QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 19:45)
Kad tokia istorija ne vienintelė. Lietuvoje prieš keletą metų motina panašiu būdu nugydė savo vaiką, sergantį kokliušu. Į ligoninę atvežė tik tuomet, kai jau niekas nebegalėjo padėti. Įdomu, pas mus teisia tokius tėvus?
Taip žinau daugiavaikė nelabai prižiūrinti savo vaikus kelias savaites girdė arbatomis.Tai ar reiškia,kad visi neskiepijantys šitaip elgiasi?
Tarp skiepijančių dar ne taip pasitaiko,ar mamos kelias dienas sėdi forumuose ir klausia ką daryti vaikas trečia diena su 40 temperatūra,arba neveda pas stomotologus,pietums čipsai su cola.
Kam trūksta atsakomybės tam jos ir trūks ar skiepysi ar neskiepysi.Tas vaikutis galėjo bet kuo sirgti,ir jei būtų šitaip gydžiusi galėjo taip pat mirti,kiek pamenu ir sulysęs labai buvo,bet kadangi nuo ligos yra skiepai per daug sureikšmino,kad pagąsdinti kitus.
Papildyta:
QUOTE(Lybera @ 2016 03 11, 19:54)
Pats juokeisi iš kackac, kad deda visokius straipsnius, o ką pats darai?Ištisai sėdi šioj temoj ir kiši kažkokius antivakserinius paistalus.Eik geriau su savo vaiku pažaisti, užuot nuolat čia sėdėjęs.
Šiaip tai aš mama,ir mano vaikas jau senai ne leliukas ir ne darželinukas.Atsiprašau bet aš kiaurą parą nelaukiu kas pakomentuos,kad galėčiau užsipulti.