Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam-parduodam-dovanojam

DOVANOJAMI degu voveriukų mažyliai, gime gegužės 19d. Nuo tėvų jau bus galima atskirti ir į geras rankas atiduoti jau birželio pabaigoje-liepos pirmą savaitę. Susidomėjusius prašome rašyti į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2016 06 16, 12:59)
parduodu akvariuma 30x70. dangtis su lempa, filtras, sildytuvas, gruntas ( viskas veikia be priekaistu, tiesiog neuztenka laiko prieziurai)
samukas dovanu:)
Vilnius
kaina 55

mazinu kaina iki 45euru
Atsakyti
Dovanoju triusiuka
Atsakyti
Parduodame kanareliu jaunima. Turime 2 skirtingu poru vaikucius- ryskiai oranzinius su zaliu bei baltus ir oranzinius su juodais kuodukais. Yra ir berniuku, ir mergaiciu. Susidomejusiens padarysiu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Gal kas gali padovanoti augalų ir žuvyčių į akvariuma.

Kaune.

Atsakyti
Parduodu naudotą stačiakampį akvariumą 40x25x25

Kaina 10 eur.

Vilnius, Lazdynai
Atsakyti
Gal ką nors domina užsiimti gyvalaszininkyste? biggrin.gif
Terariumas baigia persipildyti nuo gyvalazdžių jaunimo. Turime nuo mažutėlių, keleto dienų amžiaus, iki paaugintų, keleto mėnesių. Vien mergytės. Gyvalazdžių mergytės gali daugintis, t.y. dėti vaisingus kiaušinukus, vienos pačios, iš tų kiaušinukų perisi irgi tik mergytės.
Dovanojame mažylius Kaune 4u.gif
Atsakyti
Parduodu jaunų suaugusių skaliarų porą,apie metų amžiaus,sveiki,kaina 10eu už abu,Vilnius
patelė
user posted image
patinas
user posted image
abu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Skubiai parduodu šildomą teratiumą 80x40x50 cm. Vilniaus ribose nemokamai pristatysiu į namus (šį savaitgalį privežčiau ir Vilniaus-Alytaus ribose). Kaina apie 40 eur (derinama).

http://www.skelbiu.l...-24203697.html#
Atsakyti
Parduodu visiškai naujus 2 Royal Canin narvelius. Plieninis rėmas, išorėje 600D poliesteris. Šone yra kišenė su prisegama rankena. Atsisega viršutinis ir šoninis langai, kad gyvūną būtų patogu išimti bet kurioje situacijoje. Narvelis nesunkus, ypač greitai išlankstomas ar sulankstomas. Tinkamas katėms/šunims kelionių metu, mažų kačiukų/šuniukų auginimui, dalyvavimui parodose. Matmenys 50x50x70 cm. 1 vnt. kaina 55 EUR. Vilnius. Tel. pasiteiravimui: 862264032.

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif uz sokolada domeikavoje mainau akva augalus ragalapis kriptocorina java samana valianerija jei domina skambinkit 865199555 domeikava gali buti siek tiek dumbliu
Atsakyti
Pirkciau nebrangiai sausumos vezliukas. Vilnius,rasyti i az 4u.gif
Atsakyti