Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

kažko apmiręs augalų forumas.
pasirodau pilname žydėjime su savo Mrs. Garfield
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Prazydo dovana. Nesugebėjau identifikuoti, ką aš čia turiu.

Vln Ermitaze mačiau parduodamas Bogotą, Bolero ir Exposure. Kainos kol kas kandziojasi - 8,99 eur, bet kam patinka cybisteriai, gal ir verta apie Bogotą pagalvot.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 12 09, 15:05)
kažko apmiręs augalų forumas.
pasirodau pilname žydėjime su savo Mrs. Garfield
[img]htt

gal dar niekam niekas nežydėjo ax.gif
Garfield nuostabus wub.gif . Ar čia du stiebai, kad tiek žiedų?

QUOTE(Emila @ 2017 12 17, 14:55)
[url=ht
Prazydo dovana. Nesugebėjau identifikuoti, ką aš čia turiu.

Vln Ermitaze mačiau parduodamas Bogotą, Bolero ir Exposure. Kainos kol kas kandziojasi - 8,99 eur, bet kam patinka cybisteriai, gal ir verta apie Bogotą pagalvot.

Aš manau, kad tai Ambiance.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 12 18, 00:39)

ten vienas stiebas ir lapas, kuriam per vidurį balta juosta, Kai nėra žiedų vien tik lapai puošia augalą

sena foto
Atsakyti
Tikrai puošnūs lapai, ne tik žiedai.
Pas mane ,,dalelinis" jau iškišo du žiedynkočius, tai pasodinau.
Senuosius šiaip taip visus sumigdžiau. Dabar be lapų po lova pakišti.
Papilio ir 'Exotic Star' patys migdosi, bet su lapais, tai nebelaistau.
Savo charakterį rodo 'Fairy Tale' ir 'Spotlight'. Dėl pirmojo kaip ir aišku, kad Papilio giminaitis ir miega kada nori. Apie 'Spotlight' tėvus nesidomėjau, bet kažkoks labai skubantis gyventi - žydi po kelis kartus, lapus leidžia beveik nemigęs, svogūnas pučiasi be papildomų trąšų, jų gauna vienodai su visais. Turbūt greit pasens.
Sėjinukai labai želia. Smalsu, kas gausis, bet ir vietos gaila.
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Grįžau iš reiso, apsižiūrėjau savo amarilkų ūkį. Dukra nieko nenumarino, viskas ok, tik esantys namie biškį padžiovinti ir kažkaip yra linkę miegoti, nors yra palikti augimui ir stiprėjimui, o besiilsintys rūsy dar jokių gyvybės ženklų nerodo. Panašu, kad man iškelti jų iš rūsio neteks, išminsiu vėl europon, grįžimas nusimato gegužės vidury ar gale, tai net nežinau, kaip ten bus su tais svogūnais. Na, dukra po truputį tobulėja augalų priežiūros srityje, visai neblogai tvarkosi su orchidėjomis, amarilkos jai kol kas yra košmarai, nu bet kaip nors gal ir tai įveiks smile.gif

Smagu matyti sezono atidarymo žiedus, grooožis 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais biggrin.gif 4u.gif

Jau sprogsta šiųmetinio pirktinio meilenio pumpuras, mano džiaugsmas wub.gif . Labai laukiu išsiskleidžiant, ir įdomu, ar tikrai bus tas ax.gif
Atsakyti
Sveiki
Ar katinai papjovė amarilių mylėtojas, kad visai nesirodot ir nesigiriat? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip su naujo užsakymo žiedais?
Mano turi jau skleistis Purple Rain, bet iš spalvos intensyvumo jaučiu, kad vėl bus ne tas. Gal pasiseks rytoj pasirodyti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2018 01 09, 14:08)
Sveiki
Ar katinai papjovė amarilių mylėtojas, kad visai nesirodot ir nesigiriat? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kaip su naujo užsakymo žiedais? 
Mano turi jau skleistis Purple Rain, bet iš spalvos intensyvumo jaučiu, kad vėl bus ne tas. Gal pasiseks rytoj pasirodyti

Skleidziasi Elvas iš uzsakymo. Kitą savaitę gal skleisis Purple rain, po jo - Double dream. Pas mane senių zydėjimas po truputį vyko, jau spėjo ir nuvyst, paskutinieji - Lagoon ir Top choice po vieną ziedą dar laiko, bet nenaujienos, tai buvo neįdomu ir rodytis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 10 sausio 2018 - 16:41
štai ir pasirodau

Aš su tuo Purple Rain kaip ta "merga su trečiu vaiku" smile.gif smile.gif smile.gif

2015 metų pirkimas iš Royalio,
2016 metų pirkimas iš Fluwel
ir dabartinis pirkimas iš Fluwel

Kaip jums atrodo ar nors vienas iš jų Purple Rain? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man jie visi labai ,,adeliški". Gal pirmasis panašesnis, nors irgi kontrastų trūksta.
Jei pavyktų nustumti žydėjimą į ilgesnes dienas, gal paryškėtų gyslotumas?
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2018 01 10, 19:27)
Man jie visi labai ,,adeliški". Gal pirmasis panašesnis, nors irgi kontrastų trūksta.
Jei pavyktų nustumti žydėjimą į ilgesnes dienas, gal paryškėtų gyslotumas?

nebus jokio gyslotumo. Senesni jau antra kartą žydėjo ir tikrai ne Purple Rain
Atsakyti