Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 25, 13:33)
O aš išbandžiau Amsterdamo gėlių turgaus loteriją  biggrin.gif Štai ką aš ten pamačiau:

Ne, nu aš tavęs nepažįstu... tik du svogūnai? Nesupratau. Tikriausiai prieš einant į turgų vyriškis psichoterapijos kursus pravedė? A? O gal ans orchidėjų jau buvo prigriebęs glėbį ir nepanešėt biggrin.gif

o tam mėlynam nesimato dažų pėdsakų?
Na kainos tai kiek įžiūriu nėra menkos, kaip turguj.
Atsakyti
Mano amarilis "Royal Red" gautas Valentino dienai skleidžia vos vos rausvą žiedą... biggrin.gif Va tau ir raudona... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, tais mėlynais aš irgi netikiu biggrin.gif Jis bus tikrai ne mėlynas, nesimato ten jokių dažų smile.gif Ėmiau todėl, kad tuščiomis, suprantate patys, nu neišeisi, kai tiek svogūnų aplink, akys raibsta bigsmile.gif
O tik du todėl, kad ten kažko ypatingo ir nebuvo, jau bent užrašai taip skelbė. Kainos - įvairios. 8,50 euro buvo brangiausias, aš pirkau 2 už 8, buvo ir už 2,5 euro, priklauso nuo svogūno dydžio. Čia turguje, kitur nebuvau smile.gif
Atsakyti
Spalvinu temą.
Čia iš tų, pirktų dideliuose kibiruose. Prazydo pirmasis ziedstiebis.
Turiu pasakyt, kad šiemet kaip niekad nusivyliau tuo, kad nlvangeest amariliai neatitinka pavadinimų. Pirkau ir laukiau Amorice, prazydo Exposure. Galvojau, kad jo niekad nebūčiau ėmusi, nes turiu panašų Monte Carlo. Na, bet kai prazydo 23 cm dydzio ziedais, pyktis apslūgo... biggrin.gif
user posted image

Kur jūsų visų pirkiniai, taigi tokie uzvezimai buvo smile.gif pasigirkit ziedais, o tai tema visai be spalvų liko...
Atsakyti
Siandien dziugu:
http://radikal.ru/f/...820830.jpg.html
http://radikal.ru/f/...e3587c.jpg.html
Atsakyti
Žiedai įspūdingi jūsų smile.gif

va mano mažieji žiedukai ax.gif

Charisma žydi tikrai ilgai, jau antra savaitė:
user posted image

LadyJane, žydėjimas sunkus, du žiedkočiai ligoti. Bet žiedai įspūdingi. ( loterija buvo ):
user posted image

Pirmas žydėjimas SweetNymph, dėl saulės trūkumo spalva nelabai išraiškinga, bet perliukas superinis:
user posted image

Na ir viskas mano besikeičiantis po truputį sodas:
user posted image

Laukiam Daphne, Red Pearl, Everygreen ir kelių cyberių žydėjimo smile.gif) greit bus daugiau foto
Atsakyti

Laukiam Daphne, Red Pearl, Everygreen ir kelių cyberių žydėjimo smile.gif) greit bus daugiau foto
[/quote]
Nu grazu grazu... neiseiti is to kambario!
O mano Charisma zydejo tik 10 dienu, nuo vasario 16 iki 26. Gal del to trumpai, nes silta? Buna namie 20-22 silumos.
Kiek dienu paprastai pas jus zydi meileniai?
Atsakyti
Nu nezinau, picotee apie dvi savaites, charisma jau 2sav. , splash jau menuo tas pats zydi.Paprasti raudoni vos savaite istvere smile.gif
Atsakyti
Emila, man taviškis į Minerva panašus. Exposure spalva yra šalta ružava, tarsi būtų avietės su grietinėle ar paprasčiausi šaltibarščiai.
zygintama, taviškis antroje nuotraukoje labai gražus smile.gif
O jau ziurkytes Lady Jane super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 02 27, 10:49)
Emila, man taviškis į Minerva panašus. Exposure spalva yra šalta ružava, tarsi būtų avietės su grietinėle ar paprasčiausi šaltibarščiai.

Taip... Ziūriu ir negaliu nesutikti...
Kadangi parduotuvėj greta buvo sustatyti su Exposure etiketėm, nurašiau šitą kaip supainiotą ir priklijavau pavadinimą perdaug nesigilindama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 27 vasario 2016 - 11:14
QUOTE(Dalelė @ 2016 02 27, 10:49)

Mano akim čia ne Minerva.
Exposure tikrai turi būti šaltos rožinės spalvos. Forma ir kiti požymiai atitinka, tik spalva ne. Gal Emilijos fotoaparatas taip kanda raudoną? Man kartais irgi nepasiseka teisingai pagauti tas rausvas spalvas
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 27, 12:17)
Mano akim čia  ne Minerva.
Exposure tikrai turi būti šaltos rožinės spalvos. Forma ir kiti požymiai atitinka, tik spalva ne. Gal Emilijos fotoaparatas taip kanda raudoną? Man kartais irgi nepasiseka  teisingai pagauti tas rausvas spalvas

Tiesą sakant, spalva yra tiksliai tokia kaip nuotraukoje. Tik kad ziedo ir ziedlapių forma yra labai taisyklingi, kas Minervai šiaip jau nėra būdinga, ziedlapiai prie centro visiškai neturi ataugėlių (tepaloids, nzn kaip lietuviškai), kuo dazniausiai Minervos pasizymi. Ir ziedai šito tiesiog įspūdingo dydzio, nors turbūt iš toookio dydzio svogūno gal ir galima tokių ziedų tikėtis.
Ne per seniausiai namuose zydėjo "kita" Minerva - taip, spalvos iš esmės tokios pačios, bet patys ziedai iš pirmo zvilgsnio taip skiriasi, kad nepagalvojau, jog ta pati veislė galėtų būti.
Tai ir nezinau dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 27 vasario 2016 - 12:37