O mano vyras kai iš kaimynės sužinojo, kad kalbėjau per LRT paprašė duoti paklausyti įrašo, po kiek laiko nusistebėjęs klausia ir ką jūs tiek daug laiko ten kalbate Sakė, maniau 5-10 min. bus
Buvau Ermitaže, nemačiau to bordinio jau Bet Senukuose du paėmiau dideliais svogūnais, vienas ružavas, kitas raudoni su baltom gyslelėm žiedai, nepamenu dabar kas per veislė. Žiūrėsiu, ar atitiks.
Labas, ka patartumet daryti: pries menesi nuzydejo meilenis, dabar jis turi 5 lapus, bet pastebejau, kad is vazonelio dugno skyluciu islindo saknyte apie 5-6 cm. Ar traukti is vazono ir persodinti i didesni? Dabar jis standartiniame 12 cm skersm. vazone. Meilenis pasodintas buvo pries zydejima ir saknu neturejo
QUOTE(zygintama @ 2016 02 25, 05:53)
Labas, ka patartumet daryti: pries menesi nuzydejo meilenis, dabar jis turi 5 lapus, bet pastebejau, kad is vazonelio dugno skyluciu islindo saknyte apie 5-6 cm. Ar traukti is vazono ir persodinti i didesni? Dabar jis standartiniame 12 cm skersm. vazone. Meilenis pasodintas buvo pries zydejima ir saknu neturejo
Šaknys jų trapios, aš anksčiau puldavau persodint, dabar jau persodinu tokius kai tikrai matau kad dugne daug šaknų ir trūksta vietos.
Šiemet ir man reiks persodint... dar vis neprisiruošiu
Mano loterija iš Ermitažo - Lady Jane ( foto vėliau )
Slanka5, tikrai įdomu kas pražys O mėlynas, tai man asocijuojasi su mėlynai dažytais phalaenopsiais Įdomu į ką jis bus panašus, mėlynų juk nėra
O, mėlynas Įdomu, kas žydės
QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 25, 13:33)
vai na ir beširdžiai
Agnnyte
Netikiu tokiais mėlynais. Nebent įpumpuoti kokiais dažikliais
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 25, 17:36)
vai na ir beširdžiai
Agnnyte
Agnnyte
Oi, ir aš netikiu. Vaikas būdama mamai motinos dienos proga padovanojau mėlynos rožės kerelį pasisodinimui. Kai prasiskleidė, verkiau. Buvo blanki rožinė ir smulki smulki.