Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 17:30)
Prasta medikė iš Jūsų,tiesiog nevykusi medikė,todėl ir tūnote per dienas čia forume kaip apsėsta ir įsitikinusi tik savo viena tiesa 4u.gif

Leisiu sau, tamstytei priminti - tai ne mano tiesa. Tai mokslu paremto civilizuoto pasaulio tiesa.4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 17:37)
Leisiu sau, tamstytei priminti - tai ne mano tiesa. Tai mokslu paremto civilizuoto pasaulio tiesa.4u.gif

Savo galva nemąstote nei trupučio,kažkas kitas mąsto už tamstelę,pasitaiko kai tuščia puodynė 4u.gif Pastebėjau,kad nesugebate atsakyti į paprastus klausimus,tuoj ieškote kokių straipsnių,kišate pasiskaityti,o pati nieko nuo savęs negalite atsakyti be straipsnių pagalbos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 11 kovo 2016 - 17:46
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 17:40)
Savo galva nemąstote nei trupučio,kažkas kitas mąsto už tamstelę,pasitaiko kai tuščia puodynė  4u.gif

O taip, juk "tikrasis" mąstymas sukasi tik antivaxerių ir homosanitus ritmu. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 17:40)
Pastebėjau,kad nesugebate atsakyti į paprastus klausimus,tuoj ieškote kokių straipsnių,kišate pasiskaityti,o pati nieko nuo savęs negalite atsakyti be straipsnių pagalbos....

Pasakų kūryba be įrodymų - ne mano stilistika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 13:40)
Antivaxeriams juk nebūna mirties ne laiku, visa tai gerbiamoji natūralioji atranka, pastatyta ant žolelių, šaknelių ir vištašūdžio. 4u.gif

Jo? Tai ko su tokiais glūpais bendrauji, kurie vištašūdžius naudoja? Ar pati bandai, kad taip gerai informuota apie tai ir šneki apie tai?
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2016 03 11, 13:45)
Tai vidutinė gyvenimo trukmė ilgėja, ar trumpėja?  bigsmile.gif Ką ten statistika sako ? mirksiukas.gif

Kokia kaina tas ilgėjimas? Aš neskaitau to gyvenimu, kai negyvena realiai, o "gyvena" ligoninėse, bekamuojami baisiausių ligų ir pan. Gyvenimas ir turi būti gyvenimas, o ne "draugystė" su įvairiais aparatais ir baltais chalatais. Tai ne gyvenimo trukmė, tai egzistavimo trukmė. jauskite skirtumus, brangioji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 11, 17:58)
Jo? Tai ko su tokiais glūpais bendrauji, kurie vištašūdžius naudoja? Ar pati bandai, kad taip gerai informuota apie tai ir šneki apie tai?

Kad labai jau nekurie lenda į akis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 03 11, 16:18)
Tikra istorija atsitikusi ne Lietuvoje.
Sirgo vaikas onkologine liga ir negalėjo skiepytis.Bet numirė ne dėl onkologinės ligos, o dėl infekcinės ligos, nuo kurios yra skiepas vien dėl to, kad yra daug neskiepytų vaikų ir ši infekcinė liga (nepamenu tiksliai kuri) išplito vaikų tarpe labai lengvai.

Skiepydami vaikus apsaugome ir kitus vaikus, kurie dėl rimtų priežasčių (o ne dėl tėvų bukumo) negali skiepytis.

Emigrantai iš Afrikos, kurie atvyksta gyventi į Europą, skuba skiepyti savo vaikus.Kodėl?Todėl, kad jie savo akimis matė šias baisias infekcines ligas ir jų pasekmes.
Taip per vieną tv laidą kalbėjo medikai iš Ispanijos.

Gyventi dėl kitų? O kas apsaugos mane nuo galimų šalutinių reakcijų? Kas bus, kai aš prisidėsiu irgi prie to onko ligonio ir jau bus 2 ligoniai "draugiškai" sergantys. Ačiū, tokia "perspektyva" visai nevilioja schmoll.gif Kiekvienas savo likimo kalvis, kiekvienas lai žiūri savęs. Kas gi čia dėl manęs dabar sėdi ir virkauja, kam aš įdomi ir mano bėdos? Kuris čia ligonis man dabar padeda mano neišspręstuose reikaluose? Nėra tos teisybės gyvenime ir neieškokit, visi žiūrės savęs taip ar taip cool.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 17:37)

tai ir sirkite savo civiluozotmis ligomis, o aš tenkinsiuos žolelėmis ir šaknelėmis thumbup.gif
Galėtume pasidaryti tyrimus kartu su jumis, pasilygintume, kuri sveikesnė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 11, 18:05)
Gyventi dėl kitų? O kas apsaugos mane nuo galimų šalutinių reakcijų? Kas bus, kai aš prisidėsiu irgi prie to onko ligonio ir jau bus 2 ligoniai "draugiškai" sergantys. Ačiū, tokia "perspektyva" visai nevilioja schmoll.gif Kiekvienas savo likimo kalvis, kiekvienas lai žiūri savęs. Kas gi čia dėl manęs dabar sėdi ir virkauja, kam aš įdomi ir mano bėdos? Kuris čia ligonis man dabar padeda mano neišspręstuose reikaluose? Nėra tos teisybės gyvenime ir neieškokit, visi žiūrės savęs taip ar taip cool.gif

Vargšė, nuskriausta mergaitė apie kurią niekas nepagalvojo. biggrin.gif Dėdė Volodia, sako, pagalvoja apie visus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 11, 18:05)
tai ir sirkite savo civiluozotmis ligomis, o aš tenkinsiuos žolelėmis ir šaknelėmis thumbup.gif

Tavo žolelių ir šaknelių mylėtojai jau ne vieną vaiką nuvarė į kapus.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 18:18)
Tavo žolelių ir šaknelių mylėtojai jau ne vieną vaiką nuvarė į kapus.

Kaip ir vakcinos susargdino milijonus,juk kitaip nebūtų prie vakcinų ilgų sąrašų nepageidaujamų reakcijų,paralyžiaus,astmos,Guillain Barre sindromas(labai dažnai minimas info lapuke),Kawasaki sindromas,meningitas,encefalitas,o kiek dar visokių ligų....Ir visa tai vakcinų dėka.
Negaila daktaryte vakcinų aukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 11 kovo 2016 - 18:36
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 18:34)
Kaip ir vakcinos susargdino milijonus,juk kitaip nebūtų prie vakcinų ilgų sąrašų nepageidaujamų reakcijų,paralyžiaus,astmos,Guillain Barre sindromas(labai dažnai minimas info lapuke),Kawasaki sindromas,meningitas,encefalitas,o kiek dar visokių ligų....Ir visa tai vakcinų dėka.
Ne gaila daktaryte vakcinų aukų?

O kiek neskiepytų vaikų mirė ar visą gyvenimą kenčia nuo persirgtų infekcinių ligų komplikacijų ir jų pasekmių?

Ir jokia aš tau ne daktarytė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 11 kovo 2016 - 18:45
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 18:34)
Negaila daktaryte vakcinų aukų?

ir kiek pazistate zmoniu su tais sindromais? Tarybiniais laikais skiepyti visi, 100%, o tu pasaliniu poveiku neteko girdeti.. Ir vakcinos daug ziauresnes buvo.
Siais laikais, kai kiekviename maisto produkte - kruva chemijos, kosmetikoje, kuria gi tepate iki nestumo ir jo metu, - kruva chemijos.. Sklabiniu minkstiklius irgi naudojate, jauciu? Oi, sakote, visur leidziamos normos. O kai va taip pagyvenate kokius 20-30 metu, tai ir islenda vaikuciuose visi tie sindromai, ligos, apsigimimai..
Islepo zmones kai del ilgalaikio priverstinio skiepijimo nemato poliomielito, nezino kas tas kokliusas ir jo protrukiai ir t.t. Lygiai tas pats apie gimdymus namuose. Is gero gyvenimo nebezino, kaip raškažytis..
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 18:38)
O kiek neskiepytų vaikų mirė ar visą gyvenimą kenčia nuo persirgtų infekcinių ligų komplikacijų ir jų pasekmių?

Kur statistika,būčiau labai dėkinga?Mano aplinkoje nei vienas neskiepytas nemirė ir yra sveikesni už daugumą skiepytų,nekankina jokios alergijos,retai serga,va po skiepų jau liūdniau galuojasi su aukštomis temperatūromis net iki traukulių,bėrimais,kaip taisyklė paskui pradeda kibti virusai lyg imunitetas kartu su vakcina "ištirpsta",kol susitvarko jau sekantis skiepas ir taip kartojasi.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 11, 18:45)
Kur statistika,būčiau labai dėkinga?Mano aplinkoje nei vienas neskiepytas nemirė ir yra sveikesni už daugumą skiepytų,nekankina jokios alergijos,retai serga,va po skiepų jau liūdniau galuojasi su aukštomis temperatūromis net iki traukulių,bėrimais,kaip taisyklė paskui pradeda kibti virusai lyg imunitetas kartu su vakcina "ištirpsta",kol susitvarko jau sekantis skiepas ir taip kartojasi.

Oho, statistikos nori? O va imk dabar ir patikėk mano žodžiu, juk taip susirūpinai, kad pernelyg daug statistikos ir faktų pateikiu. lotuliukas.gif
Atsakyti