Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2017 02 22, 07:47)
o kuo tau ji  ne Sambo? ir dar tokia gražuolė  4u.gif

Jau kaip ir viską surašiau, bet dar pridėsiu biggrin.gif . Aš tikėjausi didesnių žiedų, šitie gal 11-12 cm skersmens. Gal kad neišsiskleidę...
Aš turėjau Samba, t. y. turiu ir dabar(jei nesumaišyta) , tik tokį nugyventą blush2.gif , bet lyg susiruošė žydėti. Tai va, tas mano senas Samba buvo pirktas iš gėlių kiosko be jokių pavadinimų, o pražydo toks gražus gražus biggrin.gif , ir žiedai dideli buvo. Ir pakrikštijau jį Samba biggrin.gif , nes atitiko, mano manymu, internetinius Sambos vaizdelius smile.gif . Tokie prisiminimai biggrin.gif .

Lutpėde, labai labai ačiū už dovanas 4u.gif wub.gif . Tik supermamose taip gali būti - tik pasvajojai - ir turi, kaip lydekai paliepus, man panorėjus... Tiesiog negaliu patikėti ax.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 22, 21:42)
Popov man taip pat įspūdžio nepadarė, galvojau, kad žiedai bus didesni. Bet manau, kad jau aš pati nežinau ko noriu  unsure.gif

Man labai gražus Papov. Patinka ir spalvos, ir žiedo forma. Faro ir labai gražus, tokios švelnios spalvos.
Šiaip visų visi gražūs, kad tik žydėtų kasmet, o ypač tokiu laiku
Atsakyti
O man Popov labai patiko. Šįmet dar laukiu, mano senieji dar miega. Išeisiu į dekretą, tai pradėsiu budint, nes nuobodu bus be spalvų namie rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Nesusilaikiau, iš Megos senukų parsivežiau keturis- etiketės pagal spalvas - White, Tropical orange, Exotic stripped ir Fresh Lemon. Pumpurai visų kitokie, lauksiu loterijos rezultatų biggrin.gif . Trijų koteliai ploni, gali būti ir miniukai. Bet svogūnai perlaistyti, lukštai slidinėja ant puvėkų sluoksnio. Reikės tvarkyti, bet jau ne šiandien. Galėjau nepirkti, ale ax.gif ... Kažkaip šiemet man trūksta baltos, oranžinės ir žalsvos- gelsvos spalvų, nagi tikiuosi...

O Žalioje stotelėje pirkau tris milžiniškus svogūnus(pagaliau ir pas mus atvežė!), tokių dar gyvenime nebuvau mačiusi, galbūt čia tas jumbo dydis. Etiketės Lagoon, Double stripped ir Stripped, vėl bus loterija biggrin.gif

Vazonų daugėja, liga šiais metais progresuoja vartotojo įkelta nuotrauka , žiedų bus, tuoj ir senbuviai pasireikš, ir jau sprogsta iš paprastų gėlių kioskelių anksčiau pirkti, laukiu dienų namie ax.gif
Atsakyti
Mano vienas iš olandiškų meilenių - Adele - vakar gavo operaciją. Jau antrą. Kai tik parsisiuntėm, mačiau, kad povinys yra. Paviršių išpjausčiau, mačiau, kad dar viduje lyg yra. Stovėjo iki pat šiol sausai, tikėjaus, kad apdžius ir nebepus. Nieko panašaus. Viršutiniai sluoksniai gyvi, po jais - kokie trys išpuvę. Vakar išlaupiau iki sveikojo sluoksnio. Liko graužtukas su dideliu dugneliu cray.gif
Atsakyti
Su ateinančiu pavasariu wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2017 02 27, 20:38)
Su ateinančiu pavasariu  wub.gif
[url=http:/

Oho wub.gif , o kokie dydžiai raudoniuko bigsmile.gif . Kas tai ?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 25, 09:28)
Mano vienas iš olandiškų meilenių - Adele - vakar gavo operaciją. Jau antrą. Kai tik parsisiuntėm, mačiau, kad povinys yra. Paviršių išpjausčiau, mačiau, kad dar viduje lyg yra. Stovėjo iki pat šiol sausai, tikėjaus, kad apdžius ir nebepus. Nieko panašaus. Viršutiniai sluoksniai gyvi, po jais - kokie trys išpuvę. Vakar išlaupiau iki sveikojo sluoksnio. Liko graužtukas su dideliu dugneliu  cray.gif

4u.gif
Gal gerai sugis ir ataugs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2017 02 23, 15:13)
O man Popov labai patiko. Šįmet dar laukiu, mano senieji dar miega. Išeisiu į dekretą, tai pradėsiu budint, nes nuobodu bus be spalvų namie  rolleyes.gif  wub.gif

Sveikinu su dar vienu greit uzgimsinciu gyvenimo ziedeliu!
Atsakyti
Su pirma pavasario diena!
https://www.youtube....h?v=yTWGZUMZ0jc
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 03 01, 06:54)

Kaip gražu! Norėčiau ten pasivaikščioti šiokią dieną...
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif senai čia buvau, visai laiko neturiu verysad.gif

Mano Olandiškas MagicGreen irgi po operacijos, pūti pradėjo viduriniai lukštai, musytės užpuolė. Dabar išpjausčiau bet visko nelupau, supyliau "zelionkia" ir džiovinu. Pernai pavyko vieną taip apraminti bepūvantį. Žinoma jam jau šiemet trąšos nepakeliui ir laukas verysad.gif teks namie karantine sėdėti ant saulės biggrin.gif

Pas mane šiemet daug snapukų, taigi vėluoja žydėjimai, bet žydės daugelis ir keli vaikučiai jau mano užauginti smile.gif

Aš valdausi valdausi... bet šiandien vos nesudalyvavau Lidlo loterijoje biggrin.gif ten meilenių šiandien užvežė. Bus raudoni, balti ir ružavi smile.gif arba neaišku kokie smile.gif) nes etiketės iš lempos sudėtos smile.gif kaina berots 2.39 euro ar 2.29 nepamenu smile.gif
Atsakyti