Šiandien švenčiame !!!
Su Šventėm Visus!
Mergaitės, o amarilius persodinti prieš ar po žydėjimo? Lenda pora "nosyčių" pas mane pagaliau...
QUOTE(swarcas @ 2018 02 17, 08:57)
Mergaitės, o amarilius persodinti prieš ar po žydėjimo? Lenda pora "nosyčių" pas mane pagaliau...
Gali persodinti dabar, nes, kol nužydės, jau ir lapus pradės augintis, nebus taip jau patogu, o ir gėlytei stresas.
Prickly, Lutpėde, kaip smagu, kad pasirodot
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 17, 23:49)
Mėginam gaivinti amarilių temą, nes kažkada buvo labai populiari , o dabar kažko miršta. Gal išsilakstė chebra į feisbukus , o gal emigravo, o gal visus amarilius išmetė į konteinerį?
QUOTE(Lutpede @ 2018 02 18, 15:33)
Mėginam gaivinti amarilių temą, nes kažkada buvo labai populiari , o dabar kažko miršta. Gal išsilakstė chebra į feisbukus , o gal emigravo, o gal visus amarilius išmetė į konteinerį?
Maniškiai visi penki lapus išleido, nėra ką rodyti bet lapus išleido ir tas , kuris praėjusį sezoną pirktas iš viso kaip negyvas prabuvo, vasarą šiaip ne taip lapo galiuką išstenėjo, o dabar jau irgi su keliais lapeliais. ką aš žinau, lauksiu kito sezono
QUOTE(Prickly @ 2018 02 23, 21:32)
Gal antras žydėimas bus panašesnis. kaip Fluwel nuotraukose
Šiaip, tai Amadeus panašus į Aphrodite
QUOTE(Lutpede @ 2018 02 24, 10:07)
Gal antras žydėimas bus panašesnis. kaip Fluwel nuotraukose
Net ir antras žiedas jau daug geresnis: žiedlapiai tvarkingesni, dryželiai atsirado Gal raudono per daug
antras žydėjimas tikrai gal bus dar panašesnis
Ir kitų Amadeus norėčiau: Giant, Candy
QUOTE(Prickly @ 2018 02 25, 13:35)
Net ir antras žiedas jau daug geresnis: žiedlapiai tvarkingesni, dryželiai atsirado Gal raudono per daug
Labai gražūs žiedai
Vienas iš maniškių, nors išleido lapus, leidžia ir žiedą Red Lion.
Prickly, dailūs žiedai . Aš Amadeus Candy pirkau, kaži, rodžiau ar ne, jam sunkokai sekėsi skleistis ir stiebą auginti . Reiktų nuotraukas peržiūrėti, prisiminčiau.
Ir tuoj tuoj pareis žydėjimas meilenių iš seniau, kokie 10 kelia strėles, du sprogsta, laukiu
Muminukai, seniau man Red Lion atrodė na jau toks paskutinis, kurio norėčiau, bet šiais metais labai sau reabilitavau raudoną spalvą . Ir jau taip gražu pasidarė .
Ir dar labai norėčiau to senovinio , kaip čia vadindavo, jau pamiršau . Gal pas ką žydi, parodyyyyyyykit
Ir tuoj tuoj pareis žydėjimas meilenių iš seniau, kokie 10 kelia strėles, du sprogsta, laukiu
Muminukai, seniau man Red Lion atrodė na jau toks paskutinis, kurio norėčiau, bet šiais metais labai sau reabilitavau raudoną spalvą . Ir jau taip gražu pasidarė .
Ir dar labai norėčiau to senovinio , kaip čia vadindavo, jau pamiršau . Gal pas ką žydi, parodyyyyyyykit