Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(*MONAMI* @ 2017 04 11, 07:38)
pas mane jau viskas žiedai pasibaigė,kažkaip šiemet nepajutau aš jų ...

MONAMI išvada peršasi tik viena- per mažai svogūnų turite ax.gif Pas mane vis dar žydi ir dar kiti trys žiedstiebius auginasi. Kiti gal keturi (dideli svogūnai) miega. Reikės jau kelti kur šilčiau, o tai gegužės mėnesį visai neįdomu į jų žiedus žiūrėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 04 12, 17:57)
Pas mane šiuo metu žydi Merengue smile.gif
[url=htt

O, Dievuliau, koks grožis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif O aš ir nežinau, kaip mano amarilkos gyvena, dar esu vakaruose, ir nežinau tiksliai, kada grįšiu. Arba po savaitės, arba neaišku kada biggrin.gif Dukrų neprisiprašau kad pafotkintų, tik vieną balto kolibrio žiedą man atsiuntė. Mažikė sakė, kad kažkas ten oj kaip žydi net nulinko, bet fotkės taip ir nesulaukiau. Tragedija... Labai tikiuosi gyvus savo kvietkus rasti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 04 17, 17:10)
Sveikos, merginos smile.gif O aš ir nežinau, kaip mano amarilkos gyvena, dar esu vakaruose, ir nežinau tiksliai, kada grįšiu. Arba po savaitės, arba neaišku kada  biggrin.gif Dukrų neprisiprašau kad pafotkintų, tik vieną balto kolibrio žiedą man atsiuntė. Mažikė sakė, kad kažkas ten oj kaip žydi net nulinko, bet fotkės taip ir nesulaukiau. Tragedija... Labai tikiuosi gyvus savo kvietkus rasti. ax.gif

Joooo, sunku žydėjimą praleist ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Galėčiau apgaudinėti su besimaudančiu rytinės saulės spinduliuose 'Mont Blanc':
https://get.google.c...fYeenbvvHYdzwI-
Kokią geltonžiedžių veislę sugalvoti? 'Limona' netiks, būna žalesni pumpurai.
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif
Aš jau du metus naudoju vien tik Shultz trąšas: Plant food - nuo kai lapai paauga iki liepos, o liepą- rugpjūčio pradžioj - Bloom food, o paskui rugpjūtį jau nieko, o nuo rugsėjo vidurio ir nelaistau. Dar gal reikėtų kažką su daugiau kalio, bet tiesiog anas turiu, dar neišsinaudojo, tai biggrin.gif... O ką auginau lauke, gal tik kokį kartą bandžiau kažką arčiau svogūno užpilt.
O kasmet persodinat? Jei dar ne, persodinkit dabar, kai įsitvirtins, pradėkite tręšti, kad ir bet kokiomis trąšomis(pradžioje labiau tiktų lapinėms skirtos, o vėliau- žydinčioms). Būtinai laikyti šviesioje vietoje, prie lango, nes gal jam tiesiog saulės trūksta. Rugpjūtį nebetręšti, o nuo rugsėjo- nebelaistyti. Ir jei per vasarą užaugs nors 6 geri lapai, galima žiemą tikėtis žiedų.

Kur kitos patarėjos, gal išmirėt hmm.gif? Ar visos rimtai išėjote į fb?

:bigsmile: Auga lapukas naujas  :ploja2: Gal ir gausis kažkas gero iš jo. ačiū

Atsakyti

Pražydo iš Olandijos parsivežtas suvenyras :wub: Po daugelio metų dar vienas bandymas prisijaukinti šį grožį. Tiesa, manysiu, kad eksperimentas pavyko, jeigu kitamet ir vėl pražys :hmm:

DSCF9695-vi.jpg

Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2017 06 07, 20:55)
<p>Pražydo iš Olandijos parsivežtas suvenyras wub.gif Po daugelio metų dar vienas bandymas prisijaukinti šį grožį. Tiesa, manysiu, kad eksperimentas pavyko, jeigu kitamet ir vėl pražys hmm.gif

Prisijaukinsi smile.gif Jei ką sušvilpk
Malonu matyti žydintį, kai pas mane tik cibuliai su lapais. Panašu, kad pas tave "Barbados"
P.S
šitos gėlės turi kaprizų ir nevisada kas metai žydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 07 birželio 2017 - 21:37

Aha, ir man labiausiai atitiko šitas pavadinimas. Nors kai turi vienintelį, tai pavadinimas didelės reikšmės neturi.

Iš kelionės parsivežiau 3 svogūnus - du tapo lauktuvėmis, vieną pasilikau. Maniau žydės tik žiemą, o jis padovanojo žiedą :wub: Tai dabar padėtas matomiausioj vietoj, kad galėčiau gėrėtis :bigsmile: Nors ir pas drauges vienas jau žydi, o kitas kelia žiedstiebį.

Jeigu labai aikštysis, teks ir jam ieškotis naujų namų :mirksiukas: Nežadu auginti salotų, gėlių turiu daug (ir dar daugiau noriu :lol: ) - nuolatinis vietos "badas". Meilenių labai man gražūs žiedai. Ir žydi tada, kai daugelis kitų gėlių miega...

Atsakyti
Sveiki,
del nenumatytu aplinkybiu esu priversta parduoti savo meilenius ( Emanuele, red peackock, sumatra, carmen, pilnaviduris baltas, ambience, oranzinis, charisma, green godes, lagoon, moonlight, hercules, sweet nymph, monaco, aphrodite, teracota star, fairy tale, vera, apple blossom, rapido, balentino sonatini, royal velvet, exotic star, grand diva, christmas star).
Parduodu visus kartu, kadangi vaikas perdejo korteles, tai jie sumaisyti. Ne visi, bet dauguma.
Vilnius, nesiunciu. Pasiimti patiems. 70eu uz visus.
Naujamiestis
Atsakyti
Ar savo grožių dar nemigdot? Aš nusprendžiau jau nebelaistyt, kai kuriuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 11 rugsėjo 2017 - 18:02
Jau nebelaistau. Tik dar laisčiau, kur vėliausiai žydėjo, gegužės mėnesį. Ir vaikus, kurie atskirai susodinti.
Atsakyti