Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(pempė12 @ 2017 02 27, 22:54)
Oho wub.gif , o kokie dydžiai raudoniuko bigsmile.gif . Kas tai ?

4u.gif
rašo Double dream,bet spalva per ryški,o dydis tai jo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 24, 00:02)
O  Žalioje stotelėje pirkau tris milžiniškus svogūnus(pagaliau ir pas mus atvežė!), tokių dar gyvenime nebuvau mačiusi, galbūt čia tas jumbo dydis. Etiketės Lagoon, Double stripped ir Stripped, vėl bus loterija biggrin.gif

O kurioje stotelėje radot tuos svogūnus? Nes aš į vieną užsukau, tai sakė, kad būtent pas juos neužveža - pensininkų rajonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2017 03 02, 18:08)
O kurioje stotelėje radot tuos svogūnus? Nes aš į vieną užsukau, tai sakė, kad būtent pas juos neužveža - pensininkų rajonas  biggrin.gif

Provincija, Tauragė 4u.gif

Cioce, jūs be galo graži biggrin.gif

Kaži, kur Steputė, pasiilgau ax.gif
Ir GIZZI5 ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 02 kovo 2017 - 18:28
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 02, 19:26)
Provincija, Tauragė 4u.gif

Cioce, jūs be galo graži biggrin.gif

Ačiū, stengiuosi flirt.gif biggrin.gif

Tu matai, Tauragėj yra, o Kaune ne. Et...
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2017 03 02, 21:56)

Tu matai, Tauragėj yra, o Kaune ne. Et...

Kas nori, tas randa biggrin.gif Yra Kaune, tik nepatingėk pavažinėti, jei LABAI nori. Neseniai Žalioje Stotelėje buvo (gal ir dabar yra) Vakar mačiau Šilo parduotuvėje prie telekomo "terra cotta star" ir dar kazkokių vardinių, bet nėriau iš parduotuvės, kad velnias nesugundytų
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Du šiųmetiniai gražuoliai . Abiems dabar žydi po trečią stiebą, nuotraukos iš šiek tiek anksčiau. Labai man gražūs meileniai, ypač Terra Cotta malonūs šilti atspalviai.

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2017 03 02, 22:34)
bet  nėriau  iš parduotuvės, kad  velnias nesugundytų

lotuliukas.gif
Atsakyti

Kaune Molo Maximoje yra Minervų, Bolero, Super Star,Intokazzi
Manau, kad ir kitose maksimose bus

Sėkmės loterijoje! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 03 04, 11:50)
Kaune Molo  Maximoje yra Minervų, Bolero, Super Star,Intokazzi
Manau, kad ir kitose maksimose  bus

Sėkmės loterijoje!  biggrin.gif

O bigsmile.gif , sufleris, kad mano iš Iki pirktas baltukas gali būti Intokazzi, nes labai jau panašus buvo žydint vaizdelis. Kaži, iš kur Maxima veža ax.gif

A, dar pasiguosiu, kad radau dar vieną žavingą storą lėliukę išgraužtame svogūne bash.gif . Sakau, ko man taip ilgai nei lapoja, nei žydi... Sugalvojau panagrinėti doh.gif . Bet šitas visą sezoną ir augo virtuvėje ant palangės !!! Ir langai su tinkliuku užsegti buvo, tik kad katinas truputį tą tinkliuką buvo pradraskęs... Na, ir durys, aišku, dažnai varstosi... Ištėškiau į šiukšlinę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 kovo 2017 - 15:19
QUOTE(pempė12 @ 2017 03 04, 15:12)

A, dar pasiguosiu, kad radau dar vieną žavingą storą lėliukę išgraužtame svogūne bash.gif . Sakau, ko man taip ilgai nei lapoja, nei žydi... Sugalvojau panagrinėti doh.gif . Bet šitas visą sezoną ir augo virtuvėje ant palangės !!! Ir langai su tinkliuku užsegti buvo, tik kad katinas truputį tą tinkliuką buvo pradraskęs... Na, ir durys, aišku, dažnai varstosi... Ištėškiau į šiukšlinę unsure.gif

nepalieka mintis, kad gaunam jau užkrėstus. nes kažkodėl pas mane ne senuosius išgraužia. o naujus
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 03 04, 15:28)
nepalieka mintis, kad gaunam jau užkrėstus. nes kažkodėl pas mane ne senuosius išgraužia. o naujus

Nauji gal skanesni laugh.gif

Bet rimtai, Lutpede, dabar galvoju, pavyzdžiui tie meileniai, kur lapus į dvi puses augina, tarsi dalytis nori - gali būti, kad šerdį lerva sugraužia, bet jei ne tiek daug, tai ir bando atauginėti į abi puses hmm.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų
Štai ką radau internero platybėse
"Queen Amaryllis":karsta: karsta.gif karsta.gif
http://www.strangewo...ngs.com/173.htm
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 03 06, 21:35)
keliu temą į viršų
Štai ką radau internero platybėse
"Queen Amaryllis":karsta:  karsta.gif  karsta.gif
http://www.strangewo...ngs.com/173.htm

Grožis drinks_cheers.gif . Man prmena Clivia gardenii, tik spalvos kitos.
Atsakyti