Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

O mano vyras kai iš kaimynės sužinojo, kad kalbėjau per LRT paprašė duoti paklausyti įrašo, po kiek laiko nusistebėjęs klausia ir ką jūs tiek daug laiko ten kalbate lotuliukas.gif Sakė, maniau 5-10 min. bus lotuliukas.gif
Atsakyti
VLN Ermitaze tuscia, bet tarp raodonu uz 5 EUR su ct yra vienas aksominis tamsiai bordinis... gundziausi, gundziausi, bet kazkodel nepaemiau... aaaa dabar gailiuosiu
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellarosella: 24 vasario 2016 - 19:28
Buvau Ermitaže, nemačiau to bordinio jau biggrin.gif Bet Senukuose du paėmiau dideliais svogūnais, vienas ružavas, kitas raudoni su baltom gyslelėm žiedai, nepamenu dabar kas per veislė. Žiūrėsiu, ar atitiks.
Atsakyti
Labas, ka patartumet daryti: pries menesi nuzydejo meilenis, dabar jis turi 5 lapus, bet pastebejau, kad is vazonelio dugno skyluciu islindo saknyte apie 5-6 cm. Ar traukti is vazono ir persodinti i didesni? Dabar jis standartiniame 12 cm skersm. vazone. Meilenis pasodintas buvo pries zydejima ir saknu neturejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 02 25, 05:53)
Labas, ka patartumet daryti: pries menesi nuzydejo meilenis, dabar jis turi 5 lapus, bet pastebejau, kad is vazonelio dugno skyluciu islindo saknyte apie 5-6 cm. Ar traukti is vazono ir persodinti i didesni? Dabar jis standartiniame 12 cm skersm. vazone. Meilenis pasodintas buvo pries zydejima ir saknu neturejo g.gif

Šaknys jų trapios, aš anksčiau puldavau persodint, dabar jau persodinu tokius kai tikrai matau kad dugne daug šaknų ir trūksta vietos.

Šiemet ir man reiks persodint... dar vis neprisiruošiu

Mano loterija iš Ermitažo - Lady Jane ( foto vėliau ) thumbup.gif
Atsakyti
O aš išbandžiau Amsterdamo gėlių turgaus loteriją biggrin.gif Štai ką aš ten pamačiau:
user posted image

user posted image

O nusipirkau va šituos du, šimtu procentų žinodama, kad nebus tai kas etiketėje biggrin.gif
user posted image

O čia vaizdelis iš Amsterdamo gatvės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Slanka5, tikrai įdomu kas pražys bigsmile.gif O mėlynas, tai man asocijuojasi su mėlynai dažytais phalaenopsiais lotuliukas.gif Įdomu į ką jis bus panašus, mėlynų juk nėra ax.gif
Atsakyti
O, mėlynas lotuliukas.gif Įdomu, kas žydės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 25, 13:33)

O čia vaizdelis iš Amsterdamo gatvės  biggrin.gif
user posted image

vai na ir beširdžiai karsta.gif
Agnnyte

Netikiu tokiais mėlynais. Nebent įpumpuoti kokiais dažikliais
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 25, 17:36)
vai na ir beširdžiai  karsta.gif
Agnnyte

Netikiu tokiais mėlynais. Nebent įpumpuoti kokiais dažikliais

Oi, ir aš netikiu. Vaikas būdama mamai motinos dienos proga padovanojau mėlynos rožės kerelį pasisodinimui. Kai prasiskleidė, verkiau. Buvo blanki rožinė ir smulki smulki.
Atsakyti
Slanka5, papasakokite, o kokios kainos Amsterdame mugiu metu? Kiek kainuoja svoguneliai?
Atsakyti
Sakykite, kokia tikimybe isgelbeti meilenio vaikuti (svogunelio skersmuo butu iki 2cm storiausioje vietoje), jei jis buvo paraudes, dugnelis nupuves, jo visai nebera! Apdorojau zaluma? Ka jam dabar daryti? Lapuku nera
Atsakyti