QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 18:18)
Vargšė, nuskriausta mergaitė apie kurią niekas nepagalvojo.
Dėdė Volodia, sako, pagalvoja apie visus.
Papildyta:
Tavo žolelių ir šaknelių mylėtojai jau ne vieną vaiką nuvarė į kapus.
Ne vargšė, bet niekas man ir nenurodinės kaip man elgtis šioje netobuloje visuomenėje
Protingiau būtų, jei skaičiuotum kiek išgydė
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 18:38)
O kiek neskiepytų vaikų mirė ar visą gyvenimą kenčia nuo persirgtų infekcinių ligų komplikacijų ir jų pasekmių?
Ir jokia aš tau ne daktarytė.
Kada suskaičiuosi komplikacijas po gydymo medikamentais, po medikų klaidų padarytų? Laukiam statistikos
Tai faktas, kad ne daktarytė
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2016 03 11, 18:43)
ir kiek pazistate zmoniu su tais sindromais? Tarybiniais laikais skiepyti visi, 100%, o tu pasaliniu poveiku neteko girdeti.. Ir vakcinos daug ziauresnes buvo.
Siais laikais, kai kiekviename maisto produkte - kruva chemijos, kosmetikoje, kuria gi tepate iki nestumo ir jo metu, - kruva chemijos.. Sklabiniu minkstiklius irgi naudojate, jauciu? Oi, sakote, visur leidziamos normos. O kai va taip pagyvenate kokius 20-30 metu, tai ir islenda vaikuciuose visi tie sindromai, ligos, apsigimimai..
Islepo zmones kai del ilgalaikio priverstinio skiepijimo nemato poliomielito, nezino kas tas kokliusas ir jo protrukiai ir t.t. Lygiai tas pats apie gimdymus namuose. Is gero gyvenimo nebezino, kaip raškažytis..
Ir ant viso šito "kokteilio" dar uždėti skiepus? Tai kur jūsų protas a?
Tai žinokit tik ir pasveiks visi
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 20:09)
Nekurie gyvuoja misdami saulės energija, moliu ir užsigerdami šlapimu.
Jo? Tuomet tai tik parodo, kad tų tavo vakcinų realiai niekam nereikia
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 21:20)
Manęs tavo nesibaigiantys "kabliukai" jau nestebina.
Va naujasis ministras užsiminė, kad skiepų vaikai turi gauti dar daugiau.
tai priėmė eilinį Jonelį net ne su med. išsilavinimu, tai ko norėt
dar ne to pridarys, lieps dar kokius kiirus privalomai ant galvų apsimaut ir vaikščiot