Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam-parduodam-dovanojam


Ilgaplaukė čihuahua 3 mėn. kalytė parduodama namams su FCI/LKD kilmės dokumentais. 4u.gif

user posted image
]
Atsakyti
Dovanoju du sumatros barbusus ir du neonus Vilniuje. Būtų smagu, jei patektų pas gentainius.
Atsakyti
Ieškome įsigyti paprastą lygiaplaukį jūros kiauliuką. Su auginimo ypatumais susipažinę wink.gif
Pageidautina - Vilniuje, gal pavyks susiderinti pasiimti iš kito miesto.
Norėtume gauti foto su pasiūlymu - catalogmeister [eta] gmail.com (iki rugsėjo 1 d.)
Atsakyti
Ieškome maudyklos ir kampinio tualeto šinšiloms, Vilnius, rašykit į až 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, vakar prie darbo (Klaipėda) paemem katytę, maža, gal kokie 2-3 mėn. Labai jauki buvo, o rajonas šeip sau, pabijojom, kad kas nenuskriaustų, o ryte žadėjom į prieglaudą atiduot, tačiau šiandien apvažiavom, sakė perpildytos jos, negali paimti. Patys auginam 4 mėn. katę, tai pasilikt negalime, paleist atgal gaila, labai jau meili ir be to, po tu audrų sušalus, sloguoja. Gal kam reikia?
865514569
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaToja: 08 liepos 2016 - 13:09
Parduodu 21 vnt ruzavu suaugusiu daniju po 0,70ct,tik visas kartu
2vnt suaugusiu ancitrusu patinu po 4 eur.

Kaunas dainava
Atsakyti
Gyvūnų transportavimo dėžė"Ferplast Altas 40".Dydis 68x45,5x49cm.Skirta smulkiems ir vidutinio dydžio augintiniems.Labai patogi,kokybiška.Turi taip pat ilga rankena,kad būtų patogu transportuoti.Labai geros būklės.Kaina 55eur 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2016 07 01, 14:51)
Parduodu visiškai naujus 2 Royal Canin narvelius. Plieninis rėmas, išorėje 600D poliesteris. Šone yra kišenė su prisegama rankena. Atsisega viršutinis ir šoninis langai, kad gyvūną būtų patogu išimti bet kurioje situacijoje. Narvelis nesunkus, ypač greitai išlankstomas ar sulankstomas. Tinkamas katėms/šunims kelionių metu, mažų kačiukų/šuniukų auginimui, dalyvavimui parodose. Matmenys 50x50x70 cm. 1 vnt. kaina 55 EUR. Vilnius. Tel. pasiteiravimui: 862264032.

user posted image

user posted image


Parduoti.
Atsakyti
Šiuo metu turime suaugusių Vietnamo gyvalazdžių - 1eur. už 4. (Kaunas, Utena).
Juodosios vikrialazdės deda kiaušinukus - ateityje turėsime ir šių gražuolių.
Atsakyti
Atiduodam keleta ciklidu (pora demasoniu, mbamaba 1, pora mazu elongatusu, poto pavadinimu nezinau yra viena tokia sviesi oranzine, geltona smile.gif ) Klaipeda, butu gerai kad per siandien ar rytoju pasiimtu wink.gif Klaipeda.

Zuvys sveikos, tiesiog "atsikraustys" nauji gyventojai i akvariuma.
Atsakyti
SANABELLE suaugusiu kaciu sausas edalas su striutiena, 10 kg nauja, neatidaryta pakuote, atkeliavusi tik vakar, galiojimas iki 2017 m. Pabaigos. Per klaida uzsisakiau daugiau nei reikejo.... Susidomejusiems atsiusciau nuotrauku.
Atiduodu uz 30 eur, rytoj galeciau atvezti i Vilniu. I kitus miestus taip pat galima bandyti derinti, bet geriausiai- siunciu per LP express arba OMNIVA pastomatus!
Atsakyti
Atiduodame 3 mėnesių laiko katinėlius . Pats tas amžius , kada kaip reikiant perėmę įgūdžius iš mamos, išauklėti. Raina katytė, bus stambi ir ilga uodega, gera pelgaudė, labai budri, žaisminga, miela. Ant katos ir viršugalvio turi ypatingą "diademą" įdomų raštą. Kol kas vadiname ją Jaga, nes turi labai daug jėgos, net mamą sugeba pargriauti. Juodas katinas, turi kelis baltus pavienius plaukelius po smakriuku, todėl atrodo kaip tikras vyrukas su barzdele. Vadiname jį Mėlynbarzdžiu.labai tvarkingi, daro į dėžutę, ėda absoliučiai viską, net agurką, bandelę, bulvę. labai gerai maitiname, todėl manau bus stirpios sveikatos. Labai mieli prie rankų.
Nuotraukose matome ir mamą. Ji labai jauna, pirmoji vada. Katinukų mamą paėmėme auginti iš veterinorės globotinių, norėjome leisti atsivesti primą vadą, bet nemanėme kad ji taip greitai apsisuks smile.gif
Katinukai Kaune.


user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 21 liepos 2016 - 10:39