QUOTE(kackac @ 2016 03 19, 11:49)
Neabejotinai, jei tik tos nėščiosios būtų tiek sąmoningos ir revakcinuotųsi. Vienok, situacija mums puikiai žinoma, todėl paauglių ir suaugusiųjų revakcincija mažo antigenų kiekio vakcina yra paplitusi ne tik LT - šalių sąrašėlis jau buvo kiek aukščiau.
man atrodo, nesciosios gerokai jautresne grupe, gerai pagasdinus jas nesunku priverst revakcinuotis
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 19, 12:20)
Na, bet jo papildai ir šiaip gydymo pobūdis atstato ant kojų tūkstančius, o gal milijonus, nes tūkstančiai, per menkas skaičius, nes jis turi linijas net ir gyvūnams.
Be abejo, kad kiekvienas siekia naudos, bet žiūrint kokia ta nauda. Aš pvz. irgi verslininkė, bet mano verslas žmonėms tik padeda, jie dėkoja ir tik išlošia nuo to, o ne serga ar miršta. Verslauti yra normalu, tuo grįstas pasaulis, esmė tik kaip tu verslauji, kenkdamas ir po to neva gydydamas ar gydydamas iš karto, iš tiesų arba iš viso teikdamas kitas, saugias paslaugas. Štai kur esmė
Mercolos?
nutaip, nieko pavojingo jis nestumdo, keleta vitaminu, probiotiku ir baltymu.
Neabejoju kad kaip tukstancius 'pastate' ant koju, taip kitiems tukstanciams nepadejo, o kai kam gal ir pakenke uzdelsus tradicini gydyma.
Papildu biznis labai patrauklus tuo, jog 'nekenkia' ir dar galima isivaizduot jog zmonems gera darai. Uz gera piniga
QUOTE(kackac @ 2016 03 19, 14:34)
Antivaxerių tinklo aktyvistai ir jų organizacijos sumezgusios visai "smagų" finansinių ryšių glomerulą.
Cosa nostra.
Šiaip tai stebima tendencija, kad už ne vieno "uolaus" žaliavalgio/sveikuolio/homeopato/etc. ir ko pasekoje neabejotinai antivaxerio, neretai kyšo asmeninio versliuko ausys.
Normalu kad organizacijas kazkas finansuoja. Paklausius CNN reportazo ir perskaicius straipsni taip ir nesupratau kokia ten Dwoskin ar Segal seimu finansine graza butu. Atvirksciai- mecenuoja tyrimus, fondus
O tos asmeniniu versliuku ausys tai neka maziau ir farmacijoj kyso
pradedant israsomais ir parduodamais preparatais, baigiant patentais.