Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Rudojilape, jei jau dabar bando vargšas augti, tai ir leiskite, iš naujo nebemigdykite. Nežydės, tai nežydės, teaugina lapus. O gal, jei buvo labai stiprus svogūnas, dar apsispręs ir pažydėti. O lapoja tegu iki kito rugpjūčiio ar rugsėjo, tik tada migdykite.
Atsakyti
Gaila prazioplinau uzsakyma, norejau amariliu ir likau be nieko... Ar labai sudetinga paciai uzsisakyt is sio puslapio,uzsienieciu kalba nei bumt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina04 @ 2017 11 05, 23:44)
Gaila prazioplinau uzsakyma, norejau amariliu ir likau be nieko... Ar labai sudetinga paciai uzsisakyt is sio puslapio,uzsienieciu kalba nei bumt... ax.gif

nėra sunku užsakyti, tik mokejimo kortelę reikia turėti. Na jei ką, tai jaunimas padės. Jie dabar dažnai perka internetu
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus😁
Atsakyti
Atidarau spalvinimo sezoną smile.gif
Pirmasis. Susigundziau Schetelige pamačiusi vos ne kamuolio dydzio cibulius.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Taip jau gavosi šiais metais, kad dalis svogūnų buvo ištremta į lauką ir tik visai palygint neseniai aš juos susigrązinau namo. Gavę šilumos, jau snapus parodė. Truputį smagu, bet vis tik tenka pripazint, kad nedėkingas laikas - šviesos mazai, stiebai kyla metrais kaip vijokliai į viršų... biggrin.gif Per anksti truputi vėl jie man uzims vietą ant plangių, nustypusiais kilometriniais lapais biggrin.gif

Kaip laikosi jūsų visų svogūnai? Spėju, pirmuosius ziedus čia pamatysim iš Dalelės daryto uzsakymo. Nors aš jų dar nesodinau, bet turbūt ilgai pratempti neišeis - keli jau rodo lapus.
Susodinot, ar dar laukiat?
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2017 11 26, 19:46)
Atidarau spalvinimo sezoną  smile.gif

Gražus tas pirmasis
Aš dar nesodinau naujokų. Laikiu kol stiebas pasirodys
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2017 11 26, 18:46)
Atidarau spalvinimo sezoną  smile.gif
[url=htt

Taip jau gavosi šiais metais, kad dalis svogūnų buvo ištremta į lauką ir tik visai palygint neseniai aš juos susigrązinau namo. Gavę šilumos, jau snapus parodė. Truputį smagu, bet vis tik tenka pripazint, kad nedėkingas laikas - šviesos mazai, stiebai kyla metrais kaip vijokliai į viršų... biggrin.gif Per anksti truputi vėl jie man uzims vietą ant plangių, nustypusiais kilometriniais lapais biggrin.gif

Kaip laikosi jūsų visų svogūnai? Spėju, pirmuosius ziedus čia pamatysim iš Dalelės daryto uzsakymo. Nors aš jų dar nesodinau, bet turbūt ilgai pratempti neišeis - keli jau rodo lapus.

EIKTUSAU bigsmile.gif Grožių grožis wub.gif
Aš jau kliedžiu žiedais, bet manieji senukai dar lapų nenusidžiovino ax.gif .
Tubūt, kad pirmi sujudės "Daleliniai" biggrin.gif
Atsakyti
Emila, super žiedai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
O aš maniau, kad esu vienintelė nepasodinusi savo naujų svogūnų ax.gif Sąžinė griaužia, kad nesodinu, bet vis neprisiruošiu to padaryti. Vis kažkokių kitokių darbų prasimanau.
Šiemet aš saviškius labai anksti nugrūdau miegoti. Rugsėjo pradžioje atsinešiau iš lauko ir visus kas su 6 ir daugiau lapų- į rūsį mirksiukas.gif Kitus dar auginau, kad lapų pasiaugintų. Tie paaugo dar, bet dabar jau lapus džiovinti patys pradėjo, tai vis nešu po kelis vazonus vėl į rūsį. Iš senųjų žydėjo tik Magic Green. Tą jau buvau susiruošusi tysti į rūsį, tik pakėlusi pamačiau žiedstiebį belendantį. Gal dabar po žydėjimo miegos. Nežinau...
Atsakyti
pirmas žydėjimas Hippeactrum recitulatum Mrs. Garfield

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Malonus sezono atidarymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 12 05, 15:40)
pirmas žydėjimas  Hippeactrum recitulatum Mrs. Garfield

[img]h

Neeilinis vaizdelis blink.gif wub.gif
Atsakyti