Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Visuomenės sveikatos institutas atlieka tyrimą, kuriuo siekiama įvertinti gyventojų požiūrį į skiepus ir kviečia visus dalyvauti apklausoje ir atsakyti į anketoje pateiktus klausimus.

Anketa
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 23, 15:33)
man asmeniškai nei neskiepyti vaikai,nei neskiepyti suaugę nėra absoliučiai jokia problema  bigsmile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 23, 14:34)
Nuolatinės neapykantos ir pagiežos medikams fone, sunku tai vertinti, kaip atistiktinumą ar nevykusį jumorą. g.gif

O ką šaukdama,kad esate už prievartą,būdama medikė žmones durniais,kvailiais vadindama tikitės niekada negauti atgal?Oho pirmą kartą matau kackac susirūpinusią dėl savo gyvybės,tai va rimtai susimąstykite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 23, 15:37)
Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Visuomenės sveikatos institutas atlieka tyrimą, kuriuo siekiama įvertinti gyventojų požiūrį į skiepus ir kviečia visus dalyvauti apklausoje ir atsakyti į anketoje pateiktus klausimus.

Anketa

Bus labai įdomu pamatyti rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 22, 12:46)
Kaip jums toks įspėjimas/prašymas ant gydytojo kabineto durų? Ne iš niekur, matyt. biggrin.gif

Puikus, čia priminimas pacientams, kad visada kiekvieną rekomendaciją dar pasigooglintų prieš taikydami, kadangi tas vienas su vienu diplomu yra labai ribotas prieš visą google tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 23, 15:46)
Puikus, čia priminimas pacientams, kad visada kiekvieną rekomendaciją dar pasigooglintų prieš taikydami, kadangi tas vienas su vienu diplomu yra labai ribotas prieš visą google tongue.gif

O galima ir atsakomybę pasidalinti su google proporcingai tam ribotumui ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 22, 14:08)

Štai ir pasimatė tamstos inteketas biggrin.gif Tiki tuo straipsniu, kuris sausas kaip žemė per sausrą. Nėra jokio info. Kuriuos konkrečiai augalus ir aš iš viso augalus naudojoa, kokia tikslia jų forma. Nič nieko. Sėkmės ir toliau su makaronais ant ausų, kai tuo tarpu kiti žmonės puikiausiai išsigydo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 23, 13:32)
tai į kalėjimus sodintų vaikų neskiepijančius tėvus savaime aišku
čia pozicija tokia dėl to,kad nuolat puolami tik vaikai,ir tik jie laikomi pavojingiausiais visuomenei,tik jiems daromi privalomi skiepai ir t.t.
Atsakant į klausimą-jeigu aš būčiau skiepų šalininkė ir skiepyčiau vaikus,tikėčiau jų nauda ir t.t tai be abejo skiepyčiausi/revakcinuočiausi ir pati,dabar gi mano poziciją skiepų atžvilgiu žinote tai klausimas bereikšmis

Labai patogu, atskirtų vaikus nuo tėvų ir valstybė užsiaugintų klusnių robotukų kartą. Dar visus provalomai sučipuotų. Liuks.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 23, 14:41)
O ką šaukdama,kad esate už prievartą,būdama medikė žmones durniais,kvailiais vadindama tikitės niekada negauti atgal?Oho pirmą kartą matau kackac susirūpinusią dėl savo gyvybės,tai va rimtai susimąstykite lotuliukas.gif

Šį kartą perspaudei, mergyt.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 23, 14:59)
Šį kartą perspaudei, mergyt.

Tikrai ne,čia tamstai reikia gerai susimąstyti prieš šaukiant "aš už prievartą,bausti,atimti,sodinti...".Tai juk viskas gyvenime grįžta bumerangu,nesigąsdinkite taip kol tik lojate niekas negresia 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 23, 15:07)
Tikrai ne,čia tamstai reikia gerai susimąstyti prieš šaukiant "aš už prievartą,bausti,atimti,sodinti...".Tai juk viskas gyvenime grįžta bumerangu,nesigąsdinkite taip kol tik lojate niekas negresia 4u.gif  biggrin.gif

Savo argumentus jau išdėstysi ne man. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 23, 15:12)
Savo argumentus jau išdėstysi ne man. 4u.gif

irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2016 02 23, 16:37)

Anketa

Neatsakinesiu schmoll.gif nes klausimai tendencingi, skirti tiems, kurie apie skiepus mazai ka zino, daugiau skirta skiepyjantiems vaikus tevams ir beje klausimai neisbaigti schmoll.gif be to neaiski gautu duomenu interpretacija, koreliacijos tarpusavyje g.gif
Pvz. visiskai netinkama klausimo formuluote "14. Ar sutinkate su teiginiu, kad tymai yra liga, sukelianti sunkių komplikacijų?" turetu buti bent jau: "14. Ar sutinkate su teiginiu, kad tymai yra liga, galinti sukelti sunkių komplikacijų?" nes si liga nebutinai tas komplikacijas sukels, tai gali ivykti, o gali ir neivykti

Kitas klausimas su neisamiais atsakymu variantais:

"16. Kokia Jūsų skiepijimosi patirtis? (Galimi keli atsakymo variantai)
*Esu vaikystėje skiepytas tik skiepais pagal vaikų profilaktinių skiepų kalendorių
*Esu vaikystėje skiepytas pagal vaikų profilaktinių skiepų kalendorių ir papildomais skiepais"
o kur variantas, kad esu skiepytas ne visais skiepais, arba pagal individual plana??

Toliau:

"17. Kokiais informacijos šaltiniais naudojatės, gilindami savo žinias apie skiepus? (Galimi keli atsakymo variantai)
*Klausausi radijo sveikatos laidų
*Žiūriu televizijos sveikatos laidas
*Skaitau laikraščius, žurnalus ir kitus periodinius leidinius, straipsnius sveikatos tematika
*Skaitau brošiūras, atmintines ir kitus sveikatos žinias propaguojančius leidinius
*Naudojuosi gydytojų ir kitų sveikatos priežiūros darbuotojų konsultacijomis, patarimais
*Naršau interneto svetaines, kuriose skelbiama informacija sveikatos klausimais
*Naudojuosi visuomenės sveikatos biurų teikiama informacija (leidiniai, renginiai)
*Naudojuosi visuomenės sveikatos centrų teikiama informacija (leidiniai, renginiai)"
o prie kurio punkto priskirti mokslines pubikacijas ir tyrimus?

ir t.t.

Atsakyti