Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 11:45)
*Tamsta pati sau prieštarauji. lotuliukas.gif  Ką tik sakei, kad visuomenės švietimas leistinas tik darbo vietoje, dabar gi postringauji, kad tai "neleistinas dalykas"... lotuliukas.gif Mediko darbdavys visada skatins ir girs savo pavaldinius, užsiimančius švietėjiška veikla ir visuomenės mokymu. Tad relax. mirksiukas.gif
**Beje, trukdymas atlikti pareigas yra baudžiamas. Va Lobovas už neleistiną elgesį medikės atžvilgiu jau patrauktas atsakomybėn. 4u.gif

*Nei velnio as sau nepriestarauju, jums problemos su teksto suvokimu - naturalios ar apsimestines cia jau tik jus zinot biggrin.gif
Taip, visuomenes svietimas leistinas darbo vietoje - atejo pacientas ir svieskite kiek tik norite ir kiek jusu nuomone reikia 4u.gif rasykit mokslinius ir kt straipsnius, manau ir tai suderinama su mediko darbu, taciau "svietimas" SM nemanau, kad "leistinas dalykas" bet kurioje profesijoje ir bet kurioje darbo vietoje, isskyrus darba tame paciame SM kolektyve biggrin.gif
**prieko cia Lobovas ir prie ko cia trukdymas atlikti pareigas? g.gif kas jums trukdo jas atlikti? gal priestaraujancios mamos SM lotuliukas.gif patrauksit baudziamojon atsakomyben uz priestaravima SM lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 10:02)
Taip, visuomenes svietimas leistinas darbo vietoje - atejo pacientas ir svieskite kiek tik norite ir kiek jusu nuomone reikia  4u.gif rasykit mokslinius ir kt straipsnius, manau ir tai suderinama su mediko darbu, taciau "svietimas" SM nemanau, kad "leistinas dalykas" bet kurioje profesijoje ir bet kurioje darbo vietoje, isskyrus darba tame paciame SM kolektyve  biggrin.gif
**prieko cia Lobovas ir prie ko cia trukdymas atlikti pareigas?  g.gif kas jums trukdo jas atlikti? gal priestaraujancios mamos SM  lotuliukas.gif patrauksit baudziamojon atsakomyben uz priestaravima SM  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O, taip.... Manai, kad SM "leistinas" tik VBS agentūros "švietimas"? lotuliukas.gif Atidžiau perskaityk SM forumo taisykles. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 07:56)
Pasivaideno, nes įtikėjai kiskiaus fantazijomis apie mano atstovavimą gydytojo pozicijai. Atidumo, mieloji. mirksiukas.gif  Bakstelk, pirštu, kur aš gyniausi, kad esu medikė?  bigsmile.gif Atvirkščiai, niekada neslėpiau ir net didžiuojuosi, kad ja esu. mirksiukas.gif

tingiu ieskot atgal, bet jums kokstai asmenybiu susidvejinimas, tai gydytoja, tai medike, tai biomedicinos mokslus baigusi.... labai jau garsiai didziuojates, butu idomu suzinot kokia ten tiksliau tokia universali specialybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 03 24, 10:20)
tingiu ieskot atgal, bet jums kokstai asmenybiu susidvejinimas, tai gydytoja, tai medike, tai biomedicinos mokslus baigusi.... labai jau garsiai didziuojates, butu idomu suzinot kokia ten tiksliau tokia universali specialybe biggrin.gif

O kokius mokslus baigia medikai, tame tarpe ne tik gydytojai? Biomedicinos, mieloji. 4u.gif
"Biomedicina - apibendrinta mokslų sritis mokslo klasifikacijoje, apimanti biologijos mokslus, nagrinėjančius gyvąsias sistemas, ir medicinos mokslus."
Atsakyti
Šio temoje tik kackac neturi rimto užsiėmimo tai ir siūlo knistis jos žinutėse, tarsi būtume ką gero ten pametę.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 09:25)
O kokius mokslus baigia medikai, tame tarpe ne tik gydytojai? Biomedicinos, mieloji. 4u.gif
"Biomedicina - apibendrinta mokslų sritis mokslo klasifikacijoje, apimanti biologijos mokslus, nagrinėjančius gyvąsias sistemas, ir medicinos mokslus."

cia tas variantas kai ne kiekvienas pirstas yra nykstys, bet kiekvienas nykstys yra pirstas biggrin.gif

sakyciau, sildotes svetimos saulutes spinduliuos biggrin.gif
Autoriteto prisidedat. Na, bet ka darysi, kai savo nera, reik kazkaip suktis tongue.gif
Atsakyti
Beje ir aš baigiau biomedicinos mokslus, bet medike savęs vadinti nesiryžtu. Nebent Jūs baigėt būtent medicinos mokslus.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 03 24, 10:33)
cia tas variantas kai ne kiekvienas pirstas yra nykstys, bet kiekvienas nykstys yra pirstas  biggrin.gif

sakyciau, sildotes svetimos saulutes spinduliuos  biggrin.gif 
Autoriteto prisidedat. Na, bet ka darysi, kai savo nera, reik kazkaip suktis tongue.gif

Man savos saulutės per akis. 4u.gif

Grįžtant prie svarbesnių dalykų... filmukas apie TBC. Parodykit jį savo vaikams. 4u.gif
https://www.youtube....h?v=9pHDJHt8Yf8
https://culturematte...sis-and-ethics/

Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2016 03 24, 10:35)
Beje ir aš baigiau biomedicinos mokslus, bet medike savęs vadinti nesiryžtu. Nebent Jūs baigėt būtent medicinos mokslus.

Būtent medicinos, ir ne tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 24 kovo 2016 - 10:45
A, jau medicinos, ai ai ai. Visų aplinkinių labui tikiuosi, kad bent ne taikomosios medicinos.
Va po truputį ir aiškėja kokiam klanui pati priklausote.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 03 24, 10:47)
A, jau medicinos, ai ai ai. Visų aplinkinių labui tikiuosi, kad bent ne taikomosios medicinos.
Va po truputį ir aiškėja kokiam klanui pati priklausote.

Net labai "taikomosios". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 09:42)
Man savos saulutės per akis. 4u.gif

Grįžtant prie svarbesnių dalykų... filmukas apie TBC. Parodykit jį savo vaikams. 4u.gif
https://www.youtube....h?v=9pHDJHt8Yf8
https://culturematte...sis-and-ethics/

tai jau taip, yra gerokai svarbesniu dalyku nei jusu samoningas klaidinimas biggrin.gif

Filmuku vaikams nerodysiu nes abu turejo nelaime gimti salyse, kur TBC vakcinacija nepraktikuojama. Pasmerkti nuo gimimo nabageliai....

Bevarde,- mano net du diplomai biomedicininiai. Vyro daktarine taip pat. Mociute gydytoja tradicine to zodzio prasme. Vaikams nepasiseke tokioj seimoj gimus....butu kur paprasciau-butu graziai suvakcinuoti ir turetu sansa isgyvent rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 03 24, 10:49)
Filmuku vaikams nerodysiu nes abu turejo nelaime gimti salyse, kur TBC vakcinacija nepraktikuojama. Pasmerkti nuo gimimo nabageliai....
Bevarde,- mano net du diplomai biomedicininiai. Vyro daktarine taip pat. Mociute gydytoja tradicine to zodzio prasme. Vaikams nepasiseke tokioj seimoj gimus....butu kur paprasciau-butu graziai suvakcinuoti ir turetu sansa isgyvent  rolleyes.gif

Sveika jumoro dozė - dar niekam nepakenkė. 4u.gif
Atsakyti