Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 19:45)
Duokdie, tie vaikai buvo vakcinuoti BCG. Skuodo raj. pagal TBC paplitimą yra blogiausioje padėtyje Lietuvoje. doh.gif
http://www.delfi.lt/...s.d?id=70464562

QUOTE(kiskius @ 2016 02 19, 20:08)
o koks skirtumas buvo jie vakcinuoti ar ne??? juk skiepas saugo nuo sunkios formos tik pirmus metus

Turit omeny, kad BCG turi geriausią efektą prieš miliarinę diseminuotą TBC ir tuberkuliozinį meningitą, kuris būdingiausias kūdikiams ir vaikams iki 3 metų? g.gif

QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 22:12)
Arklio pasakos,beveik visi naujagimiai skiepijami ir kas kelintam vaikui 7m.užrausta.Vaiko pusbroliui užraudo,bet jokios ligos nerado,su kuo pakalbi tai daugumai užrausta,nors neserga.Aš asmeniškai neleidau daryti vaikui Mantu.
Čia tik svaičiojimai,kad apsaugo nuo sunkių ligos formų,nėra įrodymų.Čia iš tos serijos kas būtų jeigu būtų.

Erikauzas, ar bent bandėt ieškot tų įrodymų? mirksiukas.gif Spėju, kad ne , kitaip nekiltų klausimų, kodėl užrausta Mantoux, ir dėl kokių priežasčių pasitaiko klaidingai teigiami rezultatai mirksiukas.gif
P.S o dėl kokios priežasties atsisakėt tyrimo? Vien todėl, kad jis kažkaip iš tolo turėjo bendą sąskambį su skiepais?

QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 22:33)
Aš kalbu ne apie pačią ligą,o kad nėra įrodymų,kad skiepai saugo nuo sunkių formų,nes visu pirma neaišku ar vaikas būtų susirgęs ta sunkia forma,o visi nuopelnai iš karto skiepui eina.
O paskiepijus ir susirgus sunkia forma kaip tada vadinama?Ar vėlgi taip nebūna?

Anksčiau minėtos formos būdingos mažiems vaikams- tai ne filosofija, o statistika mirksiukas.gif Taip pat imunosupresuotiems( ŽIV, mitybos nepakankamumas ir mirksiukas.gif neseniai persirgusiems tymais).
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2016 02 19, 22:59)

Mane asmeniskai imunologai taip suvare, kai as pasakiau kad mane domintu galimybe BCG vakcinuot, kad buvo ilgokai geda...

Pasmalsausiu: LT ar užusieniuos? Tiesiog vienu ir kitu atveju motyvai turėtų būti skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 19, 21:59)
LT vakcinacija 97.7%, berods. Graziau nei grazus skaiciai.
Bedele kad atvirom formom sergantys kosi kitiems ant galvu....
Mane asmeniskai imunologai taip suvare, kai as pasakiau kad mane domintu galimybe BCG vakcinuot, kad buvo ilgokai geda...

Atskirose apskrityse BCG vakcinacijų skaičius varijuoja 96,6 - 99,2 proc. ribose. Gimdymo namai puikiai atlieka savo darbą. thumbup.gif

Stipriai įtariu, kad ne lietuviški imunologai tamstą taip suvarė.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 02 19, 21:10)
Pasmalsausiu: LT ar užusieniuos? Tiesiog vienu ir kitu atveju motyvai turėtų būti skirtingi  g.gif

Boston Children's hospital, US.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 19, 23:14)
Boston Children's hospital, US.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 02 19, 22:10)
Erikauzas, ar bent bandėt ieškot tų įrodymų? mirksiukas.gif  Spėju, kad ne , kitaip nekiltų klausimų, kodėl užrausta Mantoux, ir dėl kokių priežasčių pasitaiko klaidingai teigiami rezultatai  mirksiukas.gif
P.S o dėl kokios priežasties atsisakėt tyrimo? Vien todėl, kad jis kažkaip iš tolo turėjo bendą sąskambį su skiepais?

Manęs netenkina visokie svaičiojimai be įrodymų,pas mane daug klausimų,bet atsakymų nėra,vien jau kaip šalinasi iš organizmo aliuminis ir k.t.o kol šalinasi jei šalinasi.... biggrin.gif

Aš į vaiką be reikalo nieko neleidžiu leisti,šiaip sau profilaktiškai,nes kažkam to reikia,kažkas nori,tik dėl to,kad kažkas gąsdina schmoll.gif Jei būtų privalomas būčiau dariusi mokamai kraujo tyrimus,bet jokiu būdu ne Mantu.Bet atsisakius Mantu pasirodo ir kraujo tyrimų nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 19 vasario 2016 - 22:25
QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 23:13)

Stipriai įtariu, kad ne lietuviški imunologai tamstą taip suvarė.biggrin.gif

Jei kalba ėjo ne apie naujagimį ir kūdikį, "suvaryt" galėjo ir LT imunologai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 02 19, 22:25)
Jei kalba ėjo ne apie naujagimį ir kūdikį, "suvaryt" galėjo ir LT imunologai  mirksiukas.gif

uups, įnešk aiškumo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 21:26)

naujagimi, naujagimi 4u.gif
mano mamai plaucio segmentas pasalintas, tuberkuloma operuota, man atrode visai verta demesio vakcina. Jiems ten taip neatrode g.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 21:46)
Turi vilčių, kad aš tuo patikėsiu? lotuliukas.gif

QUOTE(uups @ 2016 02 19, 23:59)

QUOTE(dange @ 2016 02 20, 00:25)
Jei kalba ėjo ne apie naujagimį ir kūdikį, "suvaryt" galėjo ir LT imunologai  mirksiukas.gif

QUOTE(kackac @ 2016 02 20, 00:26)

Ai, tai dabar jau gal ir patikesit??? blink.gif doh.gif vis tik ne man vienai taip buvo (nesvarbu, kad skirtingose salyse), o ir Dange teigia, kad taip gali buti 4u.gif dabar jau UPS? pirma svarbu pasityciot, o tada pagalvot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 19, 22:41)
Ai, tai dabar jau gal ir patikesit???  blink.gif  doh.gif vis tik ne man vienai taip buvo (nesvarbu, kad skirtingose salyse), o ir Dange teigia, kad taip gali buti  4u.gif dabar jau UPS? pirma svarbu pasityciot, o tada pagalvot?  g.gif

Nepatikėsiu. schmoll.gif O faktas, kad veiksmas vyko skirtingose šalyse - net labai svarbi aplinkybė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 20:10)

Ir dar įdomu tai mokytojai sveikatos nesitikrina,kad eina į darbą su atvira tuberkulioze?

Tikrinasi. Kartą per metus.

QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 23:24)

Aš į vaiką be reikalo nieko neleidžiu leisti,šiaip sau profilaktiškai,nes kažkam to reikia,kažkas nori,tik dėl to,kad kažkas gąsdina schmoll.gif  Jei būtų privalomas būčiau dariusi mokamai kraujo tyrimus,bet jokiu būdu ne Mantu.Bet atsisakius Mantu pasirodo ir kraujo tyrimų nereikia bigsmile.gif

Tik keista, kad klausimą apie mokytojų profilaktinius sveikatos tikrinimus užduodate būtent jūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 19, 21:41)
Ai, tai dabar jau gal ir patikesit???  blink.gif  doh.gif vis tik ne man vienai taip buvo (nesvarbu, kad skirtingose salyse), o ir Dange teigia, kad taip gali buti  4u.gif dabar jau UPS? pirma svarbu pasityciot, o tada pagalvot?  g.gif

cia ant kokio imunologo/gydytojo pataikai. As labai nemazai gydytoju pediatru macius del savo neramaus gyvenimo budo,- pasitaike ir rezervuotu vakcinu atzvilgiu sutikti (su klasikiniu medicininiu issilavinimu, nekalbu apie homeopatus, kas yra visai stple kokioj De, pvz). O norint ne naujagimi vakcinuoti, tai tikiu kad LT taip pat visi suvarytu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 21:24)
Aš į vaiką be reikalo nieko neleidžiu leisti,šiaip sau profilaktiškai,nes kažkam to reikia,kažkas nori,tik dėl to,kad kažkas gąsdina schmoll.gif  Jei būtų privalomas būčiau dariusi mokamai kraujo tyrimus,bet jokiu būdu ne Mantu.Bet atsisakius Mantu pasirodo ir kraujo tyrimų nereikia bigsmile.gif

o kodel jus einat pas tradicines medicinos gydytojus? g.gif
yra gi ten visokiu kitokiu, man tikrai atrodo kad jums pernelyg daug streso kelia tradicine medicina.... unsure.gif
Atsakyti