Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(pempė12 @ 2018 01 31, 02:25)

victory.gif thumbup.gif

o čia mano nežiniukas išgelbėtas iš Maximos. Kažko panašus į Charizmą, tik smulkesni žiedai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Visiškai panašus drinks_cheers.gif , gražuoliukas .

Iš pernykščių mano Nymphų jau dvi noseles iškišo, ir senoji Nymph, kuri nuo caro maro laikų pas mane , taip pat. Bet dar daug svogūnų branginasi, nieko nerodo. Gerai, kad šiųmetiniai "daleliniai" žydi biggrin.gif
Atsakyti
Mano keli svogūnai kiša noseles, bet ne žiedų, o lapų...Kodėl? Čia normalu? Ar reikia tuos peržiemojusius svogūnus dabar persodinti? Ar nuimti sudžiūvusį svogūno sluoksnį? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2018 02 01, 15:50)
Mano keli svogūnai kiša noseles, bet ne žiedų, o lapų...Kodėl? Čia normalu? Ar reikia tuos peržiemojusius svogūnus dabar persodinti? Ar nuimti sudžiūvusį svogūno sluoksnį? Ačiū.

Ot nežinau rolleyes.gif . Sakyčiau, gal palaistei per anksti, arba jie pernai per mažai pasiaugino lapų, kad šiemet žydėtų. Bet ir maniškiai keli - tikrai stori svogūnai, ir tikrai nelaistyti - lapukus prakišo. Bet juos iš vėsiau prieš kurį laiką atsinešiau į šilčiau. Tai dabar svarstau, ar jau persodinti, ar dar kankinti. Baisiai noriu, kad žydėtų, bet ir nenorėčiau, kad naujus lapukus užsidžiovintų. Dar pamąstysiu ax.gif

Prašom daugiau nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 01, 23:40)
Ot nežinau rolleyes.gif . Sakyčiau, gal palaistei per anksti, arba jie pernai per mažai pasiaugino lapų, kad šiemet žydėtų. Bet ir maniškiai keli -  tikrai stori svogūnai, ir tikrai nelaistyti - lapukus prakišo. Bet juos iš vėsiau prieš kurį laiką atsinešiau į šilčiau. Tai dabar svarstau, ar jau persodinti, ar dar kankinti. Baisiai noriu, kad žydėtų, bet ir nenorėčiau, kad naujus lapukus užsidžiovintų. Dar pamąstysiu ax.gif

Prašom daugiau nuomonių 4u.gif

mano nuomonė tokia, kad situacija kaip swarco siemet. per vasarą lauke gyveno, miegojo ilgai ir tamsiai, tikrai nelaistomi, bet kol kas tik lapai dygsta. tiesa, bent trys vasarą lapų tikrai buvo per maažai užsiauginę, o vienas svogūnas ir pernai naujai nupirktas nežydėjo. turbūt teks laukti kitų metų žiedų unsure.gif
Atsakyti

Prickly, kokio gražumo Sweet Lilian wub.gif. Tobulas grožis wub.gif. Tik kodėl tokį mažiuką teįdėjai ax.gif?

Maniškis meilenis "Purple Rain" vis tik pasirodę esąs teisingas thumbup.gif
a4690448b91d.jpg

01286811202b.jpg

Nu koks gražus, dabar ir man jo reikia

Atsakyti
Paspalvinsiu temą vakar dienos vaizdeliais 4u.gif

Šitas meilenis pirktas iš Žalios Stotelės ir turėjo būti Exotic Peacock . Akivaizdu, kad tikrai ne tas,
man panašu į Minerva. Kaip manote?

O čia iš bendro pirkimo Princess Claire. Lyg ir atitinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 vasario 2018 - 00:12
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 07, 01:07)

Tikrai panašus į Minervą, bet būtų gerai matyti nuotrauką, kai pilnai žiedas išsiskleis, nes ir Mambo turi panašumo į Minervą.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2018 02 07, 07:16)
Tikrai panašus į Minervą, bet būtų gerai  matyti nuotrauką, kai pilnai žiedas išsiskleis, nes ir Mambo turi panašumo į Minervą.

Ačiū, buvau Mambo pamiršus, gal net į tą panašesnis hmm.gif

Bet kad tie blogiečiai nesiskleidžia pilnai, žydi abu po du stiebus iškart, Princess Claire su 6 ir 7 bigsmile.gif ne taip dideliais 13-14 cm skersmens žiedukais ant jų, o Mambo- Minerva biggrin.gif su 5 ir 6-iais 12-13 cm skersmens žiedukais. Matyt, neturi sveikatos išsiskleisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 12 vasario 2018 - 09:34
Dar noriu dviem gražuoliais pasidžiaugti blush-anim-cl.gif

Iš bendro pirkimo meilenis "Misty". Žiedai nedidukai, max 11 cm skersmens, bet tokie žavingi trimitukai wub.gif po 4 ant stiebo. Kotai neilgi, 28 ir 38 cm.

O šitas man labai maloni staigmena, kur pirkau iš Žalios stotelės, etiketė buvo Lemon Fresh. Žiedeliai tikrai stipriai gelsvi, ypač besiskleidžiant, stambesni už "Misty", ant aukštoko 58cm stiebo, bet irgi trimito formos bigsmile.gif . Taip suderėjo su "Misty"!

Kaži, ar galima atkapstyti panašumą į kokią veislę, ar čia hibridų hibridas sėjinukas hmm.gif ?

Atsakyti
Nuostabūs žiedeliai visų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 12, 10:09)

Iš bendro pirkimo meilenis "Misty".
O šitas man labai maloni staigmena, kur pirkau iš Žalios stotelės, etiketė buvo Lemon Fresh. Taip suderėjo su "Misty"!

Labai miela pastelinė "Misty" spalva, ir tikrai nuostabiai abu tinka smile.gif
Mano bendro pirkimo "Magical Touch" žydi, bet jo gerklė nėra tokia ryškiai geltonai žalsva, kaip to Fluwel nuotraukoje, ir kitose internetinėse, hmmm
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti