Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 14:51)
Tai tiems, kurie "į vidų" nežiūrės ir į pavadinimą gilintis nėra prasmės. 4u.gif

Gimdančios kūdrose ir miško prieglobstyje irgi turi "savų ir tikrai rimtų priežasčių". rolleyes.gif

O koks tamstos reikalas kas ką skaito,kuo domisi,kaip gyvena,ką valgo,kaip ir kuo gydosi,kur gimdo,skiepijasi ar nesiskiepija,neša kažkam pelną ar neneša g.gif
Jūsų tas neliečia,žmonės gyvena savo gyvenimus,supraskite pagaliau esate eilinė boba,kad kažkam gyvenimus reguliuotumėte.Susiskiepykite visais sau reikalingais skiepais ir žiūrėkite į veidrodį sau galvą pasiglostydama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 13, 15:04)
O koks tamstos reikalas kas ką skaito,kuo domisi,kaip gyvena,ką valgo,kaip ir kuo gydosi,kur gimdo,skiepijasi ar nesiskiepija,neša kažkam pelną ar neneša g.gif
Jūsų tas neliečia,žmonės gyvena savo gyvenimus,supraskite pagaliau esate eilinė boba,kad kažkam gyvenimus reguliuotumėte.Susiskiepykite visais sau reikalingais skiepais ir žiūrėkite į veidrodį sau galvą pasiglostydama 4u.gif

Lobovo stiliukas mušasi į paviršių? bigsmile.gif
Paaiškinsiu dar kartą - vaikų darželyje užstrigusiems - esi laisva "durniuoti" kiek ir kaip tik širdis geidžia, bet tik iki tokios ribos, kuri jau paliečia kito teises. Kitaip sakant, tavosios teisės pasibaigia tiksliai ten, kur prasideda kito teisės. 4u.gif Pagavai?
O gyvenimo taisykles, mergyt, reguliuoju ne aš, o LR įstatymai. Ir kol esi šios visuomenės narys, privalai jų laikytis.mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 kovo 2016 - 15:18
QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 15:13)
Lobovo stiliukas mušasi į paviršių? bigsmile.gif 
Paaiškinsiu dar kartą - vaikų darželyje užstrigusiems - esi laisva "durniuoti" kiek ir kaip tik širdis geidžia, bet tik iki tokios ribos, kuri jau paliečia kito teises. Kitaip sakant, tavosios teisės pasibaigia tiksliai ten, kur prasideda kito teisės. 4u.gif Pagavai?
O gyvenimo taisykles, mergyt, reguliuoju ne aš, o LR įstatymai. mirksiukas.gif

Eikite geriau kovoti,kad tuberkulioze sergantys būtų gydomi priverstinai.Dabar švaistote savo laiką blevyzgoms,kas kur užsienyje vyksta,žiūrėkite kas čia vyksta,mokytojai vaikšto su atvira tuberkulioze,vaikų ir skiepai neapsaugojo užsikrėtė.
Pilstote iš tuščio į kiaurą ištisus mėnesius lyg čia kažkam įdomu būtų kas dedasi užsienyje.
Paverkite apsikabinusi stulpą,žmonės gyveno ir gyvens taip kaip nori jie,o ne kaip nori kac kac ir patinka tai ar nepatinka,niekos tamstos nuomonės neklausė kaip gyventi ir ką kišti į save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 13 kovo 2016 - 15:25
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 13, 15:22)
Eikite geriau kovoti,kad tuberkulioze sergantys būtų gydomi priverstinai.Dabar švaistote savo laiką blevyzgoms,kas kur užsienyje vyksta,žiūrėkite kas čia vyksta,mokytojai vaikšto su atvira tuberkulioze,vaikų ir skiepai neapsaugojo užsikrėtė.
Pilstote iš tuščio į kiaurą ištisus mėnesius  lyg čia kažkam įdomu būtų kas dedasi užsienyje.

O kas tamstytei trukdo kažką prasmingo nuveikti? Va eik, pagal savo surašytą planelį ir paplušėk. Visuomenės labui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 15:24)
O kas tamstytei trukdo kažką prasmingo nuveikti? Va eik, pagal savo surašytą planelį ir paplušėk. Visuomenės labui. 4u.gif

Atvirkščiai nei tamstelei man žmonės netrukdo gyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 13, 15:29)
Atvirkščiai nei tamstelei man žmonės netrukdo gyventi 4u.gif

Tai ko piktiniesi mokytojais, dirbančiais su atvira tuberkulioze? Ir piktybškai nuo TBC nesigydančiais?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 15:33)
Tai ko piktiniesi mokytojais, dirbančiais su atvira tuberkulioze? Ir piktybškai nuo TBC nesigydančiais?

Tai čia aš tamstelei rašiau,juk bijote sveikų neskiepytų žmonių,kaip velnias kryžiaus,siūlote,bausti,uždrausti lankyti darželius,mokyklas,ir kišate savo straipsniukus.Yra ko labiau bijoti,nei sveikų vaikų,bet akla šioje vietoje esate.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 13, 15:52)
Tai čia aš tamstelei rašiau,juk bijote sveikų neskiepytų žmonių,kaip velnias kryžiaus,siūlote,bausti,uždrausti lankyti darželius,mokyklas,ir kišate savo straipsniukus.Yra ko labiau bijoti,nei sveikų vaikų,bet akla šioje vietoje esate.

Jei tik AŠ galėčiau siūlyti, tai ką pasiūlyčiau antivaxeriams labai nepatiktų. mirksiukas.gif Tad teks pasitenkinti SAM siūlymais, draudimais bei apribojimais. Mano įkeliami straipsniai tavęs tikrai neturėtų sudominti, tad drąsiai eik pro šalį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 kovo 2016 - 16:04
QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 16:03)
Jei tik AŠ galėčiau siūlyti, tai ką pasiūlyčiau antivaxeriams labai nepatiktų. mirksiukas.gif  Tad teks pasitenkinti SAM siūlymais, draudimais bei apribojimais. Mano įkeliami straipsniai tavęs tikrai neturėtų sudominti, tad drąsiai eik pro šalį. biggrin.gif

Pasvajoti galima,bet deja negalite,ką gali pasiūlyti eilinė Marytė,kas jos klausys ir kam ji įdomi?Pro šalį aš neisiu,eisiu ten kur noriu,ir kackac neatsiklausiu bigsmile.gif
Atsakyti
Indianos mokyklose 36 epideminio parotito atvejai nuo š.m. vasario mėn.:
http://outbreaknewst...ps-cases-32676/

Pažiūrėjau pastarųjų penkerių metų Indianos imunizacijos MMR vakcina statistiką vaikų amžiuje - 91-92 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 kovo 2016 - 16:40
QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 16:38)
Indianos mokyklose 36 epideminio parotito atvejai nuo š.m. vasario mėn.:
http://outbreaknewst...ps-cases-32676/

Pažiūrėjau pastarųjų penkerių metų Indianos imunizacijos MMR vakcina statistiką vaikų amžiuje - 91-92 proc.

Greitai tokios epidemijos išplis ir Lietuvoje antivaxerių "dėka".Tik paguldžius antivaxerių vaikus į ligoninę, lai patys antivaxeriai iš savo kišenės moka už gydymą.
Ai, ką čia ginčytis su antivaxeriais, aš juos lyginu su religiniais sektantais, su kuriais ginčytis yra beviltiška.

Tik įdomu ką darytų antivaxerių šeima, jei laimėtų, pvz., žalią kortą į JAV.Ten vaikų be skiepų neįsileidžia.Pultų skiepyti vaikų ar atsisakytų savo svajonės gyventi JAV? g.gif

Skaičiau, kad antivaxeriai tokiu atveju renkasi pirmą variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 03 13, 17:35)
Tik įdomu ką darytų  antivaxerių šeima, jei laimėtų, pvz., žalią kortą į JAV.Ten vaikų be skiepų neįsileidžia.Pultų skiepyti vaikų ar atsisakytų savo svajonės gyventi JAV?  g.gif

Skaičiau, kad antivaxeriai tokiu atveju renkasi pirmą variantą  mirksiukas.gif

Nesistebėčiau. biggrin.gif

Užtektų ir mūsuose pasekti Australijos pavyzdžiu ir neskiepijantiems vaikų prie visų apribojimų dar ir apkarpyti išmokas - antivaxerių gretos labai mikliai susitrauktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 13 kovo 2016 - 18:38