QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 12:12)
vis tiek neitikinsite, kad turite darbdavi, kuris toleruoja jusu pastovu sedejima SM
svietima internetu suprantu, kaip straipsnius, publikacijas, bet ne pastovu sedejima forume, ok tarkim ir forume svietimas toleruojamas, bet jis turetu buti tam tikru laiku, ir atitinkama forma, o ne draskymasis su priesininkais
kiekviena darbo vieta turi savo etikos taisykles, ypac bendravimo kulturos su klientais, jusu bendravimo su porencialiais klientais kultura neatitinka net kiemsargio etikos kodekso lygio
Pernelyg susireikšmini - tamstos niekuo nesiekiu įtikinti.
Tamsta gal norėtų nustatyti tam tikrą laiko limitą, kada ir kiek SM galima "sėdėti".
Esu čia savanorystės pagrindais, pirmiausia kaip mama, o tik po to, kaip medikė. O klaikus bendravimo stilius skiepų subforume egzistuoja jau seniai, dar iki man čia pasirodant. Tad beliko priimti "žaidimo taisykles" arba pasitraukti. Kitaip būčiau "suvalgyta", kaip ne viena čia bandžiusi kalbėti apie skiepų naudą ir sklaidžiusi antivaxerių mitus apie vakcinaciją.
Suprantu, kad ne vienam antivaxeriui čia esu kaip rakštis vienoje vietoje...
O bendravimo kultūra - turėtų būti visuotinas reiškinys, mieloji, jei pageidauji joje komunikuoti.