Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

netyčia radau tokį keistą dauginimo būdą

http://forums.garden...w-to-chip-bulbs
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 16, 23:39)
Ar retų veislių?

2 senovinius palanginius grožius - dryžuotą ir morkini/raudoną ir kažkokius dar net nebepamenu

QUOTE(Prickly @ 2017 02 17, 16:23)
, o turiu tris Nymph  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Cybisteriai man labai patinka . Šiandien nuskyniau jau paskutinį žiedelį naujokui Emerald . Šitas ypatingai sužavėjo, labai grakštus ir gražus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Buvo net trys stiebai, ilgi ilgiausi, paskutinis bebaigiant žydėti ištįso net iki 84 cm biggrin.gif . Gal čia ir ne pati tikriausia spalva, atspalvis nuo apšvietimo skiriasi.

Papildyta:
Va, radau šiltesnio atspalvio nuotrauką su dviem draugeliais biggrin.gif

O Chico labai patiko žiedkotis, toks net violetinis, lyg su balsvu apnašu. Bet, nors svogūnas ir didžiulis, turėjo tik vieną stiebą. O tas vis dar nevysta, ir lapai neskuba augti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 vasario 2017 - 00:16
Dar du gražuoliai smile.gif . Žydi dabar .

Gal jau penki metai su manim cybister "Rose". Vienas stiebas su keturiais žiedeliais.

Ir senukas veteranas, pas mane daugiau nei 10 metų . Šiais metais du žiedai ant žavingai lgo ir labai tiesaus 66 cm ilgio žiedkočio.
Kaip manote, ar čia La Paz ? Jaučiu, tą klausimą jau esu uždavusi nekartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 17, 16:54)
su Nymph nežinau ar pasisekė, ar nepasisekė ax.gif

QUOTE(pempė12 @ 2017 02 17, 21:25)
Aš sakyčiau, kad pasisekė biggrin.gif . Kokios gražios wub.gif

Nepasisekė, bet labai pasisekė, auginsiu viename bliūde biggrin.gif
pempe12, cybisteriai kokie puikūs thumbup.gif o Emerald grožis tai išvis priartėjo prie orchidėjų wub.gif
Mano Amorice,
ar jis turi būti toks raudonas? tiekėjo puslapyje brasbonitas.nl daug baltesnis mastau.gif http://www.kebol.nl/...e-S_250x325.png
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2017 02 21, 10:53)

Mano Amorice,
[url=http://w

Nelabai panašu į Amorice, ar negalėtų būti Clown mastau.gif
Atsakyti
Vienas iš šiųmetinių bendro pirkimo naujokų . Pirkau Samba, bet labai abejoju, ar tai Samba. Pumpurai buvo labai gražūs, o žiedai man pasirodė kažkokie nesambiški biggrin.gif . Nelabai dideli, tarsi ne visai išsiskleidę.

Kas dar pirkote, kaip buvo-yra pas jus? Prašyčiau pasirodyti 4u.gif

O Sunny Nymph- tikras Sunny wub.gif . Net niūrią dieną žiedai tiesiog šviečia biggrin.gif . Dabar baigia nužydėti antras stiebas, bus ir trečias.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 22, 01:09)
Vienas iš šiųmetinių bendro pirkimo naujokų . Pirkau Samba, bet labai abejoju, ar tai Samba. Pumpurai buvo labai gražūs, o žiedai man pasirodė  kažkokie nesambiški biggrin.gif .

o kuo tau ji ne Sambo? ir dar tokia gražuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 22, 02:09)
Vienas iš šiųmetinių bendro pirkimo naujokų . Pirkau Samba, bet labai abejoju, ar tai Samba. Pumpurai buvo labai gražūs, o žiedai man pasirodė  kažkokie nesambiški biggrin.gif . Nelabai dideli, tarsi ne visai išsiskleidę.
Kas dar pirkote, kaip buvo-yra pas jus? Prašyčiau pasirodyti 4u.gif

Mano atrodė taip, jau rodziau SM čia ir čia. Sakyčiau turim tą patį. Bet man ji įtarimų nesukėlė.
Atsakyti
Pempe12, na kad pas jus Samba. Tikra, Samba. Gal tik žiedai pilnai neatsivėrę. Aš pastebėjau, kad kartais nuotraukose žiedai atrodo kitaip, nei pražysta meilenis pas mus. Man tai Amore visai nepanašus. Pas mane daug ryškesnis, o norėčiau daugiau pastelinio, kaip Fluwel nuotraukose mačiau. Popov man taip pat įspūdžio nepadarė, galvojau, kad žiedai bus didesni. Bet manau, kad jau aš pati nežinau ko noriu unsure.gif
O Emerald labai gražus smile.gif

Amore

Popov

Faro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 22 vasario 2017 - 22:06
QUOTE(Emila @ 2017 02 22, 21:25)
Mano atrodė taip, jau rodziau SM čia ir čia. Sakyčiau turim tą patį. Bet man ji įtarimų nesukėlė.

Taviškė kaip Samba, ir spalva, ir forma. O koks buvo žiedo skersmuo? Gal kur užsirašei?

QUOTE(Dalelė @ 2017 02 22, 21:42)
Pempe12, na kad pas jus Samba. Tikra, Samba. Gal tik žiedai pilnai neatsivėrę. Aš pastebėjau, kad kartais nuotraukose žiedai atrodo kitaip, nei pražysta meilenis pas mus. Man tai Amore visai nepanašus. Pas mane daug ryškesnis, o norėčiau daugiau pastelinio, kaip Fluwel nuotraukose mačiau. Popov man taip pat įspūdžio nepadarė, galvojau, kad žiedai bus didesni. Bet manau, kad jau aš pati nežinau ko noriu  unsure.gif
O Emerald labai gražus  smile.gif

Va, būtent, neatsivėrę, ir neatsivėrė iki pat nužydėjimo. Ir spalva tamsesnė. Ir "garbanų" lyg daugiau. Nežinau nežinau. Bus dar trečias stiebas, žiūrėsim ax.gif . O gal aš neteisingą Sambos vaizdą susidariusi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 22, 21:42)

Amore
[url=http://v

Popov
[url=htt

Faro
[url=htt

O, nuotraukų atsirado bigsmile.gif

Popov irgi ne kaip Popov, ar negali būti koks sėjinukas, hm. Įdomu, koks bus kitąmet žydėjimas.
Amore - net nerandu tokio, gūglis visagalis išmeta daug skirtingų. Ar čia kokia labai šviežia veislė? Šitas man labai gražus thumbup.gif
Apie Faro irgi nieko nenusimanau, bet gražus atrodo biggrin.gif . Ar žiedai dideli?

Dalele, labai ačiū 4u.gif wub.gif , Glee skleidžiasi, tik gaila, kad šviesiu paros metu nebūnu namie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 vasario 2017 - 22:39