Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus 2

QUOTE(kackac @ 2016 02 23, 09:19)
Palengvėjo, sumakalavus tokią mišrainę? cool.gif

i protingesni argumenta nelabai gaunasi ka suregzt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 23, 10:22)
i protingesni argumenta nelabai gaunasi ka suregzt? biggrin.gif

Čia žydrynės postas taip kvalifikuojamas? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 23 vasario 2016 - 10:26
QUOTE(kackac @ 2016 02 23, 09:25)
Čia žydrynės postas taip kvalifikuojamas? bigsmile.gif  biggrin.gif

aha, nelabai suprantat ka skaitot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 02 23, 10:59)
aha, nelabai suprantat ka skaitot? g.gif

Greičiau, turime skirtingus kriterijus, kas yra "protingesni argumentai". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 23, 10:35)
taip taip,visus neskiepijančius savo vaikų į kalėjimus reikia grūst,baudų per maža bus,tai patys didžiausi nusikaltėliai ph34r.gif kad patys suaugę nesiskiepiję tai čia smulkmena palyginus su vaikais ,jie absoliučiai niekam jokio pavojaus nekelia,nei susirgt negali,nei kitų užkrėst  irnesakyk.gif
sergantys psichinėmis,lytiškai plintančiomis,infekcinėmis ligomis,tuberkulioze taip pat pavojaus niekam nekelia,svarbiausia,kad visi iš  mokesčių mokėtojų užpirkti valstybės skiepai būtų sunaudoti  pioneer.gif ,va čia tai misija ir visa ko prioritetas jos įgyvendinimas karsta.gif
o jeigu žmogus išvis atsisakęs bet kokių sveikatos priežiūros paslaugų,niekada nesilanko pas medikus,niekada nesigydo,,gal galima būtų tada privalomojo draudimo atsisakyt  bigsmile.gif  ,ir vis tiek skiepai būtų privalomi  mastau.gif

Na jei jau reikia palaikyti pasiūlymo temą ir toną, tai galima būtų tuos vargdienius į kalėjimus grūdamus suvakcinuot ir tuo pačiu imti spręsti neskiepytų suaugusiųjų problemą bigsmile.gif
O jei rimčiau- žydryne, jūs pati esate paskiepytas ir pavojaus nekeliantis suaugęs? O jūsų šeimos nariai/artimiausia aplinka? Tiesiog įdomu, ar jūsų pozicija dėl suaugusiųjų vakcinavimo/revakcinavimo nuosekli?
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 02 23, 14:24)
Na jei jau reikia palaikyti pasiūlymo temą ir toną, tai galima būtų tuos vargdienius į kalėjimus grūdamus suvakcinuot ir tuo pačiu imti spręsti neskiepytų suaugusiųjų problemą  bigsmile.gif
O jei rimčiau- žydryne, jūs pati esate paskiepytas ir pavojaus nekeliantis suaugęs? O jūsų šeimos nariai/artimiausia aplinka? Tiesiog įdomu, ar jūsų pozicija dėl suaugusiųjų vakcinavimo/revakcinavimo nuosekli?

tai į kalėjimus sodintų vaikų neskiepijančius tėvus savaime aišku
čia pozicija tokia dėl to,kad nuolat puolami tik vaikai,ir tik jie laikomi pavojingiausiais visuomenei,tik jiems daromi privalomi skiepai ir t.t.
Atsakant į klausimą-jeigu aš būčiau skiepų šalininkė ir skiepyčiau vaikus,tikėčiau jų nauda ir t.t tai be abejo skiepyčiausi/revakcinuočiausi ir pati,dabar gi mano poziciją skiepų atžvilgiu žinote tai klausimas bereikšmis
Atsakyti
Jei kada sugalvos,kad suaugusiems privalomi skiepai grasins,kad nepriims į darbą ar baudomis,oi kaip sukils visi.Nepažįstu nei vieno suaugusio,kuris norėtų skiepytis.
Jei per prievartą paskiepytų net neabejoju,kad visi medikai drebėtų dėl savo ar dėl savo artimųjų gyvybės,prievarta niekada prie gero nepriveda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 23, 13:38)
Jei per prievartą paskiepytų net neabejoju,kad visi medikai drebėtų dėl savo ar dėl savo artimųjų gyvybės,prievarta niekada prie gero nepriveda  bigsmile.gif

blink.gif Čia antivaxeriai jau grasina visiems medikams ir net jų artimiesiems?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 02 23, 14:32)
tai į kalėjimus sodintų vaikų neskiepijančius tėvus savaime aišku
čia pozicija tokia dėl to,kad nuolat puolami tik vaikai,ir tik jie laikomi pavojingiausiais visuomenei,tik jiems daromi privalomi skiepai ir t.t.
Atsakant į klausimą-jeigu aš būčiau skiepų šalininkė ir skiepyčiau vaikus,tikėčiau jų nauda ir t.t tai be abejo skiepyčiausi/revakcinuočiausi ir pati,dabar gi mano poziciją skiepų atžvilgiu žinote tai klausimas bereikšmis

Tai jūs nemanote, kad neskiepyti suaugę yra problema?

QUOTE(Erikauzas @ 2016 02 23, 14:38)
Jei kada sugalvos,kad suaugusiems privalomi skiepai grasins,kad nepriims į darbą ar baudomis,oi kaip sukils visi.Nepažįstu nei vieno suaugusio,kuris norėtų skiepytis.
Jei per prievartą paskiepytų net neabejoju,kad visi medikai drebėtų dėl savo ar dėl savo artimųjų gyvybės,prievarta niekada prie gero nepriveda  bigsmile.gif

bigsmile.gif Viena iš dviejų prielaidų: arba policininkai, viešojo transporto kontrolieriai, tarnautojai, mokesčių inspektoriai ir tt kasdien dreba dėl savo ir artimųjų gyvybės, arba antivaxeriai aršesni ir pavojingesni už chuliganus, "zuikius'' ir mokesčių slėpėjus kartu paėmus bigsmile.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2016 02 23, 15:07)
blink.gif  Čia antivaxeriai jau grasina visiems medikams ir net jų artimiesiems?

Čia Erikauzas pasikarščiavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 02 23, 14:07)
blink.gif  Čia antivaxeriai jau grasina visiems medikams ir net jų artimiesiems?

Rašau jei būtų naudojama prievarta,tada tikrai drebėtumėte,bet jai mane per prievartą paskiepytų paskersčiau,taip taip aš rimtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2016 02 23, 15:16)
Tai jūs nemanote, kad neskiepyti suaugę yra problema?

man asmeniškai nei neskiepyti vaikai,nei neskiepyti suaugę nėra absoliučiai jokia problema bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 23 vasario 2016 - 14:34
QUOTE(dange @ 2016 02 23, 14:16)
Čia Erikauzas pasikarščiavo  bigsmile.gif

Nuolatinės neapykantos ir pagiežos medikams fone, sunku tai vertinti, kaip atistiktinumą ar nevykusį jumorą. g.gif
Atsakyti