Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 22:41)
Na jei nesugebate atsakyti į paprastą klausimą,kodėl minima vakcinos info lapelyje,kad yra tikimybė patirti šalutinį vakcinos poveikį,kuris yra liga nuo,kurios skiepijaisi.O jei žmogus patyrė šį šalutinį poveikį serga ta liga,tai jis ir užkrėsti gali,ar čia didelio mokslo reikia,studijų,mokslininkų,biškutį įjunkite savo smegenis jei jų dar likę,dabar kaip užprogramuota tą patį per tą patį,į sudėtingiausius klausimus randa atsakymus pasitelkdama mokslininkus,į lengviausius klausimus kvailais atsakymais,o ką atsakyti jei mokslininkai ne viską parašė  biggrin.gif

Pati ir pasieškok informacijos, ką reiškia tokia situacija ir kokia jos galimybė infekuoti aplinkinius. Savišvieta ir patikimos informacijos paieška, iškilus klausimams - labai sveikas procesas. 4u.gif
Atsakyti
Vankuverio oro uostas informuoja apie tymų riziką keleiviams:
http://www.cknw.com/...MzV-xA.facebook
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 12, 16:25)
Vankuverio oro uostas informuoja apie tymų riziką keleiviams:
http://www.cknw.com/...MzV-xA.facebook

Smarkiai per daug panikuojama 4u.gif
O jus visada pasistenkit pateikti isamesne informacija, nes jau darosi tendencinga, pateikti tik dali informacijos - iskreipiancios realia situacija 4u.gif gasdinimu kvepia
Rizika keleiviams skridusiems tik vienu konkreciu lektuvu, o ne viso oro uosto keleiviams, kas suprantama is jusu pateikto teksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 03 12, 16:26)
Smarkiai per daug panikuojama  4u.gif
O jus visada pasistenkit pateikti isamesne informacija, nes jau darosi tendencinga, pateikti tik dali informacijos - iskreipiancios realia situacija  4u.gif gasdinimu kvepia
Rizika keleiviams skridusiems tik vienu konkreciu lektuvu, o ne viso oro uosto keleiviams, kas suprantama is jusu pateikto teksto  4u.gif

Išsamesnė informacija visada yra "viduje". O nuorodą užvadinti nematau nieko blogo originaliu straipsnio pavadinimu. Tad pretenzijos - straipsnio autoriui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 12 kovo 2016 - 16:32
et, kackac, svaistot savo taklentus shudui niekui, kaip mano kaime sako....
nei cia kam baisu, nei i domu kas ten kitam pasaulio kraste kur nusiperde g.gif
Taip uoliai rinkdama info is viso pasaulio galetumet rast kokia skyle kur uz ja nors moketu jums kas, ar kaip kitaip pagerbtu.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 03 12, 17:35)
et, kackac, svaistot savo taklentus shudui niekui, kaip mano kaime sako....
nei cia kam baisu, nei i domu kas ten kitam pasaulio kraste kur nusiperde g.gif 
Taip uoliai rinkdama info is viso pasaulio galetumet rast kokia skyle kur uz ja nors moketu jums kas, ar kaip kitaip pagerbtu.... rolleyes.gif

Nagi, mergaičiukės čia cypsi, kad toliau savo nosies žvilgsnį mesčiau. Taigi va, ir metu akį horizonto link... rolleyes.gif
Ar tamsta manai, kad mano sudalyvavimas SM yra kažin kaip sureikšmintai pagerbtinas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 12 kovo 2016 - 18:14
Prancūzijos 2008-2011 metų tymų epidemiologinė situacija, atskleidžianti dramatišką ligos protrūkį:
http://wwwnc.cdc.gov...12-1360_article
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 12 kovo 2016 - 18:57
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 18:18)
Vargšė, nuskriausta mergaitė apie kurią niekas nepagalvojo. biggrin.gif  Dėdė Volodia, sako, pagalvoja apie visus. 4u.gif
Papildyta:

Tavo žolelių ir šaknelių mylėtojai jau ne vieną vaiką nuvarė į kapus.

Ne vargšė, bet niekas man ir nenurodinės kaip man elgtis šioje netobuloje visuomenėje cool.gif

Protingiau būtų, jei skaičiuotum kiek išgydė cool.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 18:38)
O kiek neskiepytų vaikų mirė ar visą gyvenimą kenčia nuo persirgtų infekcinių ligų komplikacijų ir jų pasekmių?

Ir jokia aš tau ne daktarytė.

Kada suskaičiuosi komplikacijas po gydymo medikamentais, po medikų klaidų padarytų? Laukiam statistikos cool.gif

Tai faktas, kad ne daktarytė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2016 03 11, 18:43)
ir kiek pazistate zmoniu su tais sindromais? Tarybiniais laikais skiepyti visi, 100%, o tu pasaliniu poveiku neteko girdeti.. Ir vakcinos daug ziauresnes buvo.
  Siais laikais, kai kiekviename maisto produkte - kruva chemijos, kosmetikoje, kuria gi tepate iki nestumo ir jo metu, - kruva chemijos.. Sklabiniu minkstiklius irgi naudojate, jauciu? Oi, sakote, visur leidziamos normos. O kai va taip pagyvenate kokius 20-30 metu, tai ir islenda vaikuciuose visi tie sindromai, ligos, apsigimimai..
  Islepo zmones kai del ilgalaikio priverstinio skiepijimo nemato poliomielito, nezino kas tas kokliusas ir jo  protrukiai ir t.t. Lygiai tas pats apie gimdymus namuose. Is gero gyvenimo nebezino, kaip raškažytis..

Ir ant viso šito "kokteilio" dar uždėti skiepus? Tai kur jūsų protas a? g.gif Tai žinokit tik ir pasveiks visi doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 20:09)
Nekurie gyvuoja misdami saulės energija, moliu ir užsigerdami šlapimu. rolleyes.gif

Jo? Tuomet tai tik parodo, kad tų tavo vakcinų realiai niekam nereikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 21:20)
Manęs tavo nesibaigiantys "kabliukai" jau nestebina. lotuliukas.gif
Va naujasis ministras užsiminė, kad skiepų vaikai turi gauti dar daugiau. 4u.gif

tai priėmė eilinį Jonelį net ne su med. išsilavinimu, tai ko norėt lotuliukas.gif dar ne to pridarys, lieps dar kokius kiirus privalomai ant galvų apsimaut ir vaikščiot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 13, 01:09)
Ne vargšė, bet niekas man ir nenurodinės kaip man elgtis šioje netobuloje visuomenėje cool.gif

tai priėmė eilinį Jonelį net ne su med. išsilavinimu, tai ko norėt lotuliukas.gif dar ne to pridarys, lieps dar kokius kiirus privalomai ant galvų apsimaut ir vaikščiot lotuliukas.gif

Būtent todėl, kad visuomenėje pilna tokių netobulų, intensyviai ir nurodinės. Kuo visuomenėje daugiau išprususių ir atsakingų piliečių, tuo mažesnis poreikis nurodinėti. Ir atvirkščiai, kuo daugiau randasi anarchijos ir kliedesių - tuo taisyklės ir nurodymai "užveržia" labiau. Tokią situaciją su skiepais LT ir turime.4u.gif

Medikai blogai, "Jonelis be med. išsilavinimo" irgi blogai... bigsmile.gif Neturėk vilčių - Kepenis nepanašu, kad ten kada nors atsisės. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 08:06)
Būtent todėl, kad visuomenėje pilna tokių netobulų, intensyviai ir nurodinės. Kuo visuomenėje daugiau išprususių ir atsakingų piliečių, tuo mažesnis poreikis nurodinėti. Ir atvirkščiai, kuo daugiau randasi anarchijos ir kliedesių - tuo taisyklės ir nurodymai "užveržia" labiau. Tokią situaciją su skiepais LT ir turime.4u.gif

Medikai blogai, "Jonelis be med. išsilavinimo" irgi blogai... bigsmile.gif  Neturėk vilčių - Kepenis nepanašu, kad ten kada nors atsisės. tongue.gif

Tai ir kalba protingi žmonės nuo šių temų pradžios apie tai, kad farmacija linkusi visus sukontroliuoti ir tiek tų žinių. Jūs - med. klanas esate tik nemąstantis jos įrankis, patys pripumpuoti visko. Ir visos tos pasakos apie demokratijas, laisves ir pan., visiškai netenka prasmės ir tik kvaili žmogeliai tuo dar šiais laikais tiki smile.gif

Išties mąstantis medikas nebūtų blogai, bet tokių mažuma visame pasaulyje. Reikia būti išties drąsiu, protingu bei begaliniai kantriu, kad leistum sau prarasti "dėl etikos pažeidimų" licenciją ir gydytumei žmones teisingai, kaip priimta vadinti "alternatyviai". Beždžionę gali išmokyti pasyviai išrašinėti vaistus ar kažką amputuoti. Visas menas yra tame, kad išgydyti milijonus be tų ekstremumų. Tik nedaugelis medikų patys yra pavyzdžiais, mąstančiais pavyzdžiais, kiti gi patys ligoti, be laiko mirštantys ir su patinusiais smegenimis smile.gif
Prie to paties, perduodu šilčiausius pavasarinius linkėjimus pažįstamai moteriai, kuriai reprodukciniai organai ką tik galutinai atstatyti ir išvalyti "alternatyviuoju" būdu ir moters tyrimai vėl aukštame lygyje, be jokių operacijų ir trad. medicinos įsikišimų tongue.gif Kai tuo tarpu tradic. medikai norėjo tik operuoti doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 13, 11:28)

Kuo toliau, tuo labiau man esi panaši į Linutę Anandą. bigsmile.gif Tik anoji tokia riožinė tetulytė, o tamsta totaliu pasiutimu ir neapykanta pritvinkusi. Ar visi "alternatyvistai" tokie sužvėrėję?

Gal norėtum "šilčiausius pavasarinius" linkėjimus perduoti ir vienai kanadiečių porelei, "alternatyviaisiais" gydymo metodais numarinusiai savo sūnų?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 13, 11:51)
Kuo toliau, tuo labiau man esi panaši į Linutę Anandą. bigsmile.gif  Tik anoji tokia riožinė tetulytė, o tamsta totaliu pasiutimu ir neapykanta pritvinkusi. Ar visi "alternatyvistai" tokie sužvėrėję?

Gal norėtum "šilčiausius pavasarinius" linkėjimus perduoti ir vienai kanadiečių porelei, "alternatyviaisiais" gydymo metodais numarinusiai savo sūnų?

Prastas iš tavęs šamanas kackiuk, nes natūroje aš gana ramus žmogus cool.gif labai jau didelio kvailio reikia, kad mane smarkiau "uždegtų". Tai jei atrodo, kad liepsnoju, tai ieškok to galų savyje mirksiukas.gif

Nepažįstu, tai nenoriu. Bet kam savo linkėjimų neperduodu ir šlapimo gėrimais netikiu lotuliukas.gif Patenkinta? g.gif
Atsakyti