Lutpede, Daisoja, smagu matyti
Gal ir man reikia, kurios veislės tikrai gaila, ir galvoju, kad naujai nebėra pirkti, taip bandyti jauninti . Vietoj tėškimo lauk. Taip būtų lengvau apsispręsti .
Aš irgi lygtai turiu Dancing Q.
Dancing_Q2.JPG 136,82KB 0 Parsiųsta kartų
QUOTE(Athenarin @ 2019 01 18, 23:13)
gražuolė karalienė
O tuos belendančius "nosiukus" reikia persodinti ar vėliau tą daryti? Kada aplamai meilenių svogūnus kišti į naują žemę?
Mano vienas svogunas pasidalino i du, ir dar vaika priaugino. Lapu nedaug, ant kiekvieno po du ir sugalvojo miegoti. Kaip su migdymu tokiu mazu svogunu, nes pageltonavo beveik visi lapai, liko tik keli zali. Ar migdote tokius mazus, o gal laistote toliau?
QUOTE(s2002m @ 2019 01 28, 14:25)
<p>Mano vienas svogunas pasidalino i du, ir dar vaika priaugino. Lapu nedaug, ant kiekvieno po du ir sugalvojo miegoti. Kaip su migdymu tokiu mazu svogunu, nes pageltonavo beveik visi lapai, liko tik keli zali. Ar migdote tokius mazus, o gal laistote toliau?</p>
Su tokiu besnaudžiančiu siaip ar taip su laistymu tik minimaliai. Per lekštutę.Jei svogųnai liko ne tokie dideli,kad tiktų jau pražydinimui.poilsis nereikalingas,gali augti ir žaliuoti visus metus
QUOTE(amarrile @ 2019 01 23, 17:24)
Ar jau naujų nebeperkat,klausimas visoms.Čia mano naujoke. Biški kūtvela,gal susišukuos dar.
[url=http:/
[url=http:/
Nagi neištvėriau, ir nusipirkau . Vieną iš Žalios stotelės- lenda net trys žiedukai- Alfresco etiketė. Sakė, kad tokių jau turėjo, kad tikrai balti, ir tikrai pilnaviduriai. Dar vieną iš vieno gėlių kiosko, kitą iš kito gėlių kiosko. Tad turėsiu žiedų greičiau, nei manieji naminukai pražys.
Tavo naujokė super
QUOTE(swarcas @ 2019 01 28, 13:57)
O tuos belendančius "nosiukus" reikia persodinti ar vėliau tą daryti? Kada aplamai meilenių svogūnus kišti į naują žemę?
Sodinti, žinoma, kai po žydėjimo pradės auginti lapus, turės iš ko energijos semtis. Nors vistiek jie nori trašų. Kitaip auga.
Aš visada persodinu, kai jau matau, kad ruošias žydėti. Aišku, galima ir po, bet tada jau šaknys susiformavusios, ir lapai pradėję augti, tik trukdymas gaunasi.
QUOTE(s2002m @ 2019 01 28, 15:25)
<p>Mano vienas svogunas pasidalino i du, ir dar vaika priaugino. Lapu nedaug, ant kiekvieno po du ir sugalvojo miegoti. Kaip su migdymu tokiu mazu svogunu, nes pageltonavo beveik visi lapai, liko tik keli zali. Ar migdote tokius mazus, o gal laistote toliau?</p>
Kad jau džiūsta, aš kokį mėnesį pakankinčiau be laistymo, o tada persodinčiau ir pradėčiau laistyti, tegu nežiopso ir auga . Jei yra dydžio, netinkamo žydėti.
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 01, 09:22)
Nagi neištvėriau, ir nusipirkau . Vieną iš Žalios stotelės- lenda net trys žiedukai- Alfresco etiketė. Sakė, kad tokių jau turėjo, kad tikrai balti, ir tikrai pilnaviduriai. Dar vieną iš vieno gėlių kiosko, kitą iš kito gėlių kiosko. Tad turėsiu žiedų greičiau, nei manieji naminukai pražys.
Gundausi ir aš naujų pirkimui, bet vis susilaikau. Atsibodo pirkti vieną, o gauti kitą. Šiaip tai pradėjau traukti svogūnus į šviesą ir po biskį persodinti.
Pasiilgau žiedų ir kolegų forume. Kažin kur dingo mūsų bitutė darbštuolė Dalelė?
Turiu prašymą pas jus. Jeigu pas kurią Purple Rain atsivedė vaikų, tai prašau sušelpti mane
Pratikrinau šiandien dar kartą savo lobius - radau dar 4 meilenius su kyšančiais nosiukais , vieną net su dviem . Jau eina geryn
Bėgau žiūrėti, bet ne, tas miega, ir vaikų jokių nesimato.
QUOTE(Lutpede @ 2019 02 03, 12:28)
Turiu prašymą pas jus. Jeigu pas kurią Purple Rain atsivedė vaikų, tai prašau sušelpti mane
Bėgau žiūrėti, bet ne, tas miega, ir vaikų jokių nesimato.