Jetus ar man pasivaideno, ar vis tik kackac prisipažino atstovaujanti savo kaip medikės nuomonę. O taip bandė gintis kad ji ne medikė.
QUOTE(bevardė @ 2016 03 24, 08:43)
Jetus ar man pasivaideno, ar vis tik kackac prisipažino atstovaujanti savo kaip medikės nuomonę. O taip bandė gintis kad ji ne medikė.
Pasivaideno, nes įtikėjai kiskiaus fantazijomis apie mano atstovavimą gydytojo pozicijai. Atidumo, mieloji. Bakstelk, pirštu, kur aš gyniausi, kad esu medikė? Atvirkščiai, niekada neslėpiau ir net didžiuojuosi, kad ja esu.
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 09:56)
Pasivaideno, nes įtikėjai kiskiaus fantazijomis apie mano atstovavimą gydytojo pozicijai. Atidumo, mieloji. Bakstelk, pirštu, kur aš gyniausi, kad esu medikė? Atvirkščiai, niekada neslėpiau ir net didžiuojuosi, kad ja esu.
Neduok Dieve, pas tokia medike pakliuti...Bet nenoriu tiketi, kad Kackac medike. Kuris protingas, dirbantis medikas mirktu istisom dienom supermamoje, cia i darbo pareigybes ieina ar kaip?
QUOTE(Mantė' @ 2016 03 24, 09:02)
Neduok Dieve, pas tokia medike pakliuti...Bet nenoriu tiketi, kad Kackac medike. Kuris protingas, dirbantis medikas mirktu istisom dienom supermamoje, cia i darbo pareigybes ieina ar kaip?
Į kiekvieno mediko pareigas įeina visuomenės švietimas ir mokymas.
Papildyta:
Kovo 24-oji Taraptautinė tuberkuliozės diena.
http://www.ulac.lt/l...suvienyti-jegas
BCG vakcina - Kalmeto-Gereno lazdelių vakcina, dar vadinama tuberkuliozės skiepu vakcina, kuria visų pirma skiepijama siekiant apsaugoti nuo tuberkuliozės, ypač sunkių jos formų.
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 10:04)
Ok. pritariu, svietimas priklauso. Bet supermamoje sitaip kasdien ardytis? Nepamirskite, dar yra tevu darzelis, facebookas, dar galima telefonu skambineti, kaip dabar madinga, ir aiskinti apie skiepu nauda. Zodziu, daug neisnaudotu galimybiu...
Papildyta:
Turiu klausima, ar skiepytas skiepu nuo tuberkuliozes zmogus gali susirgti latentine jos forma?
QUOTE(Mantė' @ 2016 03 24, 09:11)
Ok. pritariu, svietimas priklauso. Bet supermamoje sitaip kasdien ardytis? Nepamirskite, dar yra tevu darzelis, facebookas, dar galima telefonu skambineti, kaip dabar madinga, ir aiskinti apie skiepu nauda. Zodziu, daug neisnaudotu galimybiu...
Ardytis...
Tagi, atlieku savo, kaip mediko pareigą. O galimybių yra visada, ypač tiems, kas jų ieško.
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 10:56)
Pasivaideno, nes įtikėjai kiskiaus fantazijomis apie mano atstovavimą gydytojo pozicijai.
Atsargiau su zodziais
QUOTE(Mantė' @ 2016 03 24, 11:02)
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 11:07)
darbo vietoje, o ne SM
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 09:17)
O tamstytė atsargiau su fantazijomis.
Kokioje mediko pareiginėjė instrukcijoje parašyta, kad visuomenės švietimas galimas tik darbo vietoje?
Papildyta:
QUOTE(Mantė' @ 2016 03 24, 09:14)
Turiu klausima, ar skiepytas skiepu nuo tuberkuliozes zmogus gali susirgti latentine jos forma?
Žinoma.
QUOTE(kackac @ 2016 03 23, 15:31)
Puikus "stručio pozicijos" pavyzdys - kišti galvą smėlin, save bandant apgauti, kad infekcinių ligų nebūna, siaubingų komplikacijų taip pat ir, apskritai, problemos nėra.
aukšto imuniteto ir aukštos sveikatos žmonėms mažai kas gresia. Jei susivarėte imunitetą ir sveikatą, tai ir skiepykitės dabar
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 11:26)
Kokioje mediko pareiginėjė instrukcijoje parašyta, kad visuomenės švietimas galimas tik darbo vietoje?
Manau nei vienoje - mediko, finansiniko ar net prezidento - pareigybeje nera parasyta tokiu pareigu, kaip sedejimas SM darbo metu pagal tai, kad jus cia galima rasti ir ryte, ir per pietus ir vakare bei net nakti 7d per savaite, galima daryti isvada, kad arba jus nedirbate - kas labiausiai tiketina (tokiu atveju jus is vis neturite jokiu kaip medikes pareigu), arba darbo vietoje uzsiimate neleistinais dalykais, nemanau, kad LT atsirastu nors viena darbo vieta, kurioje butu toleruojamas sedejimas SM non stop
QUOTE(kackac @ 2016 03 24, 06:30)
Kackac, skirtingai nuo kai kurių šios temos dalyvių, nėra priklausoma nuo grupuočių ir kitokių šutvių ideologijos ir demagogijos. Atstovauju tik savo, kaip motinos ir medikės nuomonę ir požiūrį į vakcinaciją. O antivakcininė politika tikrai prie prie gero neprives ir tuo mes neužilgo įsitikinsime.
oooo, apie medikų šutvę ir klaną kažkas prabilo
QUOTE(kiskius @ 2016 03 24, 09:40)
Manau nei vienoje - mediko, finansiniko ar net prezidento - pareigybeje nera parasyta tokiu pareigu, kaip sedejimas SM darbo metu pagal tai, kad jus cia galima rasti ir ryte, ir per pietus ir vakare bei net nakti 7d per savaite, galima daryti isvada, kad arba jus nedirbate - kas labiausiai tiketina (tokiu atveju jus is vis neturite jokiu kaip medikes pareigu), arba darbo vietoje uzsiimate neleistinais dalykais, nemanau, kad LT atsirastu nors viena darbo vieta, kurioje butu toleruojamas sedejimas SM non stop
Tamsta pati sau prieštarauji. Ką tik sakei, kad visuomenės švietimas leistinas tik darbo vietoje, dabar gi postringauji, kad tai "neleistinas dalykas"... Mediko darbdavys visada skatins ir girs savo pavaldinius, užsiimančius švietėjiška veikla ir visuomenės mokymu. Tad relax.
Beje, trukdymas atlikti pareigas yra baudžiamas. Va vienas ryškiausių LT kovotojų prieš skiepijimą A. Lobovas už neleistiną elgesį medikės atžvilgiu jau patrauktas atsakomybėn.