Ar čia galėtų buti Minerva?
QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 27, 13:55)
Ar čia galėtų buti Minerva?
Man nepanašu. Bet kai spalvos panašios, gali lauzyt galvą be galo.
Mano akimis, tipiška Minerva yra tokia
QUOTE(Emila @ 2016 02 27, 14:41)
Tavo pavyzdžiuose tipiška Minerva. Myliu šitą veislę
QUOTE(Emila @ 2016 02 26, 14:26)
Spalvinu temą.
Nesakau, kad ta pati, bet labai panaši į Royal Dutch
http://www.emaryllis...ggallery/page/1
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 27, 15:24)
Ačiū, einu ziūrėt, reikia pasidairyt, ar gali čia būti į ką nors labiau panašu.
QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 27, 16:48)
Ziurkytes, tam tavo sode pats pirmas iš kairės kas?
Ten TresChic,Lapaz, Double dragon iš kitos puses Charisma, Picotee
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 27, 15:24)
Panašu
Tiek prirašiau - kažką nuspaudžiau beieškodama kaip prikabint pav. iš kompo ir dingo mano žinutė.
Slankos5 nemanau kad Royal Dutch, nes jos amarilio paraudononta gerklė.
O šiaip matyt pasaulio pabaiga artėja - nusipirkau rausvą amarilį (etiketėj Royal red). Aišku sergantį bet geriausią iš buvusių. Besiskleidžiantį žiedą nupjoviau ir svogūnus išoperavau ir patupdžiau ant žemių su mintim "kas bus tas bus- vistiek ružavas". Abu jau su šaknimis, o motininis 2-3 sm iškišęs kelis lapukus.
Papildyta:
Vardo nežinau - yra 5 variantai . Kai pražys normaliu žiedu, tada krikštysiu.
Slankos5 nemanau kad Royal Dutch, nes jos amarilio paraudononta gerklė.
O šiaip matyt pasaulio pabaiga artėja - nusipirkau rausvą amarilį (etiketėj Royal red). Aišku sergantį bet geriausią iš buvusių. Besiskleidžiantį žiedą nupjoviau ir svogūnus išoperavau ir patupdžiau ant žemių su mintim "kas bus tas bus- vistiek ružavas". Abu jau su šaknimis, o motininis 2-3 sm iškišęs kelis lapukus.
Papildyta:
Vardo nežinau - yra 5 variantai . Kai pražys normaliu žiedu, tada krikštysiu.
Taigi,pristatau: šitas atitiko etiketę, iš viso 5 žiedai- dar du neprasiskleidę per vidurį Tik neaišku, ar išgyvens šitas- čia tas svogūnas su nesveiku sluoksniu prie koto...
Va čia tai, pagal mane, visai ne tas pats, bet kadangi tokios irgi labai norėjau- tai viskas gerai Iš viso trys kotai išlindę
Čia dar nelabai aišku, kas bus, meldžiuosi, kad nebūtų vienodi
O va čia mano problematiški svogūnai, perkelti į šilčiausią buto vietą šalia kitų "salotų" . Tas kairėje- du žiedai, taip ir pasilikę svogūne, tik viršūnėlės kyšo. Šiandien jam nurėžiau lapus, nes aptikau ant jų kažkokias neaiškias dėmes su iškilimais, labai panašu, kad kokia liga (vieną vasarą buvo visi tom dėmėm apėję ir pjausčiau visus, bet dabar kiti sveiki), lapai jau buvo ilgi. Tas kairėje- žiedas irgi neišlindo, liko svogūne, matosi jo sudžiūvusi viršūnėlė. Abu svogunai žiemai buvo palikti be šaknų sausose žemėse (visi stovėjo ant spintos palubėj), perkelti ant palangės šaknis išleido labai greitai, o su žiedais va kaip... dar nėra taip buvę, įdomu, kokios gali būti priežastys...
Va čia tai, pagal mane, visai ne tas pats, bet kadangi tokios irgi labai norėjau- tai viskas gerai Iš viso trys kotai išlindę
Čia dar nelabai aišku, kas bus, meldžiuosi, kad nebūtų vienodi
O va čia mano problematiški svogūnai, perkelti į šilčiausią buto vietą šalia kitų "salotų" . Tas kairėje- du žiedai, taip ir pasilikę svogūne, tik viršūnėlės kyšo. Šiandien jam nurėžiau lapus, nes aptikau ant jų kažkokias neaiškias dėmes su iškilimais, labai panašu, kad kokia liga (vieną vasarą buvo visi tom dėmėm apėję ir pjausčiau visus, bet dabar kiti sveiki), lapai jau buvo ilgi. Tas kairėje- žiedas irgi neišlindo, liko svogūne, matosi jo sudžiūvusi viršūnėlė. Abu svogunai žiemai buvo palikti be šaknų sausose žemėse (visi stovėjo ant spintos palubėj), perkelti ant palangės šaknis išleido labai greitai, o su žiedais va kaip... dar nėra taip buvę, įdomu, kokios gali būti priežastys...