Rudojilape, jei jau dabar bando vargšas augti, tai ir leiskite, iš naujo nebemigdykite. Nežydės, tai nežydės, teaugina lapus. O gal, jei buvo labai stiprus svogūnas, dar apsispręs ir pažydėti. O lapoja tegu iki kito rugpjūčiio ar rugsėjo, tik tada migdykite.
QUOTE(Lina04 @ 2017 11 05, 23:44)
Gaila prazioplinau uzsakyma, norejau amariliu ir likau be nieko... Ar labai sudetinga paciai uzsisakyt is sio puslapio,uzsienieciu kalba nei bumt...
nėra sunku užsakyti, tik mokejimo kortelę reikia turėti. Na jei ką, tai jaunimas padės. Jie dabar dažnai perka internetu
Ačiū merginos už patarimus😁
Atidarau spalvinimo sezoną
Pirmasis. Susigundziau Schetelige pamačiusi vos ne kamuolio dydzio cibulius.
Taip jau gavosi šiais metais, kad dalis svogūnų buvo ištremta į lauką ir tik visai palygint neseniai aš juos susigrązinau namo. Gavę šilumos, jau snapus parodė. Truputį smagu, bet vis tik tenka pripazint, kad nedėkingas laikas - šviesos mazai, stiebai kyla metrais kaip vijokliai į viršų... Per anksti truputi vėl jie man uzims vietą ant plangių, nustypusiais kilometriniais lapais
Kaip laikosi jūsų visų svogūnai? Spėju, pirmuosius ziedus čia pamatysim iš Dalelės daryto uzsakymo. Nors aš jų dar nesodinau, bet turbūt ilgai pratempti neišeis - keli jau rodo lapus.
Susodinot, ar dar laukiat?
Taip jau gavosi šiais metais, kad dalis svogūnų buvo ištremta į lauką ir tik visai palygint neseniai aš juos susigrązinau namo. Gavę šilumos, jau snapus parodė. Truputį smagu, bet vis tik tenka pripazint, kad nedėkingas laikas - šviesos mazai, stiebai kyla metrais kaip vijokliai į viršų... Per anksti truputi vėl jie man uzims vietą ant plangių, nustypusiais kilometriniais lapais
Kaip laikosi jūsų visų svogūnai? Spėju, pirmuosius ziedus čia pamatysim iš Dalelės daryto uzsakymo. Nors aš jų dar nesodinau, bet turbūt ilgai pratempti neišeis - keli jau rodo lapus.
QUOTE(Emila @ 2017 11 26, 19:46)
Gražus tas pirmasis
Aš dar nesodinau naujokų. Laikiu kol stiebas pasirodys
QUOTE(Emila @ 2017 11 26, 18:46)
[url=htt
[url=htt
EIKTUSAU Grožių grožis
Aš jau kliedžiu žiedais, bet manieji senukai dar lapų nenusidžiovino .
Tubūt, kad pirmi sujudės "Daleliniai"
Emila, super žiedai
O aš maniau, kad esu vienintelė nepasodinusi savo naujų svogūnų Sąžinė griaužia, kad nesodinu, bet vis neprisiruošiu to padaryti. Vis kažkokių kitokių darbų prasimanau.
Šiemet aš saviškius labai anksti nugrūdau miegoti. Rugsėjo pradžioje atsinešiau iš lauko ir visus kas su 6 ir daugiau lapų- į rūsį Kitus dar auginau, kad lapų pasiaugintų. Tie paaugo dar, bet dabar jau lapus džiovinti patys pradėjo, tai vis nešu po kelis vazonus vėl į rūsį. Iš senųjų žydėjo tik Magic Green. Tą jau buvau susiruošusi tysti į rūsį, tik pakėlusi pamačiau žiedstiebį belendantį. Gal dabar po žydėjimo miegos. Nežinau...
O aš maniau, kad esu vienintelė nepasodinusi savo naujų svogūnų Sąžinė griaužia, kad nesodinu, bet vis neprisiruošiu to padaryti. Vis kažkokių kitokių darbų prasimanau.
Šiemet aš saviškius labai anksti nugrūdau miegoti. Rugsėjo pradžioje atsinešiau iš lauko ir visus kas su 6 ir daugiau lapų- į rūsį Kitus dar auginau, kad lapų pasiaugintų. Tie paaugo dar, bet dabar jau lapus džiovinti patys pradėjo, tai vis nešu po kelis vazonus vėl į rūsį. Iš senųjų žydėjo tik Magic Green. Tą jau buvau susiruošusi tysti į rūsį, tik pakėlusi pamačiau žiedstiebį belendantį. Gal dabar po žydėjimo miegos. Nežinau...
pirmas žydėjimas Hippeactrum recitulatum Mrs. Garfield
Malonus sezono atidarymas
QUOTE(Lutpede @ 2017 12 05, 15:40)
Neeilinis vaizdelis
QUOTE(Lutpede @ 2017 12 05, 16:40)
pirmas
Gražu ir nematyta