Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

kolibri Fanfare
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Maloni spalva, man net primena pasiilgtą Palangės grožį
(išlindo iš pasąmonės tas užvadinimas biggrin.gif )
Atsakyti

Nežinau, ką vadinat palangės grožiu, bet įdedu dvi nuotraukas, gal kuris tiks?  :D​ Antras gal prie kilmingesnių, nes žiedas tai 15,5-16 cm, žiedstiebis apie 60 cm, ant stiebo po 4 žiedus, bet veislės nežinau.

Priedas  mazasis2lg.JPG   116,44KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  P1100849.JPG   107,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Athenarin: 12 kovo 2018 - 11:49
QUOTE(Athenarin @ 2018 03 12, 11:45)
<p>Nežinau, ką vadinat palangės grožiu, bet įdedu dvi nuotraukas, gal kuris tiks?  biggrin.gif​ Antras gal prie kilmingesnių, nes žiedas tai 15,5-16 cm, žiedstiebis apie 60 cm, ant stiebo po 4 žiedus, bet veislės nežinau.</p>
<p>[

Tas tas bigsmile.gif thumbup.gif - viršutinis Palangės grožis biggrin.gif . Antras irgi iš tų senovinių, man rodos bigsmile.gif
Kaip malonu pamatyti wub.gif

Atsakyti
Labai graži nuotrauka ir jos tutinys smile.gif
Atsakyti

Labai džiugu kažkam suteikti malonumą, kuris nieko nekainuoja  :D . Abi gėles turiu labai seniai, net nepamenu, iš kur gavau. Jos pastoviai auga vazonuose, nereikia nei migdyti, nei žadinti, nei lauke sodinti, o žydi palangės grožis vasario mėn. pradžioj,, išleidžia nedidelį žiedstiebį (kokie 28-30 cm) , daugiausia tik po 2 žiedus ant jo, nežiūrint į svogūno dydį. Kartais pradžiugina dviem žiedstiebiais. Antras žydi kiek vėliau, maždaug po 3 savaičių. Dideli svogūnai duoda po 2 žiedstiebius. 

Atsakyti
Sveikos. Kaip feisbuke rasti amariliu grupe?
Atsakyti
Ieškokit Meileniu ligonine
Atsakyti
Tai ką išdavikės ar jau išsilakstėt po feisbukus?
Atsakyti
Lutpede clap_1.gif .
Pas mane net trys tokie kartu žydi wub.gif , kaip ir pernai, ir kitus papaveikslavau, bet nuotraukų neišsikeliu, vis nerandu laiko ax.gif
Atsakyti
Nuostabi,švelni gėlytė wub.gif
Atsakyti
Su šventom Velykom!

Atsakyti