Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

gamta visagalė thumbup.gif

Mano Nymph pirmas pirktas žydėjimas toli gražu buvo nepanašus į sekančių metų, nei spalva, nei dydis neatitiko, buvo negražus žydėjimas. O dabar mačiau žydi pasakiškai ax.gif tik ne pas mane thumbup.gif

Evergryno pirktinio žydėjimo nėra ko lyginti, spalva visai neatitiko, nors ir saulės buvo ir "augintoju" turėjo būti primaitintas. O va dabar per metus jau trečias žydėjimas bus, ir žiedų daug ir spalva superinė mirksiukas.gif

Taigi nežinai ką sekantys metai atneš thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 02 20, 11:38)

Prickly, palauk kitų metų. Gali dar visko būti, kad jis taps White Nymph. Nes žiedo forma atitinka Nymph. Nesu su tokiais dalykais meilenių žydėjime susidūrusi, bet rožių žydėjime tai tokie dalykai yra. Vieną žydėjimą rožė būna super pilnavidurė, kitą- tų žiedlapių žiede mažiau. Velnias žino, kaip su tais meileniais  g.gif 

Va dabar kaip įdomu bus laukt kitų metųsmile.gif O man tokį dalyką yra iškrėtusi viendienė - vienais metais pražydo nepilnaviduriais žiedais.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2016 02 19, 21:19)
Grazūs ziedai!  smile.gif Tikrai panašu į Ambiance, bet dar galėtų būti ir Amorice. Šių buvo uzvešta šiais metais į gėlių bazes, iš kurių galėjo nukeliaut į mazesnes parduotuvėles, taip vezė Ermitazas (pati ten pirkau). o gal ir Senukai.

Acu! 4u.gif Paziurejau I Amorice,tikrai panasus ziedas! Bet raso aukstis apie 50 cm. Maniskis apie 1 metra, tai greiciausiai Ambiance, jis atkeliavo pas mane is Svedijos ax.gif
Pasiskaiciau kelias temas, pabandziau atlupti savo Matichorn'us, vos nenualpau, antrasis sluoksnis toooks slapias doh.gif Nulupau iki baltumo, radau raudonas demes, ispjausciau, patepiau brilliantine zaluma verysad.gif 3 metai nesu krapscius nei vieno svoguno, augo puikiai......... Dabar matyt perliejau verysad.gif Kaip suprantu toks isoperuotas svogunas dabar nezydes? kiek laiko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 20 vasario 2016 - 18:51
QUOTE(poeme @ 2016 02 20, 19:47)
Acu!  4u.gif Paziurejau I Amorice,tikrai panasus ziedas!  Bet raso aukstis apie 50 cm. Maniskis apie 1 metra, tai greiciausiai Ambiance, jis atkeliavo pas mane is Svedijos  ax.gif

Pagal koto ilgį veislę nustatinėjat ? g.gif doh.gif Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką blink.gif
Esant tokiom tamsiom dienom ir ilgom naktim kotai gali išaugti ilgesni. Reikia žiūrėti į žiedą ir jo sąndarą. Piestelių, kuokelių, "gerklės" ir žiedų spalvą, bei tai veslei būdingus požymius.Reikia nufotografuoti žiedą, taip, kad gerai būtų matyti iš iš profilio ir iš priekio, o tada galima lyginti pagal katalogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 vasario 2016 - 19:16
galit pasidairyti kad ir čia
http://www.emaryllis...e-flowered-a-h/
http://flowersweb.in...talog/index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 vasario 2016 - 20:09
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 20, 19:57)
Pagal koto ilgį veislę nustatinėjat ?  g.gif doh.gif  Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką blink.gif
Esant tokiom tamsiom dienom ir ilgom naktim kotai gali išaugti ilgesni. Reikia žiūrėti į žiedą ir jo sąndarą. Piestelių, kuokelių, "gerklės" ir žiedų spalvą, bei tai veslei būdingus požymius.Reikia nufotografuoti žiedą, taip, kad gerai būtų matyti iš iš profilio ir iš priekio, o tada galima lyginti pagal katalogus.

Aciu 4u.gif Pagalvojau, kad ir aukstis turi reiksmes blush2.gif
Atsakyti
Devil Smile smile.gif
user posted image

Papildyta:
ziurkytes, nu tie japonai tikrai gražūs ir jokio photoshop'o čia nėra biggrin.gif fotografuota paprasta "muiline" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2016 02 19, 16:59)
pas mane ant pakelio užrašyta 1,6 gr  10- čiai ltr vandens, bet čia rašo bulvėms. Visokiem krūmam , medeliam rašo 5 gr į 10 ltr vandens. Apie gėles  nėra parašyta

Labai Tau ačiū, Lutpede. Man krūmams ir reikia. Bugenvilijas skydamariai užpuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka5 @ 2016 02 21, 19:50)
Papildyta:
ziurkytes, nu tie japonai tikrai gražūs ir jokio photoshop'o čia nėra  biggrin.gif fotografuota paprasta "muiline"  biggrin.gif

Na tai zmones zino del ko dirba smile.gif gal pavyks su Babtu instituto profesorium pabendrauti, minejo kad jis isvedineja meilenius irgi smile.gif idomu ka turi.
Atsakyti
Naudinga informacija:

http://www.lrt.lt/me...program/1015815

Dalele, jeigu neklystu, čia interviu su tavimi? smile.gif
Atsakyti
Na, taip, blush2.gif Žiauriai nemėgstu tokių viešų kalbėjimų, bet Vokietijoje kai buvau parsivežti šuniuko, paskambino ir kažkaip nebuvo kaip atsisakyti. Sutikau pakalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2016 02 22, 20:38)
Na, taip,  blush2.gif Žiauriai nemėgstu tokių viešų kalbėjimų, bet Vokietijoje kai buvau parsivežti šuniuko, paskambino ir kažkaip nebuvo kaip atsisakyti. Sutikau pakalbėti.

Saunus pokalbis :-) Saunuole...
Tik vyras prie smilkinio pasukiojo pirsta, sako, nudurnejai, radija per planseta klausosi... biggrin.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti