Akvariuminės Faunus sraigės. Gražios sraigės, parduodu tik todėl kad būtų vietos daugiau dugne... Turiu 3 vnt. ~5 cm ilgis. 1 vnt - 2
Sveiki,
Paleidau savo akvariumą ir ieškau žuvyčių: neonų (įvairių spl.), barbusų, šamukų ir guramių. Gal kas turite dovanoti, parduoti?
Dėkoju
Paleidau savo akvariumą ir ieškau žuvyčių: neonų (įvairių spl.), barbusų, šamukų ir guramių. Gal kas turite dovanoti, parduoti?
Dėkoju
QUOTE(atenia @ 2016 12 12, 07:48)
Zinau kur gaut, bet labai toli nuo Vilniaus. (I Kauna turbut galeciau parsivezt). Bet jos dabar ko gero miega
QUOTE(*Carma @ 2016 12 11, 18:35)
Akvariuminės Faunus sraigės. Gražios sraigės, parduodu tik todėl kad būtų vietos daugiau dugne... Turiu 3 vnt. ~5 cm ilgis. 1 vnt - 2
PARDUOTOS
sveiki, žinau, kad dauguma ruošiatės Kalėdoms, bet aš pabandysiu paleidau naują akvariumą ir labai ieškau žemaūgių augalų tinkančių pirmam planui, labai tiktų nereiklios ale pievos, žolės, , žemos kriptos, idelau būtų tamsios, bordinės,. Šakai apauginti nors šiek tiek samanos, Java turėjau, tai užaugdavo aukštos kažkokios, o kuri tiktų šakoms apauginti, kad būtų kompaktiška ? nereikli? ir dar, nana anubis, ir paprčiai dėkinga būsiu jeigu kas tvarkysit savo akvukus ir atsiliepsite, tikrai nereikia maišo žolės, ar n... rūšių.
240l, (120*40), be co2.
QUOTE(Vyšninė @ 2016 12 18, 12:42)
sveiki, žinau, kad dauguma ruošiatės Kalėdoms, bet aš pabandysiu paleidau nauj
240l, (120*40), be co2.
Koks miestas? Kaune ko nors prigramdyciau
QUOTE(arvydas. @ 2016 12 18, 14:06)
Koks miestas? Kaune ko nors prigramdyciau
Ačiū, Arvydai, neabejoju Jumis, žinojau, kad pirmas atrašysite Sostinėje aš, Kaune labai labai retai būnu arba reiks ieškot kas pekurjeriautų