Oi, Dalele, ačiū, kaip smagu
Pasiilgau meilenių sezono, pasiilgau žiemos, pasiilgau žiedų . Tikiuosi, kad bus daugiau laiko, ir bus galima girtis ir džiaugtis, ir į kitus žiūrėti . Tik jau neišsilakstykit visos po feisbukus, ten ne taip saldu
Jau kai kuriems maniškiams nuo nelaistymo pradėjo vysti lapai .
Sveikos, ligonės
Taigi, savo žiedų kaip ir beveik nemačiau, deja. vaikai tik porą foto atsiuntė man. Bet džiugi žinia yra ta, kad visi svogūnai išgyveno, dukrai pavyko nei vieno nenumarinti Ir dabar nežinau, ar verta užsisakinėti naujų svogūnų, nes realiai ko gero ir tų žiedų nelabai matysiu, neužilgo išvažiuoju, grįšiu sausio mėnesiui, ir paskui iki birželio vėl manęs nebus. Bet labai norisi
Taigi, savo žiedų kaip ir beveik nemačiau, deja. vaikai tik porą foto atsiuntė man. Bet džiugi žinia yra ta, kad visi svogūnai išgyveno, dukrai pavyko nei vieno nenumarinti Ir dabar nežinau, ar verta užsisakinėti naujų svogūnų, nes realiai ko gero ir tų žiedų nelabai matysiu, neužilgo išvažiuoju, grįšiu sausio mėnesiui, ir paskui iki birželio vėl manęs nebus. Bet labai norisi
Kad ir kaip norisi manau verčiau susilaikyti Neužkraukite dukrai papildomų rūpesčių, bus dar tų užsakymų
Aš savo 11 meilenių jau nunešiau į rūsį poilsiui. Lapų daug, nauji nebeauga, vazonai pilnai pradžiuvę, tai lai po truputį minga. Kitus 11 su daugiau nei 6 lapais taip pat nebelaistau, bet dar vazone jaučiasi drėgmė, tai palikau atvirame balkone, kad galutinai žemė išdžiūtų. Nors skaičiai kurie manau kad žydės tikrai atrodo nemaži, bet dar daug meilenių neužsiaugino tų magiškų "6" Atsinešiau jau beveik visus iš lauko ir auginsiu kambariuose ant palangių. Vis tik vazonuose, kad ir lauke pas mane jie ne kažką paaugo Geriausiai augo kambariuose ant palangių. Reikėtų sodinti lauke į atvirą gruntą, bet kažkaip pas mane vis vietos meileniams gėlynuose neatsiranda
Aš savo 11 meilenių jau nunešiau į rūsį poilsiui. Lapų daug, nauji nebeauga, vazonai pilnai pradžiuvę, tai lai po truputį minga. Kitus 11 su daugiau nei 6 lapais taip pat nebelaistau, bet dar vazone jaučiasi drėgmė, tai palikau atvirame balkone, kad galutinai žemė išdžiūtų. Nors skaičiai kurie manau kad žydės tikrai atrodo nemaži, bet dar daug meilenių neužsiaugino tų magiškų "6" Atsinešiau jau beveik visus iš lauko ir auginsiu kambariuose ant palangių. Vis tik vazonuose, kad ir lauke pas mane jie ne kažką paaugo Geriausiai augo kambariuose ant palangių. Reikėtų sodinti lauke į atvirą gruntą, bet kažkaip pas mane vis vietos meileniams gėlynuose neatsiranda
QUOTE(Dalelė @ 2017 09 23, 10:42)
Tad, kas auginate ar tik norite užsisakyti, kad ir vieną meilenį, rinkitės iš čia: https://www.fluwel.com/amaryllis
Kas norite matyti tikslią informaciją kas ką užsisako, tai labai svarbu dėl nuolaidų galite prisijungti My Webpage
Peržiūrėjau kataloga Fluwer ir Royalcolors, tai asortimentas beveik tas pats kaip ir kitais kartais. Žodžiu nieko naujo. Na ir gerai, o tai neduok Dieve dar susigundyčiau
QUOTE(Lutpede @ 2017 09 26, 09:41)
Peržiūrėjau kataloga Fluwer ir Royalcolors, tai asortimentas beveik tas pats kaip ir kitais kartais. Žodžiu nieko naujo. Na ir gerai, o tai neduok Dieve dar susigundyčiau
O aš sakiau, kad man daugiau nieko nebereikia, nes namuose erzina vietos trūkumas, betvarkė kazkokia su krūva vazonų, o nuzydėjus - dar ir krūva metrinių lapų . Bet va, ziūriu į Double dream ir Elvas, kurių iš praėjusių metų uzsakymo man nekliuvo ir nezinau, kaip atsispirt pagundai...
sveikutes, seniai matytos siemet dariau experimenta. Tresiau meilenius daug. Na lapu neaugino vistiek gal salta buvo. Namie sedi dabar ir auginasi lapus kas zydes neaisku bet galvos nesuku, laistau tuos kur auga dar vnz kazkoks marazmas anti metai. Turiu net viena meileni kuris miega 2 metus jau. Na nieko nedaro. Du svogunai skilo i dvi dalis. Prosesas idomus. Taiva tokios naujienos, laukaim ziedu
Mano evergreen buvęs vidutinio dydžio taip pat pasidalijo. Dabar turiu du mažiukus, kažkaip abejoju ar žydės . Nors vienas jų šešis lapus užsiaugino . Lauksiu ar parodys žiedus .
QUOTE(Lutpede @ 2017 09 26, 09:41)
Na,na pažiūrėkite į Fluwel asortimentą šiandiena
QUOTE(Dalelė @ 2017 10 09, 10:10)
Tai ką, reikia eiti žiūrėt
A, lyg jau viską mačiau
QUOTE(Dalelė @ 2017 10 09, 10:10)
Hmmm ale tikrai , kad padaugėjo. Nervai ima Teks dar vieno norėti
Permetu jums sąrašiuką:
Amadeus
Amadeus Striped 2
Amarantia