokiu tu profilaktiniu proceduru g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 19, 23:23)
isivaizduoju kad  homeopatai, naturopatai, antroposofai nesiulytu visokiu tu profilaktiniu proceduru  g.gif

Kas ten žino,mano vaiko pirma pediatrė buvo homeopatė,ji bandė pasakyti apie skiepų žalą,bet tuo metu atrodė visi skiepija kaip čia gali neskiepyti,tiesiog madinga viską iš eilės varyti į vaikus,o kai vaikui įvyko reakcija pediatrė pasakė,o ką aš sakiau,papasakojo apie savo neskiepytą sūnų.
Man nesudėtinga atsisakyti,bet yra medikų,kurie sugeba net prie vaiko aiškinti kaip jis numirs be skiepų,dar pabrėžė,kad neskiepytų pacientų nenori gydyti,apsisukome ir susiradome kitą normalią tradicinės medicinos gydytoją.
Tegul siūlo čia nieko tokio,bet kai kurie medikai peržengia visas ribas kišdami skiepus.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 20, 00:55)
cia ant kokio imunologo/gydytojo pataikai. As labai nemazai gydytoju pediatru macius del savo neramaus gyvenimo budo,- pasitaike ir  rezervuotu vakcinu atzvilgiu sutikti (su klasikiniu medicininiu issilavinimu, nekalbu apie homeopatus, kas yra visai stple kokioj De, pvz). O norint ne naujagimi vakcinuoti, tai tikiu kad LT taip pat visi suvarytu unsure.gif

Mums ligoninej tai net uztikrino, kad jei ne dabar, tai niekur kitur jus to skiepo negausit, kad ir kaip noresit g.gif atsimenu vaikas gime su hipoksija ir trombocitopenija, ligonineje praleidome apie savaite ir tam laikui visi skiepai buvo atideti, bet israsant is ligonines, kai jau susipakave beveik ruosemes eiti pro duris (tik dar laukem kol atiduos dokumentus), seseles, net ne gydytojos, pasiule pasiskiepyti, mes su vyru dar bandem galvoti, o jos toki spaudima padare pasakydamos - kad turit nuspresti cia ir dabar (5-10 min laikotarpyje), arba pasiskiepyjat, arba nesiskiepyjat, bet daugiau apsigalvoti sanso neturesit - iseisit is ligonines ir sio skiepo nebegausit g.gif
Atsakyti
Antivaxerių propagandos mechanizmas "dirba" ir tokiais metodais:
https://www.facebook...rayersforNella/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 22 vasario 2016 - 08:32
QUOTE(dange @ 2016 02 19, 22:46)
Tikrinasi. Kartą per metus.

Tikrinasi, bet ne dėl TBC, kažkodėl visi suaugusieji kaip velnias kryžiaus bijo fluorogramos, gal dėl gandų, kad tai ypatingai sveikatą žalojanti procedūra.
Bet žinau, kad nors plaučių tyrimas privalomas kas du metus, nemažai žmonių susitarę su savo gydytojais jos išvengia.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 22, 10:17)
Tikrinasi, bet ne dėl TBC, kažkodėl visi suaugusieji kaip velnias kryžiaus bijo fluorogramos, gal dėl gandų, kad tai ypatingai sveikatą žalojanti procedūra.
Bet žinau, kad nors plaučių tyrimas privalomas kas du metus, nemažai žmonių susitarę su savo gydytojais jos išvengia.

Tam tikrų profesijų atstovai privalo tikrintis kasmet:
https://www.e-tar.lt...AR.6A8A7A3BBCDC

O fluorografija stipriai atgyvenęs metodas. Kaži, ar jos dar kažkur atliekamos. g.gif Kiek žinau, nuo 2006 m. pagal EU direktyvas jas uždrausta naudoti diagnostiniams tyrimams. Bet galiu ir klysti.g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 22 vasario 2016 - 12:30
QUOTE(kackac @ 2016 02 22, 12:57)
Tam tikrų profesijų atstovai privalo tikrintis kasmet:
https://www.e-tar.lt...AR.6A8A7A3BBCDC

4u.gif
kaip velnias kryžiaus bijo fluorogramos, gal dėl gandų
Ar tai nieko neprimena? mirksiukas.gif
Atsakyti
Neprimena. Man skiepų šalutinės reakcijos ne gandai, o asmeninė patirtis. O fluorogramos pavojingumas man asmeniškai gandai, nes neieškojau apie tai informacijos. Bet ir gandai iš niekur neatsiranda.
Atsakyti
Kaip jums toks įspėjimas/prašymas ant gydytojo kabineto durų? Ne iš niekur, matyt. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 22 vasario 2016 - 12:47
QUOTE(bevardė @ 2016 02 22, 13:35)
Neprimena. Man skiepų šalutinės reakcijos ne gandai, o asmeninė patirtis. O fluorogramos pavojingumas man asmeniškai gandai, nes neieškojau apie tai informacijos. Bet ir gandai iš niekur neatsiranda.

cool.gif Na jau, paprašius googl'as oi kiek išmes apie rentgeno spindulių pavojus bigsmile.gif
Bet paraleles išvedžiau ne dėl gandų ir pavojų, o dėl paminėtų susitarimų su gydytojais, padedančių išvengti nenorimos/galimai kenksmingos ar kitaip nepriimtinos intervencijos mirksiukas.gif Taigi, tie patys "empatiški šaunuoliai" medikai, kurie pasirašo nesamas kontraindikacijas skiepui, lygiai taip pat padeda išvengti plaučių rentgeno ar kokio pasėlio salmonelai tiems, kurie ugdo, moko, maitina jūsų vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 22, 13:46)
Kaip jums toks įspėjimas/prašymas ant gydytojo kabineto durų? Ne iš niekur, matyt. biggrin.gif

user posted image

O kaip jums sis? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti