Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(Emila @ 2018 01 10, 16:41)
Skleidziasi Elvas iš uzsakymo. Kitą savaitę gal skleisis Purple rain, po jo -  Double dream. Pas mane senių zydėjimas po truputį vyko, jau spėjo ir nuvyst, paskutinieji - Lagoon ir Top choice po vieną ziedą dar laiko, bet nenaujienos, tai buvo neįdomu ir rodytis...

Ot kokia tongue.gif , reikėjo pasirodyt. Senesni dar vertingesni, nes juk reikėjo daauginti iki žydėjimo. Prašom rodytis, kad ir pavėluotai 4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2018 01 10, 16:45)
štai ir pasirodau

Aš su tuo Purple Rain kaip ta "merga su trečiu vaiku"  smile.gif  smile.gif  smile.gif 

2015 metų  pirkimas iš Royalio,
[img]http
2016 metų pirkimas iš Fluwel
[img]http
ir dabartinis pirkimas iš Fluwel
[img]https://a.radikal.ru/a10/1801/69/63

Kaip jums atrodo ar nors vienas iš jų Purple Rain?   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Eina sau protest.gif . Na, kaip taip galima mulkinti bash.gif . Negi ir mano taip bus mastau.gif .

O gal parduodant nuotraukos ne tokios, ir tie Rain'ai tokie ir turibūti hmm.gif

Mano naujokas jau žydi, ir nufotkinau pirmadienį prie saulutės, bet darbe fotoaparatą palikau, ot žiopla. Dar pirmadienį iš Žalios stotelės nusipirkau du jau žydinčius meilenius, neištvėriau blush2.gif , taip norisi žiedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 10 sausio 2018 - 20:16
Šį rytą pradėjo skleistis dalelinis naujokas 'Amadeus Striped'. Brūkšniai dar nelabai ryškūs, bet gal bus tikras.
https://get.google.c...VVbfYJJ5F6E5wLB
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2018 01 10, 17:45)
štai ir pasirodau

Aš su tuo Purple Rain kaip ta "merga su trečiu vaiku"  smile.gif  smile.gif  smile.gif 

Nors man patinka vienspalviai ziedai, tokie kaip Lagoon, Vera, be tokio Purple rain nenoriu sulaukt... mad.gif Akivaizdu, kad čia ne atsitiktinumas, čia kazkokios sisteminės klaidos, ypač kai jie tokie vienodi, nors iš skirtingų pardavėjų.
Nu, ilgai laukti nereikės - maniškis irgi neuzzilgo skleisis. Ziūrėsim.
Atsakyti
Dabar tiek naujų meilenių veislių. Ar nėra kokio rimto katalogo, leidinio, puslapio, na, kažko, kur, registruojant naują veislę, būtų tikslus aprašymas(dabartiniais laikais gal ir su nuotraukom), kaip ta konkreti veislė atrodo? Žiedų spalva, skersmuo, pumpuro forma, spalva ir t.t. . Bet jau taip aiškiai, kad tikrai būtų galima atpažinti, kad tai būtent tas augalas. Pasiskaitytume- ir būtumėm gudrios smile.gif .
Atsakyti
O štai mano naujokėlis meilenis "Magical Touch"

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 15, 01:29)
Dabar tiek naujų meilenių veislių. Ar nėra kokio rimto katalogo, leidinio, puslapio, na, kažko, kur, registruojant naują veislę, būtų tikslus aprašymas(dabartiniais laikais gal ir su nuotraukom), kaip ta  konkreti veislė atrodo? Žiedų spalva, skersmuo, pumpuro forma, spalva ir t.t. . Bet jau taip aiškiai, kad tikrai būtų galima atpažinti, kad tai būtent tas augalas. Pasiskaitytume- ir būtumėm gudrios smile.gif .

kiek teko skaityti, tai tik mėgėjų bandymai aprašyti veisles, nors neabejoju, kad toki katalogai yra. ypač ten kur patentuojamos veislės, bet kažin ar mums mirtingiesiems prieinama
Mano Purple Rain atveju žiedo spalva ir forma panaši į fluwel nuotraukas, tik nera to gyslotumo. Mastau, kad sukčiauja daugindami augalus ne vegetatyviškai, o sėklomis
Atsakyti

štai ir pasirodau

Aš su tuo Purple Rain kaip ta "merga su trečiu vaiku" smile.gifsmile.gifsmile.gif

2015 metų pirkimas iš Royalio,

2016 metų pirkimas iš Fluwel

ir dabartinis pirkimas iš Fluwel

Kaip jums atrodo ar nors vienas iš jų Purple Rain? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Lutpede, man paskutiniai purple rain grynai kaip mano  Lagoon, ir is priekio, ir is uzpakalio. O kotai stambus ir ilgi palyginus su kitais?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s2002m: 15 sausio 2018 - 13:55
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 15, 00:56)
O štai mano naujokėlis meilenis "Magical Touch"

[ur

Papildysiu apie jį. Dabar baigia nužydėti du stiebai. Abu tik po tris žiedelius. Įdomu, ar toks žiedų skaičius būdingas veislei, ar tik šiaip pasitaikė. Gal pas ką žydi, kaip pas jus?

Dar skleisis ir trečias stiebas, paseksiu smile.gif
Atsakyti
O šie gražuoliai iš Žalios Stotelės, kur neištvėrusi nusipirkau biggrin.gif
Kažkoks raudoniukas

Tas pas, jau labiau įsižydėjęs. Pirmoji spalva tikresnė.

Ir rožinis. Sunku spalvą pagauti, prie skirtingo apšvietimo kitokia.

Randu pagal pardavėjus ar augintojus veislę(o gal tik apibūdinimą) Pink Surprise.

Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2018 01 15, 14:52)
<p>Lutpede, man paskutiniai purple rain grynai kaip mano  Lagoon, ir is priekio, ir is uzpakalio. O kotai stambus ir ilgi palyginus su kitais?</p>

Tu teisi tikrai panašus į Lagoon
Atsakyti
Yellow Star
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2018 01 16, 16:56)
Yellow Star
[img]https:/

nešpetnas, bet ar neturėtų būti ilgesni žiedlapiai?
Pas mane lyg kad žiedlapių forma panašus Luna(jau žydi smile.gif )
Atsakyti