radau ir aš tokį iš pernai pirktų. Mesiu be pasigailėjimo
QUOTE(pempė12 @ 2018 05 16, 06:54)
Du sulapoję meileniai vėl dryžuotais lapais . Vienas šiūmetinis lyg iš IKI, toks susisukęs atrodo. Kitas toks dailus iš pernai , su vaikeliu. Tas darbe. Darbe ir žiemojo. Susisukėlis bendrai prie kitų. Žinau, kaip reikia pasielgti, bet dar ranka nekyla .
radau ir aš tokį iš pernai pirktų. Mesiu be pasigailėjimo
Noriu pasirodyti su šiemet pirktais lenkiškais trumpakočiais pilnaviduriais (kaip buvo užrašyta - taip ir vadinu, nors gal buvo ne tos veislės įdėtos):
Lady Jane
Lady_Jane1.JPG 105,95KB 0 Parsiųsta kartų
Jawel
Jawel_lg.JPG 91,35KB 0 Parsiųsta kartų
Pasadena
Pasadena2.JPG 80,47KB 0 Parsiųsta kartų
QUOTE(Athenarin @ 2018 06 05, 08:52)
<p>Noriu pasirodyti su šiemet pirktais lenkiškais trumpakočiais pilnaviduriais (kaip buvo užrašyta - taip ir vadinu, nors gal buvo ne tos veislės įdėtos):</p>
taip 100% neatitikimas
QUOTE(Athenarin @ 2018 06 05, 07:52)
<p>Noriu pasirodyti su šiemet pirktais lenkiškais trumpakočiais pilnaviduriais (kaip buvo užrašyta - taip ir vadinu, nors gal buvo ne tos veislės įdėtos):</p>
<p>Lady Jane</p>
<p>[
<p>Jawel</p>
<p>[att
<p>Pasadena</p>
<p>[at
<p>Lady Jane</p>
<p>[
<p>Jawel</p>
<p>[att
<p>Pasadena</p>
<p>[at
O, kaip smagu, kad pasirodote !
Pavadinimai tikrai netinka , o žalsvas - nuostabus
QUOTE(Athenarin @ 2018 06 06, 11:59)
<p>Tai gal žinot, kokios čia veislės iš tikrųjų? Būčiau dėkinga, o tai dabar nei šis, nei tas vadinti meilenius netikrais jų vardais.</p>
O, ne, aš tikrai nežinau, nėra tokie, kad pamatei- ir aišku. Gali būti iš sėklų auginti, tada nepaveldi grynų tėvų požymių.
Tai gal galit nurodyti, į ką panašūs? Man tai pirmas ir trečias raudoni panašūs vienas į kitą, gal tas pirmas labiau į raudoną, o trečias kiek į tamsiai rausvą ir senstant žiedui tas rūžavumas labiau ryški. Kažin, ar lenkai iš sėklų augina - ilgai trunkantis procesas, o jie pardavinėja pigiau,.Ar gali taip būti, kad žydint kitais metais, žiedų požymiai keičiasi?
Sveiki gyvi, naujuose 2019 metuose
Aplankė kaimynė, ir atsinešė nuotrauką, kurioje ji tarp mano meilenių žiedų kažkuriais metais. Taip gražu . Ir prisiminiau šitą temą
Ar dar yra gyvų ?
Kam žydi, kas žydi ?
Pas mane niekas nežydi - didvyriškai nepirkau nei vieno naujo svogūno, o senieji ramybės- džiūvimo fazėje. Dar ketinau prasieiti, ir susmulkėjusius svogūnus, kuriems jau daug metų, iššveisti lauk. Tik negaliu garantuoti, ar ranka nesudrebės
Aplankė kaimynė, ir atsinešė nuotrauką, kurioje ji tarp mano meilenių žiedų kažkuriais metais. Taip gražu . Ir prisiminiau šitą temą
Ar dar yra gyvų ?
Kam žydi, kas žydi ?
Pas mane niekas nežydi - didvyriškai nepirkau nei vieno naujo svogūno, o senieji ramybės- džiūvimo fazėje. Dar ketinau prasieiti, ir susmulkėjusius svogūnus, kuriems jau daug metų, iššveisti lauk. Tik negaliu garantuoti, ar ranka nesudrebės
Labutis
Vis užeidavau pasižiūrėti kaip gyvuoja amarilių augintojos, bet čia buvo mirtina tyla. Pas mane tik vienintelė Nymph mėgina auginti žiedstiebį. Gal sulauksiu žiedų, jeigu nenudžius. Dėl tam tikrų priežasčių maniškės žiemoja balkone, kur +10 laipsnių. Kartais nukrenta iki +5. Dėl visa ko apdengiau svogūnus. Tikiuosi, kad išgyvens.
Vis užeidavau pasižiūrėti kaip gyvuoja amarilių augintojos, bet čia buvo mirtina tyla. Pas mane tik vienintelė Nymph mėgina auginti žiedstiebį. Gal sulauksiu žiedų, jeigu nenudžius. Dėl tam tikrų priežasčių maniškės žiemoja balkone, kur +10 laipsnių. Kartais nukrenta iki +5. Dėl visa ko apdengiau svogūnus. Tikiuosi, kad išgyvens.
Palandžiojau po lova ir spintelėmis, patikrinau - niekas nežydi ir nesiruošia. Senstam kartu su svogūnais, tik aš į plotį, o jie traukiasi. Jau lyg ir susiruošiu išmesti, bet ranka sudreba. Daug kortelių pasimetė, tai bijau kokį retesnį išmest. Nepamenu, ar rodžiau 'Dancing Queen' atjauninimą:
https://gilesmedis.b...jauninimas.html
Gal kada ir kitus jauninsiu, jei vietos ant palangių atsiras. Dabar pilna kryžmintų meilenių sėjinukų ir dar laukia neišsodinti atskirai.
Džiaugiuosi, kad pavyko atgriebti 'Daphne'. Narcizinės musės tik šapelį buvo palikę. Dabar jau visai nemažas svogūniukas, nors iki žydėjimo toli.
Papilio vis nežydi, lyg ir snaust pradeda.
https://gilesmedis.b...jauninimas.html
Gal kada ir kitus jauninsiu, jei vietos ant palangių atsiras. Dabar pilna kryžmintų meilenių sėjinukų ir dar laukia neišsodinti atskirai.
Džiaugiuosi, kad pavyko atgriebti 'Daphne'. Narcizinės musės tik šapelį buvo palikę. Dabar jau visai nemažas svogūniukas, nors iki žydėjimo toli.
Papilio vis nežydi, lyg ir snaust pradeda.
tikrai senstam kartu su svogūnais
Tokiu būdu ir aš vieną atjauninau. Jau ir vaikų yra. Pavasarį reikės persodinti
Tokiu būdu ir aš vieną atjauninau. Jau ir vaikų yra. Pavasarį reikės persodinti