Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Šiandien švenčiame wub.gif !!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Su Šventėm Visus!

Atsakyti
Mergaitės, o amarilius persodinti prieš ar po žydėjimo? Lenda pora "nosyčių" pas mane pagaliau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2018 02 17, 08:57)
Mergaitės, o amarilius persodinti prieš ar po žydėjimo? Lenda pora "nosyčių" pas mane pagaliau... biggrin.gif

Gali persodinti dabar, nes, kol nužydės, jau ir lapus pradės augintis, nebus taip jau patogu, o ir gėlytei stresas.

Prickly, Lutpėde, kaip smagu, kad pasirodot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 17, 23:49)

Prickly, Lutpėde, kaip smagu, kad pasirodot wub.gif

Mėginam gaivinti amarilių temą, nes kažkada buvo labai populiari , o dabar kažko miršta. Gal išsilakstė chebra į feisbukus , o gal emigravo, o gal visus amarilius išmetė į konteinerį? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2018 02 18, 15:33)
Mėginam gaivinti amarilių temą, nes kažkada buvo labai populiari , o dabar kažko miršta. Gal išsilakstė chebra į  feisbukus , o gal emigravo, o gal visus  amarilius  išmetė į konteinerį? hmm.gif

Maniškiai visi penki lapus išleido, nėra ką rodyti ax.gif 4u.gif bet lapus išleido ir tas , kuris praėjusį sezoną pirktas iš viso kaip negyvas prabuvo, vasarą šiaip ne taip lapo galiuką išstenėjo, o dabar jau irgi su keliais lapeliais. ką aš žinau, lauksiu kito sezono smile.gif
Atsakyti
Antrojo "Magical Touch" žiedyno žiedų gerklė labiau žalsvesnė smile.gif

Pražydo pirmas 'Striped Amadeus' žiedas, striped tai nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2018 02 23, 21:32)
Pražydo pirmas 'Striped Amadeus' žiedas, striped tai nelabai...

Gal antras žydėimas bus panašesnis. kaip Fluwel nuotraukose
Šiaip, tai Amadeus panašus į Aphrodite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 24 vasario 2018 - 10:13
QUOTE(Lutpede @ 2018 02 24, 10:07)
Gal antras žydėimas bus panašesnis. kaip Fluwel nuotraukose
Šiaip, tai  Amadeus panašus į Aphrodite

Net ir antras žiedas jau daug geresnis: žiedlapiai tvarkingesni, dryželiai atsirado wub.gif Gal raudono per daug g.gif
antras žydėjimas tikrai gal bus dar panašesnis
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Ir kitų Amadeus norėčiau: Giant, Candy rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2018 02 25, 13:35)
Net ir antras žiedas jau daug geresnis: žiedlapiai tvarkingesni, dryželiai atsirado wub.gif Gal raudono per daug g.gif

Labai gražūs žiedai good.gif
Atsakyti
Vienas iš maniškių, nors išleido lapus, leidžia ir žiedą smile.gif Red Lion.
Atsakyti
Prickly, dailūs žiedai 4u.gif . Aš Amadeus Candy pirkau, kaži, rodžiau ar ne, jam sunkokai sekėsi skleistis ir stiebą auginti . Reiktų nuotraukas peržiūrėti, prisiminčiau.

Ir tuoj tuoj pareis žydėjimas meilenių iš seniau, kokie 10 kelia strėles, du sprogsta, laukiu ax.gif

Muminukai, seniau man Red Lion atrodė na jau toks paskutinis, kurio norėčiau, bet šiais metais labai sau reabilitavau raudoną spalvą biggrin.gif . Ir jau taip gražu pasidarė wub.gif .

Ir dar labai norėčiau to senovinio , kaip čia vadindavo, jau pamiršau blush2.gif . Gal pas ką žydi, parodyyyyyyykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti