Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Lutpede, Daisoja, smagu matyti bigsmile.gif wub.gif

Gal ir man reikia, kurios veislės tikrai gaila, ir galvoju, kad naujai nebėra pirkti, taip bandyti jauninti g.gif . Vietoj tėškimo lauk. Taip būtų lengvau apsispręsti ax.gif .
Atsakyti
Aišku, kad geriau jauninti. Net jei būtų pirkti, jokių garantijų, kad atitiks.
Atsakyti

Aš irgi lygtai turiu Dancing Q.

Priedas  Dancing_Q2.JPG   136,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Athenarin @ 2019 01 18, 23:13)
<p>Aš irgi lygtai turiu Dancing Q.</p>
<p

gražuolė karalienė wub.gif
Atsakyti
Padariau kratą tarp savo miegalių, ir radau !!! Pagaliau radau dvi "noseles thumbup.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir tik nuotraukoje pamačiau, kad vienas lyg su dviem žiedukais bigsmile.gif . Bėgau su padidinimo stiklu tikrinti biggrin.gif . Akurat bigsmile.gif
Atsakyti
Ar jau naujų nebeperkat,klausimas visoms.Čia mano naujoke. Biški kūtvela,gal susišukuos dar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 23 sausio 2019 - 16:26
O tuos belendančius "nosiukus" reikia persodinti ar vėliau tą daryti? Kada aplamai meilenių svogūnus kišti į naują žemę? rolleyes.gif
Atsakyti

Mano vienas svogunas pasidalino i du, ir dar vaika priaugino. Lapu nedaug, ant kiekvieno po du ir sugalvojo miegoti. Kaip su migdymu tokiu mazu svogunu, nes pageltonavo beveik visi lapai, liko tik keli zali. Ar migdote tokius mazus, o gal laistote toliau?

Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2019 01 28, 14:25)
<p>Mano vienas svogunas pasidalino i du, ir dar vaika priaugino. Lapu nedaug, ant kiekvieno po du ir sugalvojo miegoti. Kaip su migdymu tokiu mazu svogunu, nes pageltonavo beveik visi lapai, liko tik keli zali. Ar migdote tokius mazus, o gal laistote toliau?</p>

Su tokiu besnaudžiančiu siaip ar taip su laistymu tik minimaliai. Per lekštutę.Jei svogųnai liko ne tokie dideli,kad tiktų jau pražydinimui.poilsis nereikalingas,gali augti ir žaliuoti visus metus

Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2019 01 23, 17:24)
Ar jau naujų nebeperkat,klausimas visoms.Čia mano naujoke. Biški kūtvela,gal susišukuos dar.

[url=http:/

Nagi neištvėriau, ir nusipirkau biggrin.gif . Vieną iš Žalios stotelės- lenda net trys žiedukai- Alfresco etiketė. Sakė, kad tokių jau turėjo, kad tikrai balti, ir tikrai pilnaviduriai. Dar vieną iš vieno gėlių kiosko, kitą iš kito gėlių kiosko. Tad turėsiu žiedų greičiau, nei manieji naminukai pražys.
Tavo naujokė super wub.gif

QUOTE(swarcas @ 2019 01 28, 13:57)
O tuos belendančius  "nosiukus" reikia persodinti ar vėliau tą daryti? Kada aplamai meilenių svogūnus kišti į naują žemę? rolleyes.gif

Sodinti, žinoma, kai po žydėjimo pradės auginti lapus, turės iš ko energijos semtis. Nors vistiek jie nori trašų. Kitaip auga.
Aš visada persodinu, kai jau matau, kad ruošias žydėti. Aišku, galima ir po, bet tada jau šaknys susiformavusios, ir lapai pradėję augti, tik trukdymas gaunasi.

QUOTE(s2002m @ 2019 01 28, 15:25)
<p>Mano vienas svogunas pasidalino i du, ir dar vaika priaugino. Lapu nedaug, ant kiekvieno po du ir sugalvojo miegoti. Kaip su migdymu tokiu mazu svogunu, nes pageltonavo beveik visi lapai, liko tik keli zali. Ar migdote tokius mazus, o gal laistote toliau?</p>

Kad jau džiūsta, aš kokį mėnesį pakankinčiau be laistymo, o tada persodinčiau ir pradėčiau laistyti, tegu nežiopso ir auga biggrin.gif . Jei yra dydžio, netinkamo žydėti.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 01, 09:22)
Nagi neištvėriau, ir nusipirkau biggrin.gif . Vieną iš Žalios stotelės- lenda net trys žiedukai- Alfresco etiketė. Sakė, kad tokių jau turėjo, kad tikrai balti, ir tikrai pilnaviduriai. Dar vieną iš vieno gėlių kiosko, kitą iš kito gėlių kiosko. Tad turėsiu žiedų greičiau, nei manieji naminukai pražys.

Gundausi ir aš naujų pirkimui, bet vis susilaikau. Atsibodo pirkti vieną, o gauti kitą. Šiaip tai pradėjau traukti svogūnus į šviesą ir po biskį persodinti.
Pasiilgau žiedų ir kolegų forume. Kažin kur dingo mūsų bitutė darbštuolė Dalelė?
Turiu prašymą pas jus. Jeigu pas kurią Purple Rain atsivedė vaikų, tai prašau sušelpti mane 4u.gif
Atsakyti
Pratikrinau šiandien dar kartą savo lobius - radau dar 4 meilenius su kyšančiais nosiukais wub.gif , vieną net su dviem bigsmile.gif . Jau eina geryn ax.gif

QUOTE(Lutpede @ 2019 02 03, 12:28)
Turiu prašymą pas jus. Jeigu pas kurią  Purple Rain atsivedė vaikų, tai prašau sušelpti mane 4u.gif

Bėgau žiūrėti, bet ne, tas miega, ir vaikų jokių nesimato.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 03 vasario 2019 - 20:09