Sveikos, kalbiosios
Pasigirsiu - pagaliau prasiskleidė mano pirmasis meilenis iš pernykščių, užpernykščių ir t.t. ! Kaip tik vasario 16-ąją mane pradžiugino . Švelnutis Jewel
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 19, 01:15)
Sveikos, kalbiosios
Pasigirsiu - pagaliau prasiskleidė mano pirmasis meilenis iš pernykščių, užpernykščių ir t.t. ! Kaip tik vasario 16-ąją mane pradžiugino . Švelnutis Jewel
Kaip gražu Pakvipo pavasariu
Mano dar tik žiedstiebius leidžia
Sveikos ligonės Džiaugiuosi, kad dar kažkas čia yra ir ne tik rašo, bet ir žiedais giriasi
Visas gyvenimas nusikėlė į FB Meileniu ligonine ten gyvenimas virte verda. Daug informacijos, klausimų ir žinoma nuotraukų su žiedais. Maloniai kviečiame
O pas mane visus metus buvo namo remontas, tai meileniams ne pats geriausias metas buvo. Praktiškai praeitas miego sezonas užsitęsė iki gegužės, kada meilenius galėjau jau tiesiai nešti į lauką. Tai atsiliepė jų žydėjimui, nedaug kas žydėjo, kai kas sudžiuvo ar sunyko. Tačiau surastos organinės trąšos skirtos pomidorams padėjo išgelbėti pačią didžiausią kolekcijos dalį. Tręšiau kas antrą, trečią laistymą ir meileniai tikrai gerai per vasarą prisiaugino lapų. Dabar prasideda žydėjimo sezonas. Naujų šį sezoną ir aš nepirkau. Reikia susitvarkyti su senais, nes pamesta šiek tiek kortelių su pavadinimais. Kitą rudenį žiūrėsiu ar man čia reikės kažko naujo, ar užteks tiek kiek turiu :-)
Visas gyvenimas nusikėlė į FB Meileniu ligonine ten gyvenimas virte verda. Daug informacijos, klausimų ir žinoma nuotraukų su žiedais. Maloniai kviečiame
O pas mane visus metus buvo namo remontas, tai meileniams ne pats geriausias metas buvo. Praktiškai praeitas miego sezonas užsitęsė iki gegužės, kada meilenius galėjau jau tiesiai nešti į lauką. Tai atsiliepė jų žydėjimui, nedaug kas žydėjo, kai kas sudžiuvo ar sunyko. Tačiau surastos organinės trąšos skirtos pomidorams padėjo išgelbėti pačią didžiausią kolekcijos dalį. Tręšiau kas antrą, trečią laistymą ir meileniai tikrai gerai per vasarą prisiaugino lapų. Dabar prasideda žydėjimo sezonas. Naujų šį sezoną ir aš nepirkau. Reikia susitvarkyti su senais, nes pamesta šiek tiek kortelių su pavadinimais. Kitą rudenį žiūrėsiu ar man čia reikės kažko naujo, ar užteks tiek kiek turiu :-)
QUOTE(amarrile @ 2019 02 22, 20:18)
Iš grupes gautas vaikutis..Didžiausia tikimybe,kad nares mileretos kryžminimo rezultatas.Kas su kuo kryžminta žinute pamesta.Gal pavyks sužinoti,tada parašysiu[url=http://%5bURL=https://www.part.lt/perziura/4132760263bd9f06aced264d436e81c2873.jpg][img]https://www
Tikrai neblogas . Į kažką panašus, bet dabar nesumąstau, į ką . Keli žiedai?
QUOTE(Dalelė @ 2019 02 22, 20:26)
Sveikos ligonės Džiaugiuosi, kad dar kažkas čia yra ir ne tik rašo, bet ir žiedais giriasi
Miela malonu .
O kokios trąšos?
Aš kartais nusliūkinu į fb, bet kažkaip ne tas pats, nieko nebeatpažįstu, vardai ne tie . Turbūt esu senamadiška ir nemoderni
amarrile, jei gerai atrinkau foto ir atmintis nepaveda - tai Charisma vaikas - CharismaxLadyJane.
gaila, kad išsilakstėt po feisbukus. Taip gražiai čia bendravom. Nemėgstu tų socialinių tinklų. Nesijungiau ir tikriausia nesijungsiu.
QUOTE(Lutpede @ 2019 02 23, 08:27)
gaila, kad išsilakstėt po feisbukus. Taip gražiai čia bendravom. Nemėgstu tų socialinių tinklų. Nesijungiau ir tikriausia nesijungsiu.
Ir aš kurį laiką buvau prieš FB. Sakiau nereikia man jo Bet viskas prasidėjo nuo šunų. Visa informacija FB. Ir ką įkišau pradžioje tik koją, o vėliau ir pati visa įlindau Didesni ir daug greitesni informacijs srautai yra iš tiesų labai patogu. Kad ir keliant nuotraukas. Jokių tarpinių nuotraukų kėlimo funkcijų. Na bet galima ir čia rašyti :-)
pempė12trąšos šios. Meileniai labai gerai jas toleruoja My Webpage
milereta Charisma vaikas - CharismaxLadyJane. nuostabus ir tikrai manau kad atmintis jūsų nepaveda, daug panašumo į tėvus
QUOTE(amarrile @ 2019 02 25, 19:08)
[
Charisma vaikai - (Charisma x LadyJane
Galima ir abejoti kol kas,bet labai panašūs buvo žiedstiebiai,kaip du broliukai
Prieš kiek metų kryžminta, kad jau žydi?
QUOTE(amarrile @ 2019 02 25, 18:08)
[url=http://%5
[url=https://www.part.lt/perziura/398aeaf03e183c54d29
[url=https://www.part.lt/perziura/398aeaf03e183c54d29
Kaip įdomu, amarrile
Ar tas šviesenis - tas pats meilenis, kur ankstesniame poste rodėte, tik labiau įsižydėjęs?
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2019 02 23, 09:57)
Ir aš kurį laiką buvau prieš FB. Sakiau nereikia man jo Bet viskas prasidėjo nuo šunų. Visa informacija FB. Ir ką įkišau pradžioje tik koją, o vėliau ir pati visa įlindau Didesni ir daug greitesni informacijs srautai yra iš tiesų labai patogu. Kad ir keliant nuotraukas. Jokių tarpinių nuotraukų kėlimo funkcijų. Na bet galima ir čia rašyti :-)
Aš vis laikausi, telefono prie interneto nejungiu, užtenka interneto iš kompiuterio, ir tai perdaug .
Ir ačiū už trąšas Nenaudojus tokių, pastaruoju metu prie Schultz laikausi. Gal reiktų pabandyti.
QUOTE(Lutpede @ 2019 02 25, 20:30)
Prieš kiek metų kryžminta, kad jau žydi?
Gavau ar 13 metais vaikiukų dežutę. Netikkamai auginau,tai pagal amžių jau senukai. Taip,tas šviesesnislabiau įsižydėjęs,žiedai padideję ir pašvieseję pempė12