Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(pempė12 @ 2018 01 16, 23:09)
nešpetnas, bet ar neturėtų būti ilgesni žiedlapiai?
Pas mane lyg kad žiedlapių forma panašus Luna(jau žydi smile.gif )

manau, kad atitinka veislę, nors galėtų geltonesnis būti. Žiedai nedideli žvaigždės formos. Gal todėl ir pavadintas Yellow Star
Atsakyti
Labai simpatiškas smile.gif
Atsakyti
pasigirsiu bigsmile.gif
Šiandien geltona spalva intensyvesnė. Man patinka. Jaučiu jeigu žydėtų šviesesniu metų laiku, tai būtų dar geltonesni

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu gražus wub.gif

Užsukau netyčia tongue.gif į Žalią stotelę šįryt - ogi naujų meilenių užvežta bigsmile.gif . Vazonuose ir su jau netrumpais žiedstiebiais. Ir tokių įdomesnių - pasičiupau Merengue(iš pumpurų matosi, kad bus tikrai cybisteris), Exotic Peacock , bei su gražiu geltonu žiedu ant etiketės, parašyta Fresh Lemon. To žiedstiebis turi raudonų dėmių, bet negalėjau neimti biggrin.gif .
Dar buvo su smulkesniais trim pumpurais, nepažiūrėjau pavadinimo, įtariu, kažkas iš miniukų gali būti. Dar buvo su besprostančiais rausvais žiedais, bet ten kitokios etiketės, lyg kad be pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2018 01 15, 08:34)
Mano Purple Rain atveju žiedo spalva ir forma panaši į fluwel nuotraukas, tik nera to gyslotumo. Mastau, kad sukčiauja daugindami augalus ne vegetatyviškai, o sėklomis

Prasiskleidė Purple Rain iš fluwel, nusiraminau happy.gif

Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 15, 01:56)
O štai mano naujokėlis meilenis "Magical Touch"

Nuostabus Magical Touch
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 15, 21:46)
O šie gražuoliai iš Žalios Stotelės, kur neištvėrusi nusipirkau  biggrin.gif

Oho koks paradas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2018 01 17, 17:23)
Šiandien geltona spalva intensyvesnė. Man patinka. Jaučiu jeigu žydėtų šviesesniu metų laiku, tai būtų  dar  geltonesni

Neatsimenu, kad būčiau mačiusi grazesnį gelsvą amarilį.
Papildyta:
QUOTE(s2002m @ 2018 01 15, 14:52)
<p>Lutpede, man paskutiniai purple rain grynai kaip mano  Lagoon, ir is priekio, ir is uzpakalio. O kotai stambus ir ilgi palyginus su kitais?</p>

Tikrai panašus, bet mano akimis - ir skiriasi. Labai myliu savo Lagoon uz visiškai švarų vienspalviškumą, o Lutpedes nuotraukose tarytum kazkokie dryziai išsiryškina, kurie Lagoon nebūdingi. Perziūrėjus fluwel ir daugiau foto internete, sakyčiau tokie dryziai būdingi Adele.
Mano Lagoon ankstesniais metais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 18 sausio 2018 - 22:06
Emila bigsmile.gif - jau net neįtikėtina bigsmile.gif . Valio thumb_yello.gif !!!

Kaži kas bus pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2018 01 18, 22:57)
Prasiskleidė Purple Rain iš fluwel, nusiraminau  happy.gif

Tau pasisekė good.gif
Atsakyti
Vakar maniškio Purple Rain išsprogęs pumpuras buvo neblogai žadantis šviesus šviesus, o jau dabar sparčiai riūžavėja ninja.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 19, 20:41)
Vakar maniškio Purple Rain išsprogęs pumpuras buvo neblogai žadantis šviesus šviesus, o jau dabar sparčiai riūžavėja  ninja.gif

Gal viskas bus gerai. Bet kokiu atveju pasirodyk
Atsakyti
Gražūs wub.gif
Taip supratau, realybėje Yellow Star yra geltonesnis už Luna.
Rudenį perkant "dalelinius" (nauja rūšis biggrin.gif ) buvau išsirinkusi Purple Rain, vėliau išbraukiau atidėjau kitiems metams - gailiuosi...

Mano naujametinė dovana žydi Sweet Lillian
Atsakyti
Prickly, kokio gražumo Sweet Lilian wub.gif . Tobulas grožis wub.gif . Tik kodėl tokį mažiuką teįdėjai ax.gif ?

Maniškis meilenis "Purple Rain" vis tik pasirodę esąs teisingas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 31, 02:25)
Maniškis meilenis "Purple Rain"

Gražuolis, sveikinu smile.gif
Atsakyti