Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2019 02 03, 11:28)
Gundausi ir aš naujų pirkimui, bet  vis susilaikau. Atsibodo pirkti vieną, o gauti kitą. Šiaip tai pradėjau traukti svogūnus į šviesą ir po biskį persodinti.
Pasiilgau žiedų ir kolegų forume. Kažin kur dingo mūsų bitutė darbštuolė Dalelė?
Turiu prašymą pas jus. Jeigu pas kurią  Purple Rain atsivedė vaikų, tai prašau sušelpti mane 4u.gif
Jei ne pati,tai drauges kokios paprašykit,kad per rudeninius feisbuko pirkimus užsakytų..ką norit.iš fluewel pirkti 5 svounai atitiko vardus

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka][/URvartotojo įkelta nuotrauka][vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 03 vasario 2019 - 21:38
QUOTE(amarrile @ 2019 02 03, 22:07)
Jei ne pati,tai drauges kokios paprašykit,kad per rudeninius feisbuko  pirkimus užsakytų..ką norit.iš fluewel pirkti 5 svounai atitiko vardus

Ačiū, ačiū
Jau 3 katrus buvo užsakyta ir kaip ne ta, taip ne ta. doh.gif Daugiau nemėginsiu laimės
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2019 02 03, 22:23)
[url=http://%5bUR

amarille, labai gražūs, tik galėtų būti didesnės nuotraukos mirksiukas.gif
Kas tas antras, labiausiai patraukia dėmesį?
Atsakyti
Pasitaisauvartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Susivelusi Sweet Nymph vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 04 vasario 2019 - 10:44
QUOTE(amarrile @ 2019 02 04, 11:18)
Pasitaisau[url

O, Dievuliau, Doublet koks gražuolis bigsmile.gif wub.gif . Net nežinojau tokio.
Atsakyti
Dar viena naujokė Amadeus Giant .Labai didelis žiedas.
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Su Daphne
Atsakyti
Širdis džiaugias, amarille, nuo jūsiškių žiedų thumbup.gif .
Daphne man net įspūdingesnė už Amadeus Giant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 04, 16:46)
Širdis džiaugias, amarille, nuo jūsiškių žiedų thumbup.gif .
Daphne man net įspūdingesnė už Amadeus Giant bigsmile.gif

Smagu,kad džiugina.O kaip sekasi jums išsaugoti savo turtus.?

Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2019 02 04, 22:17)
Smagu,kad džiugina.O kaip sekasi jums išsaugoti savo turtus.?

Oi net nežinau biggrin.gif . Saugau saugau, o gal kai ko geriau ir nebesaugoti būtų biggrin.gif . Šiemet dar nieko neišmečiau ax.gif
Per vasarą visus meilenius auginau viduje, keletą paskutinių pabudusių vazonų net nebepersodinau blush2.gif . Užėjo vasara, ir viskas biggrin.gif
Iki tokio stambumo,kokie būna perkant iš Olandijos, jau nė vieno man nepavyksta priauginti. Visi susmulkėja. Bet aš ir nepasicackinu, kiek derėtų, kartais ir laistymo palaukti tenka ilgiau ax.gif , ir trašų tiek nepilu, kiek ant dėžučių ar buteliukų rašoma. Kartais tik palaikau, kad nemirtų blush2.gif . Užsiimu milijonais veiklų, gėlytėms tenka prisitaikyti ax.gif . Žodžiu - myliu, bet priešokiais smile.gif . Žiūrėsim, kiek bus žydinčių.

O jūsiškių bent jau dalis juk lauke vasarojo? Kaip tie?
Atsakyti
Kelis metus del ligos prastai prižiūrejau,ejo ne didyn,o mažyn, 17 metais paauginau lysvej,rudenį susodinau į vazonus,vasarą radau užlinkusias šaknis,persodinau vel į gerenę žemę ir patrumpindama šaknis,seimynomis,neatskirdama vaikų..Keli bunda,patikrinsiu,kas su šaknim darosi. o taip auginu didelį būrį paaugliukų,palanginių ir gautų sukryzmintų vaikučių.Šių ne žiedų nesu mačius,nors labai senai jau turiu,Gaila ,netyčia ištryniau žinutę,kas buvo ''tėveliai'' Gal zinot,buvo narė Milereta,ar pan.nicas?.Paklausčiau,ji kryzmino
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2019 02 05, 19:06)
Kelis metus del ligos prastai prižiūrejau,ejo ne didyn,o mažyn, 17 metais paauginau lysvej,rudenį susodinau į vazonus,vasarą radau užlinkusias šaknis,persodinau vel į gerenę žemę ir patrumpindama šaknis,seimynomis,neatskirdama vaikų..Keli bunda,patikrinsiu,kas su šaknim darosi.  o taip auginu didelį būrį paaugliukų,palanginių ir gautų sukryzmintų vaikučių.Šių ne žiedų nesu mačius,nors labai senai jau turiu,Gaila ,netyčia ištryniau žinutę,kas buvo ''tėveliai'' Gal zinot,buvo narė Milereta,ar pan.nicas?.Paklausčiau,ji kryzmino

O, viskas panašu biggrin.gif . Ir vaikų prikryžmintų turiu, bet su tokiu savo auginimu - pirmyn-atgal, dar nė vieno žiedų nemačiau blush2.gif
Milereta gal ir buvo ax.gif . Riktų eiti per temas, ir žiūrėti, kaip tiksliai ax.gif
Radau, buvo, tikrai toks vardas, tik iš mažosios raidės, šioje temoje dvi žinutės biggrin.gif https://www.supermam...howtopic=992566

Kaip kitų senukai biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 05 vasario 2019 - 20:25