Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 10:09)
O, taip.... Manai, kad SM "leistinas" tik VBS agentūros "švietimas"? lotuliukas.gif  Atidžiau perskaityk SM forumo taisykles. 4u.gif  biggrin.gif

Tai čia tu taip manai ir tą ir darai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 10:52)
Sveika jumoro dozė - dar niekam nepakenkė. 4u.gif

Viena čia ir juokiesi, o protaujantys medikai, o ne medikai knygų kalikai, tai mąsto ir atsirenka info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 12:09)
O, taip.... Manai, kad SM "leistinas" tik VBS agentūros "švietimas"? lotuliukas.gif  Atidžiau perskaityk SM forumo taisykles. 4u.gif  biggrin.gif

Jums tikrai problemos su elementaraus teksto suvokimu, tai kal kalbeti apie medicinos studijas??? g.gif jau darosi idomu kaip jus jas baiget g.gif blink.gif
As aiskiai rasiau, kad darbo vietoje "svietimas" SM tikrai neturetu buti toleruojamas, o ne, kad tai daryti neleidzia SM taisykles, to turetu neleisti darbovietes taisykles 4u.gif aiskiau dabar, ar vis dar problemos su teksto suvokimu

QUOTE(bevardė @ 2016 03 24, 12:31)
Šio temoje tik kackac neturi rimto užsiėmimo tai ir siūlo knistis jos žinutėse, tarsi būtume ką gero ten pametę.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 11:29)
Jums tikrai problemos su elementaraus teksto suvokimu, tai kal kalbeti apie medicinos studijas???  g.gif jau darosi idomu kaip jus jas baiget  g.gif  blink.gif
As aiskiai rasiau, kad darbo vietoje "svietimas" SM tikrai neturetu buti toleruojamas, o ne, kad tai daryti neleidzia SM taisykles, to turetu neleisti darbovietes taisykles  4u.gif aiskiau dabar, ar vis dar problemos su teksto suvokimu
drinks_cheers.gif

Visuomenės švietimas medikų bendruomenėje toleruojamas visur ir visada. Ir internetu, ir telefonu, ir raštu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 13:38)
Visuomenės švietimas medikų bendruomenėje toleruojamas visur ir visada. Ir internetu, ir telefonu, ir raštu. 4u.gif

vis tiek neitikinsite, kad turite darbdavi, kuris toleruoja jusu pastovu sedejima SM tongue.gif biggrin.gif svietima internetu suprantu, kaip straipsnius, publikacijas, bet ne pastovu sedejima forume, ok tarkim ir forume svietimas toleruojamas, bet jis turetu buti tam tikru laiku, ir atitinkama forma, o ne draskymasis su priesininkais 4u.gif kiekviena darbo vieta turi savo etikos taisykles, ypac bendravimo kulturos su klientais, jusu bendravimo su porencialiais klientais kultura neatitinka net kiemsargio etikos kodekso lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 12:12)
vis tiek neitikinsite, kad turite darbdavi, kuris toleruoja jusu pastovu sedejima SM  tongue.gif  biggrin.gif svietima internetu suprantu, kaip straipsnius, publikacijas, bet ne pastovu sedejima forume, ok tarkim ir forume svietimas toleruojamas, bet jis turetu buti tam tikru laiku, ir atitinkama forma, o ne draskymasis su priesininkais  4u.gif kiekviena darbo vieta turi savo etikos taisykles, ypac bendravimo kulturos su klientais, jusu bendravimo su porencialiais klientais kultura neatitinka net kiemsargio etikos kodekso lygio biggrin.gif

Pernelyg susireikšmini - tamstos niekuo nesiekiu įtikinti. mirksiukas.gif
Tamsta gal norėtų nustatyti tam tikrą laiko limitą, kada ir kiek SM galima "sėdėti". lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Esu čia savanorystės pagrindais, pirmiausia kaip mama, o tik po to, kaip medikė. O klaikus bendravimo stilius skiepų subforume egzistuoja jau seniai, dar iki man čia pasirodant. Tad beliko priimti "žaidimo taisykles" arba pasitraukti. Kitaip būčiau "suvalgyta", kaip ne viena čia bandžiusi kalbėti apie skiepų naudą ir sklaidžiusi antivaxerių mitus apie vakcinaciją. 4u.gif Suprantu, kad ne vienam antivaxeriui čia esu kaip rakštis vienoje vietoje... rolleyes.gif
O bendravimo kultūra - turėtų būti visuotinas reiškinys, mieloji, jei pageidauji joje komunikuoti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 24 kovo 2016 - 12:52
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 14:22)
*Tamsta gal norėtų nustatyti tam tikrą laiko limitą, kada ir kiek SM galima "sėdėti". lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
**Suprantu, kad ne vienam antivaxeriui čia esu kaip rakštis vienoje vietoje... rolleyes.gif
***O bendravimo kultūra - turėtų būti visuotinas reiškinys, mieloji, jei pageidauji joje komunikuoti. 4u.gif

*neturiu tam nei noro, nei poreikio, nes nesu jusu darbdavys 4u.gif jei buciau jusu dabrdavys ne limitus nustatineciau, o galvociau apie darbuoto keitima biggrin.gif
**dabar jau jus pernelyg susireiksminote biggrin.gif
***na jau manes nekulturingu bendravimu tikrai neapkaltinsite, as jusu nei "tujinau", nei "sutve" vadinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 12:59)
***na jau manes nekulturingu bendravimu tikrai neapkaltinsite, as jusu nei "tujinau", nei "sutve" vadinau  4u.gif

O aš leidžiu sau tamstą tujinti, nes po ne vieno tamstytės pasisakymo čia tiek bendro pobūdžio temomis, tiek mano adresu asmeniškai, liežuvis, deja, neapsiverčia kitaip. rolleyes.gif Šutvė - vartotinas lietuvių kalbos žodis, reiškiantis būrį, kompaniją. 4u.gif
Atsakyti
Jūs nejuokaukite kokia kackac medikė,ar matėte kada nors vieną mediką kiauromis paromis besidraskančią internete,nei kultūros nieko,slaugytoja gal,bet tik ne medikė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 15:05)
O aš leidžiu sau tamstą tujinti, nes po ne vieno tamstytės pasisakymo čia tiek bendro pobūdžio temomis, tiek mano adresu asmeniškai, liežuvis, deja, neapsiverčia kitaip. rolleyes.gif  Šutvė - vartotinas lietuvių kalbos žodis, reiškiantis būrį, kompaniją. 4u.gif

Pas jus akivaizdi ne tik kulturos, issilavinimo, bet ir bendro isprusimo stoka smile.gif

Kada ir į ką galima kreiptis „tu"?
1. Kreipimosi forma „tu" žymi artimesnius santykius su žmogumi.
„Tu" rodo pagarbą, atsiradusią kam nors iš draugystės, bičiulystės ar meilės.
2. Kas barnio įkarštyje, norėdamas pažeminti priešininką, nuo „jūs" pereina į „tu", parodo ne savo pranašumą, o tik nesivaldymą ir neišsiauklėjimą.
3. Pas mus įprasta, kad šeimos nariai ir kiti artimi giminaičiai kreiptųsi vienas į kitą „tu". Dažnai „tu" sako bendradarbiai, kolegos, draugai. Tokiu atveju „tu" rodo susitelkimą ir šiltus draugiškus santykius."

Tai kuris cia atvejis pas jus gerbiamoji Kackac? akivaizdu, kad 2-asis biggrin.gif
Kas barnio įkarštyje, norėdamas pažeminti priešininką, nuo „jūs" pereina į „tu", parodo ne savo pranašumą, o tik nesivaldymą ir neišsiauklėjimą. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 10:40)
Manau nei vienoje - mediko, finansiniko ar net prezidento - pareigybeje nera parasyta tokiu pareigu, kaip sedejimas SM darbo metu  4u.gif pagal tai, kad jus cia galima rasti ir ryte, ir per pietus ir vakare bei net nakti 7d per savaite, galima daryti isvada, kad arba jus nedirbate - kas labiausiai tiketina (tokiu atveju jus is vis neturite jokiu kaip medikes pareigu), arba darbo vietoje uzsiimate neleistinais dalykais, nemanau, kad LT atsirastu nors viena darbo vieta, kurioje butu toleruojamas sedejimas SM non stop  4u.gif

postas labai taiklus drinks_cheers.gif biggrin.gif
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 10:45)
Beje, trukdymas atlikti pareigas yra baudžiamas.

lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 08:34)
Pastebėjom... lotuliukas.gif Ypač "medikų" tamstyčių tarpe daug... lotuliukas.gif

o galite tai paneigti?
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 11:12)
vis tiek neitikinsite, kad turite darbdavi, kuris toleruoja jusu pastovu sedejima SM  tongue.gif 

tai darbo metu gal nesedi, gal dirba, tarkim, pora val per savaite. O cia- savirealizacija.

QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 11:22)
  Suprantu, kad ne vienam antivaxeriui čia esu kaip rakštis vienoje vietoje... rolleyes.gif

nesusireiksminkit tik lotuliukas.gif
ir dziaukites kad uzsuka kas, pasigincija, nuoboduli prablasko graziom lietuviskom patarem nesivadovaudami biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, jau visos dūšią išliejot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(uups @ 2016 03 24, 16:21)
nesusireiksminkit tik lotuliukas.gif

ir dziaukites kad uzsuka kas, pasigincija, nuoboduli prablasko graziom lietuviskom patarem nesivadovaudami  biggrin.gif

Imsiu net labai susireikšminti. biggrin.gif Šitiek antivaxerių dėmesio mano personalijai. bigsmile.gif Ir jau ne pirmą kartą taip... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vienareikšmiškai - esu gera rakštis. cool.gif

O kas tau sakė, kad be antivaxerių man čia nuobodu? Skaitytojams gi tokios ir panašios, kaip šiandien, trelės - jokios apčiuopiamos naudos, o tuo labiau, informacijos, tad antivaxerių apsilankymas čia absoliučiai nebūtinas - tamstos gali labiau pasibranginti ir nesivarginti. 4u.gif biggrin.gif Tuo labiau, kad netiesa ir dezinformacija čia net labai nepageidaujami. mirksiukas.gif

O dabar į temą 4u.gif
"Antivakcininė propaganda beveik nepakito nuo 1887-ųjų metų":
http://www.huffingto..._b_9505414.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 24 kovo 2016 - 17:59