Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(pempė12 @ 2018 05 16, 06:54)
Du sulapoję meileniai vėl dryžuotais lapais doh.gif . Vienas šiūmetinis lyg iš IKI, toks susisukęs atrodo. Kitas toks dailus iš pernai , su vaikeliu. Tas darbe. Darbe ir žiemojo. Susisukėlis bendrai prie kitų. Žinau, kaip reikia pasielgti, bet dar ranka nekyla unsure.gif .

radau ir aš tokį iš pernai pirktų. Mesiu be pasigailėjimo unsure.gif
Atsakyti

Noriu pasirodyti su šiemet pirktais lenkiškais trumpakočiais pilnaviduriais (kaip buvo užrašyta - taip ir vadinu, nors gal buvo ne tos veislės įdėtos):

Lady Jane

Priedas  Lady_Jane1.JPG   105,95KB   0 Parsiųsta kartų

Jawel

Priedas  Jawel_lg.JPG   91,35KB   0 Parsiųsta kartų

Pasadena

Priedas  Pasadena2.JPG   80,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Koks gražus žalias, nors ir ne tas.
Atsakyti
QUOTE(Athenarin @ 2018 06 05, 08:52)
<p>Noriu pasirodyti su šiemet pirktais lenkiškais trumpakočiais pilnaviduriais (kaip buvo užrašyta - taip ir vadinu, nors gal buvo ne tos veislės įdėtos):</p>

taip 100% neatitikimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 05 birželio 2018 - 12:33
QUOTE(Athenarin @ 2018 06 05, 07:52)
<p>Noriu pasirodyti su šiemet pirktais lenkiškais trumpakočiais pilnaviduriais (kaip buvo užrašyta - taip ir vadinu, nors gal buvo ne tos veislės įdėtos):</p>
<p>Lady Jane</p>
<p>[
<p>Jawel</p>
<p>[att
<p>Pasadena</p>
<p>[at

O, kaip smagu, kad pasirodote wub.gif !
Pavadinimai tikrai netinka biggrin.gif , o žalsvas - nuostabus thumbup.gif
Atsakyti

Tai gal žinot, kokios čia veislės iš tikrųjų? Būčiau dėkinga, o tai dabar nei šis, nei tas vadinti meilenius netikrais jų vardais.

Atsakyti
QUOTE(Athenarin @ 2018 06 06, 11:59)
<p>Tai gal žinot, kokios čia veislės iš tikrųjų? Būčiau dėkinga, o tai dabar nei šis, nei tas vadinti meilenius netikrais jų vardais.</p>

O, ne, aš tikrai nežinau, nėra tokie, kad pamatei- ir aišku. Gali būti iš sėklų auginti, tada nepaveldi grynų tėvų požymių.
Atsakyti

Tai gal galit nurodyti, į ką panašūs? Man tai pirmas ir trečias raudoni panašūs vienas į kitą, gal tas pirmas labiau į raudoną, o trečias kiek į tamsiai rausvą ir senstant žiedui tas rūžavumas labiau ryški. Kažin, ar lenkai iš sėklų augina - ilgai trunkantis procesas, o jie pardavinėja pigiau,.Ar gali taip būti, kad žydint kitais metais, žiedų požymiai keičiasi?

Atsakyti
Sveiki gyvi, naujuose 2019 metuose vartotojo įkelta nuotrauka

Aplankė kaimynė, ir atsinešė nuotrauką, kurioje ji tarp mano meilenių žiedų kažkuriais metais. Taip gražu . Ir prisiminiau šitą temą wub.gif

Ar dar yra gyvų biggrin.gif ?

Kam žydi, kas žydi bigsmile.gif ?

Pas mane niekas nežydi - didvyriškai nepirkau nei vieno naujo svogūno, o senieji ramybės- džiūvimo fazėje. Dar ketinau prasieiti, ir susmulkėjusius svogūnus, kuriems jau daug metų, iššveisti lauk. Tik negaliu garantuoti, ar ranka nesudrebės biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Labutis
Vis užeidavau pasižiūrėti kaip gyvuoja amarilių augintojos, bet čia buvo mirtina tyla. Pas mane tik vienintelė Nymph mėgina auginti žiedstiebį. Gal sulauksiu žiedų, jeigu nenudžius. Dėl tam tikrų priežasčių maniškės žiemoja balkone, kur +10 laipsnių. Kartais nukrenta iki +5. Dėl visa ko apdengiau svogūnus. Tikiuosi, kad išgyvens.
Atsakyti
Palandžiojau po lova ir spintelėmis, patikrinau - niekas nežydi ir nesiruošia. Senstam kartu su svogūnais, tik aš į plotį, o jie traukiasi. Jau lyg ir susiruošiu išmesti, bet ranka sudreba. Daug kortelių pasimetė, tai bijau kokį retesnį išmest. Nepamenu, ar rodžiau 'Dancing Queen' atjauninimą:
https://gilesmedis.b...jauninimas.html
Gal kada ir kitus jauninsiu, jei vietos ant palangių atsiras. Dabar pilna kryžmintų meilenių sėjinukų ir dar laukia neišsodinti atskirai.
Džiaugiuosi, kad pavyko atgriebti 'Daphne'. Narcizinės musės tik šapelį buvo palikę. Dabar jau visai nemažas svogūniukas, nors iki žydėjimo toli.
Papilio vis nežydi, lyg ir snaust pradeda.
Atsakyti
tikrai senstam kartu su svogūnais smile.gif
Tokiu būdu ir aš vieną atjauninau. Jau ir vaikų yra. Pavasarį reikės persodinti
Atsakyti