Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 20:45)
Duokdie, tie vaikai buvo vakcinuoti BCG. Skuodo raj. pagal TBC paplitimą yra blogiausioje padėtyje Lietuvoje. doh.gif
http://www.delfi.lt/...s.d?id=70464562

o koks skirtumas buvo jie vakcinuoti ar ne??? juk skiepas saugo nuo sunkios formos tik pirmus metus
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 18:45)
Duokdie, tie vaikai buvo vakcinuoti BCG. Skuodo raj. pagal TBC paplitimą yra blogiausioje padėtyje Lietuvoje. doh.gif

Norite pasakyti,kad pilnos sanatorijos,tuberkuliozinės vaikų ligoninės perpildytos vaikais neskiepytais nuo TBC?
Kiek man žinoma sanatorijose net mokyklas lankantys vaikai visi skiepyti,bet va serga.
Ir dar įdomu tai mokytojai sveikatos nesitikrina,kad eina į darbą su atvira tuberkulioze?

"Per metus čia gydosi apie 600 vaikų nuo 3-ejų iki 18-os."

Ir ką jie visi neskiepyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 19 vasario 2016 - 19:13
QUOTE(kiskius @ 2016 02 19, 19:08)
o koks skirtumas buvo jie vakcinuoti ar ne??? juk skiepas saugo nuo sunkios formos tik pirmus metus

Iš kur tokios žinios? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 19:10)
Norite pasakyti,kad pilnos sanatorijos,tuberkuliozinės vaikų ligoninės perpildytos vaikais neskiepytais nuo TBC?
Kiek man žinoma sanatorijose net mokyklas lankantys vaikai visi skiepyti,bet va serga.
Ir dar įdomu tai mokytojai sveikatos nesitikrina,kad eina į darbą su atvira tuberkulioze?

"Per metus čia gydosi apie 600 vaikų nuo 3-ejų iki 18-os."

Ir ką jie visi neskiepyti?

"Skiepijant kūdikius kuo jaunesniame amžiuje juos galima apsaugoti nuo susirgimų itin sunkiomis TB formomis, tačiau skiepijimai BCG vakcina neturi esminės įtakos sustabdant TB plitimą gyventojų tarpe."
O dabar paspėliok, kokio sunkumo TBC formomis sirgtų tie tavo minimi vaikai, jei nebūtų skiepyti BCG vakcina.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 21:39)

Is gydytojos biggrin.gif nu ir ka dabar? netiket gydytoja? juk pasak jusu reikia aklai jais pasitiketi g.gif

P.S. Kad labai nepultumet, kaip antivaxeres - mano abu vaikai skiepyti TBC smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 02 19, 19:43)
Is gydytojos  biggrin.gif nu ir ka dabar? netiket gydytoja? juk pasak jusu reikia aklai jais pasitiketi  g.gif

Turi vilčių, kad aš tuo patikėsiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 19:39)
Papildyta:

"Skiepijant kūdikius kuo jaunesniame amžiuje juos galima apsaugoti nuo susirgimų itin sunkiomis TB formomis, tačiau skiepijimai BCG vakcina neturi esminės įtakos sustabdant TB plitimą gyventojų tarpe."
O dabar paspėliok, kokio sunkumo TBC formomis sirgtų tie tavo minimi vaikai, jei nebūtų skiepyti BCG vakcina.

Įrodymų turite kokiomis formomis sirgtų,ar tai eilinis gąsdinimas,kad va be skiepų bus/būtų taip ir anaip ?
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 19:58)
Įrodymų turite kokiomis formomis sirgtų,ar tai eilinis gąsdinimas,kad va be skiepų bus/būtų taip ir anaip ?

"Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja šalims, kuriose registruojamas didelis sergamumas TB, skiepyti BCG vakcina vaikus kaip galima greičiau po gimimo. Jeigu sąlytį turėję šeimos nariai nebuvo paskiepiję naujagimio BCG vakcina, kūdikį būtina paskiepyti nedelsiant. Skiepijant kūdikius kuo jaunesniame amžiuje juos galima apsaugoti nuo susirgimų itin sunkiomis TB formomis, tačiau skiepijimai BCG vakcina neturi esminės įtakos sustabdant TB plitimą gyventojų tarpe. Lietuvoje nuo tuberkuliozės skiepijami naujagimiai 2-3 dieną po gimimo."

"Mūsų šalyje, siekiant užkirsti kelią tuberkuliozei, tuberkulino testas atliekamas 7 metų vaikams ir rizikos grupių vaikams, t. y. tiems, kurie kontaktuoja su sergančiaisiais tuberkulioze. Taip siekiama anksti išaiškinti sergančiuosius šia liga. Siekiant pažaboti ligą, visi naujagimiai skiepijami BCG vakcina. Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, BCG skiepai neturi esminės įtakos ligos plitimui ir neapsaugo nuo plaučių tuberkuliozės, tačiau jie apsaugo nuo susirgimų itin sunkiomis ligos formomis. PSO rekomenduoja šalims, kuriose didelis sergamumas tuberkulioze, šia vakcina vaikus skiepyti kaip įmanoma greičiau po gimimo." - sako Romainių tuberkuliozės ligoninės vadovas prof. Skaidrius Miliauskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 19 vasario 2016 - 20:53
Arklio pasakos,beveik visi naujagimiai skiepijami ir kas kelintam vaikui 7m.užrausta.Vaiko pusbroliui užraudo,bet jokios ligos nerado,su kuo pakalbi tai daugumai užrausta,nors neserga.Aš asmeniškai neleidau daryti vaikui Mantu.
Čia tik svaičiojimai,kad apsaugo nuo sunkių ligos formų,nėra įrodymų.Čia iš tos serijos kas būtų jeigu būtų.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 21:12)
Arklio pasakos,beveik visi naujagimiai skiepijami ir kas kelintam vaikui 7m.užrausta.Vaiko pusbroliui užraudo,bet jokios ligos nerado,su kuo pakalbi tai daugumai užrausta,nors neserga.Aš asmeniškai neleidau daryti vaikui Mantu.
Čia tik svaičiojimai,kad apsaugo nuo sunkių ligos formų,nėra įrodymų.Čia iš tos serijos kas būtų jeigu būtų.

Čia tas arklys prof. S. Miliauskas? blink.gif
Pasiskaityk apie latentinę TBC formą.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 21:25)
Čia tas arklys prof. S. Miliauskas?  blink.gif
Pasiskaityk apie latentinę TBC formą.

Aš kalbu ne apie pačią ligą,o kad nėra įrodymų,kad skiepai saugo nuo sunkių formų,nes visu pirma neaišku ar vaikas būtų susirgęs ta sunkia forma,o visi nuopelnai iš karto skiepui eina.
O paskiepijus ir susirgus sunkia forma kaip tada vadinama?Ar vėlgi taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 19, 21:33)
Aš kalbu ne apie pačią ligą,o kad nėra įrodymų,kad skiepai saugo nuo sunkių formų,nes visu pirma neaišku ar vaikas būtų susirgęs ta sunkia forma,o visi nuopelnai iš karto skiepui eina.
O paskiepijus ir susirgus sunkia forma kaip tada vadinama?Ar vėlgi taip nebūna?

Manai, kad tavo profaniškos filosofijos paneigs S.Miliausko žodžius? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 02 19, 14:41)
Na , jei jau ir Dievas jums neįtinka..... bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors, geriau pagalvojus as jam irgi pretenziju tureciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 17:45)

Mantu paraudimas dar labai toli nuo tuberkuliozes.Turbut todel ir rausta kad vakcinuoti.
LT vakcinacija 97.7%, berods. Graziau nei grazus skaiciai.
Bedele kad atvirom formom sergantys kosi kitiems ant galvu....

QUOTE(kackac @ 2016 02 19, 18:46)
Turi vilčių, kad aš tuo patikėsiu? lotuliukas.gif

Mane asmeniskai imunologai taip suvare, kai as pasakiau kad mane domintu galimybe BCG vakcinuot, kad buvo ilgokai geda...
Atsakyti