QUOTE(Lybera @ 2016 03 11, 16:18)
Tikra istorija atsitikusi ne Lietuvoje.
Sirgo vaikas onkologine liga ir negalėjo skiepytis.Bet numirė ne dėl onkologinės ligos, o dėl infekcinės ligos, nuo kurios yra skiepas vien dėl to, kad yra daug neskiepytų vaikų ir ši infekcinė liga (nepamenu tiksliai kuri) išplito vaikų tarpe labai lengvai.
Skiepydami vaikus apsaugome ir kitus vaikus, kurie dėl rimtų priežasčių (o ne dėl tėvų bukumo) negali skiepytis.
Emigrantai iš Afrikos, kurie atvyksta gyventi į Europą, skuba skiepyti savo vaikus.Kodėl?Todėl, kad jie savo akimis matė šias baisias infekcines ligas ir jų pasekmes.
Taip per vieną tv laidą kalbėjo medikai iš Ispanijos.
Gyventi dėl kitų? O kas apsaugos mane nuo galimų šalutinių reakcijų? Kas bus, kai aš prisidėsiu irgi prie to onko ligonio ir jau bus 2 ligoniai "draugiškai" sergantys. Ačiū, tokia "perspektyva" visai nevilioja
Kiekvienas savo likimo kalvis, kiekvienas lai žiūri savęs. Kas gi čia dėl manęs dabar sėdi ir virkauja, kam aš įdomi ir mano bėdos? Kuris čia ligonis man dabar padeda mano neišspręstuose reikaluose? Nėra tos teisybės gyvenime ir neieškokit, visi žiūrės savęs taip ar taip
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 03 11, 17:37)
Leisiu sau, tamstytei priminti - tai ne mano tiesa. Tai mokslu paremto civilizuoto pasaulio tiesa.
tai ir sirkite savo civiluozotmis ligomis, o aš tenkinsiuos žolelėmis ir šaknelėmis
Galėtume pasidaryti tyrimus kartu su jumis, pasilygintume, kuri sveikesnė