Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 19:46)
Yra ir kita medalio pusė,pabandykite ja pasidomėti. 4u.gif
http://www.vaccinati...cine-reactions/

Tai vadinasi, viskas, kas po skiepo - nuo skiepo. O antivaxeriai dar ir pagražinti situacijų net labai nevengia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 19:46)
Yra ir kita medalio pusė,pabandykite ja pasidomėti. 4u.gif
http://www.vaccinati...cine-reactions/

Pats juokeisi iš kackac, kad deda visokius straipsnius, o ką pats darai?Ištisai sėdi šioj temoj ir kiši kažkokius antivakserinius paistalus.Eik geriau su savo vaiku pažaisti, užuot nuolat čia sėdėjęs.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 19:45)
Kad tokia istorija ne vienintelė. Lietuvoje prieš keletą metų motina panašiu būdu nugydė savo vaiką, sergantį kokliušu. Į ligoninę atvežė tik tuomet, kai jau niekas nebegalėjo padėti. Įdomu, pas mus teisia tokius tėvus? g.gif

Taip žinau daugiavaikė nelabai prižiūrinti savo vaikus kelias savaites girdė arbatomis.Tai ar reiškia,kad visi neskiepijantys šitaip elgiasi?
Tarp skiepijančių dar ne taip pasitaiko,ar mamos kelias dienas sėdi forumuose ir klausia ką daryti vaikas trečia diena su 40 temperatūra,arba neveda pas stomotologus,pietums čipsai su cola.
Kam trūksta atsakomybės tam jos ir trūks ar skiepysi ar neskiepysi.Tas vaikutis galėjo bet kuo sirgti,ir jei būtų šitaip gydžiusi galėjo taip pat mirti,kiek pamenu ir sulysęs labai buvo,bet kadangi nuo ligos yra skiepai per daug sureikšmino,kad pagąsdinti kitus.
Papildyta:
QUOTE(Lybera @ 2016 03 11, 19:54)
Pats juokeisi iš kackac, kad deda visokius straipsnius, o ką pats darai?Ištisai sėdi šioj temoj ir kiši kažkokius antivakserinius  paistalus.Eik geriau su savo vaiku pažaisti, užuot nuolat čia sėdėjęs.

Šiaip tai aš mama,ir mano vaikas jau senai ne leliukas ir ne darželinukas.Atsiprašau bet aš kiaurą parą nelaukiu kas pakomentuos,kad galėčiau užsipulti.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 19:58)
Šiaip tai aš mama,ir mano vaikas jau senai ne leliukas ir ne darželinukas.Atsiprašau bet aš kiaurą parą nelaukiu kas pakomentuos,kad galėčiau užsipulti.

O aš "laukiu", kad kiekvienam antivaxeriškam paistalui, sukalčiau dozę priešnuodžio. doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 03 11, 19:48)
Vakcinos proto neprideda, bet kad išgelbėjo milijonus žmonių nuo galimos ankstyvos mirties, tai yra neginčijamas medicinos faktas.
Mano nuomone vakcinos yra vienas iš geriausių medicinos atradimų.
Jei tavo vaikas nesusirgo infekcine liga, nuo kurios yra skiepas, tai tik dėl to, kad dauguma tėvų ačiū dievui skiepija vaikus.
Nenori skiepyti - neskiepyk, bet nuo tavo propagandos prieš skiepus net juokinga darosi.

Nebejuokinkite su ta apsauga.Vakcinų atsiradimo istorija ką kitą teigia,ne pro šalį pasiskaityti.Jei dabar gimdytumėte lysvėje,neturėtumėte švaraus geriamojo vandens,kanalizacijos,kur maistą laikyti tikitės,kad gyvuotumėte tik vakcinų pagalba?
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 20:02)
O aš "laukiu", kad kiekvienam antivaxeriškam paistalui, sukalčiau dozę priešnuodžio. doctor.gif

Svajuko dramblionė,kuriai nelemta išsipildyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 20:05)
Nebejuokinkite su ta apsauga.Vakcinų atsiradimo istorija ką kitą teigia,ne pro šalį pasiskaityti.Jei dabar gimdytumėte lysvėje,neturėtumėte švaraus geriamojo vandens,kanalizacijos,kur maistą laikyti tikitės,kad gyvuotumėte tik vakcinų pagalba?

Nekurie gyvuoja misdami saulės energija, moliu ir užsigerdami šlapimu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 20:09)
Nekurie gyvuoja misdami saulės energija, moliu ir užsigerdami šlapimu. rolleyes.gif

Jei jiems gerai,to reikia tai tegul geria ir valgo ką nori,jų asmeninis gyvenimas,jei esate prieš vadinasi Jumyse problema,nes stengiatės gyventi svetimų žmonių gyvenimus,labai norite visus kontroliuoti pagal save,jaučiatės dažnai vos ne Dievu,beje kaip suprantu stipriai nusisukusi nuo gamtos esate,peikiate vaistažoles,sveikiau už pačią gyvenančius žmones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 20:14)
Jei jiems gerai,to reikia tai tegul geria ir valgo ką nori,jų asmeninis gyvenimas,jei esate prieš vadinasi Jumyse problema,nes stengiatės gyventi svetimų žmonių gyvenimus,labai norite visus kontroliuoti pagal save,jaučiatės dažnai vos ne Dievu,beje kaip suprantu stipriai nusisukusi nuo gamtos esate,peikiate vaistažoles,sveikiau už pačią gyvenančius žmones 4u.gif

Kur nebus gerai, kai vaikystėje buvo suskiepyti net ne visada tėvams žinant, o vėliau sau sėkmingai "vartėsi" masinės imunizacijos fone ir vaidino nepalaužiamus sveikuolius. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 kovo 2016 - 20:37
Jergutėliau. doh.gif (jei neatidaro, išjungti adBlock'erį)
http://www.forbes.co...d/#1cda348d70de
http://www.cbc.ca/ne...e-mms-1.3474474
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 kovo 2016 - 20:54
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 20:22)
Kur nebus gerai, kai vaikystėje buvo suskiepyti net ne visada tėvams žinant, o vėliau sau sėkmingai "vartėsi" masinės imunizacijos fone ir vaidino nepalaužiamus sveikuolius. lotuliukas.gif

Pamiršote paminėti,kad skiepai buvo vienavalenčiai ir ne tik gimus suvaromi trivalenčiai,šešiavalenčiai,kaip kad dabar.Tų vakcinų galiojimas pasibaigęs senai,bet bijoma tik vaikų neskiepytų.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 20:59)
Pamiršote paminėti,kad skiepai buvo vienavalenčiai ir ne tik gimus suvaromi trivalenčiai,šešiavalenčiai,kaip kad dabar.Tų vakcinų galiojimas pasibaigęs senai,bet bijoma tik vaikų neskiepytų.

Kokie čia taip trivalenčiai, šešiavalenčiai bigsmile.gif suvaromi naujagimiui, t.y. tik gimus?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 21:07)
Kokie čia taip trivalenčiai, šešiavalenčiai bigsmile.gif  suvaromi naujagimiui, t.y. tik gimus?

Nuo pat pirmųjų dienų gauna kelis skiepus ir nuo 1mėn.prasideda keliavalenčiai.Kiek iki 18mėn.gauna viso apie 40 skiepų,plius dar visokiais papildomais skiepija.?
Atsiverčiau kalendorių iki 18mėn.apie 30 skiepų,iki 6-7m.apie 40.Ne daug,reikėtų dar daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 11 kovo 2016 - 21:13