netyčia radau tokį keistą dauginimo būdą
http://forums.garden...w-to-chip-bulbs
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 16, 23:39)
Ar retų veislių?
2 senovinius palanginius grožius - dryžuotą ir morkini/raudoną ir kažkokius dar net nebepamenu
QUOTE(Prickly @ 2017 02 17, 16:23)
, o turiu tris Nymph
Cybisteriai man labai patinka . Šiandien nuskyniau jau paskutinį žiedelį naujokui Emerald . Šitas ypatingai sužavėjo, labai grakštus ir gražus.
Buvo net trys stiebai, ilgi ilgiausi, paskutinis bebaigiant žydėti ištįso net iki 84 cm . Gal čia ir ne pati tikriausia spalva, atspalvis nuo apšvietimo skiriasi.
Papildyta:
Va, radau šiltesnio atspalvio nuotrauką su dviem draugeliais
O Chico labai patiko žiedkotis, toks net violetinis, lyg su balsvu apnašu. Bet, nors svogūnas ir didžiulis, turėjo tik vieną stiebą. O tas vis dar nevysta, ir lapai neskuba augti.
Buvo net trys stiebai, ilgi ilgiausi, paskutinis bebaigiant žydėti ištįso net iki 84 cm . Gal čia ir ne pati tikriausia spalva, atspalvis nuo apšvietimo skiriasi.
Papildyta:
Va, radau šiltesnio atspalvio nuotrauką su dviem draugeliais
O Chico labai patiko žiedkotis, toks net violetinis, lyg su balsvu apnašu. Bet, nors svogūnas ir didžiulis, turėjo tik vieną stiebą. O tas vis dar nevysta, ir lapai neskuba augti.
Dar du gražuoliai . Žydi dabar .
Gal jau penki metai su manim cybister "Rose". Vienas stiebas su keturiais žiedeliais.
Ir senukas veteranas, pas mane daugiau nei 10 metų . Šiais metais du žiedai ant žavingai lgo ir labai tiesaus 66 cm ilgio žiedkočio.
Kaip manote, ar čia La Paz ? Jaučiu, tą klausimą jau esu uždavusi nekartą
Gal jau penki metai su manim cybister "Rose". Vienas stiebas su keturiais žiedeliais.
Ir senukas veteranas, pas mane daugiau nei 10 metų . Šiais metais du žiedai ant žavingai lgo ir labai tiesaus 66 cm ilgio žiedkočio.
Kaip manote, ar čia La Paz ? Jaučiu, tą klausimą jau esu uždavusi nekartą
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 17, 16:54)
su Nymph nežinau ar pasisekė, ar nepasisekė
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 17, 21:25)
Aš sakyčiau, kad pasisekė . Kokios gražios
Nepasisekė, bet labai pasisekė, auginsiu viename bliūde
pempe12, cybisteriai kokie puikūs o Emerald grožis tai išvis priartėjo prie orchidėjų
Mano Amorice,
ar jis turi būti toks raudonas? tiekėjo puslapyje brasbonitas.nl daug baltesnis http://www.kebol.nl/...e-S_250x325.png
QUOTE(Prickly @ 2017 02 21, 10:53)
Mano Amorice,
[url=http://w
Nelabai panašu į Amorice, ar negalėtų būti Clown
Vienas iš šiųmetinių bendro pirkimo naujokų . Pirkau Samba, bet labai abejoju, ar tai Samba. Pumpurai buvo labai gražūs, o žiedai man pasirodė kažkokie nesambiški . Nelabai dideli, tarsi ne visai išsiskleidę.
Kas dar pirkote, kaip buvo-yra pas jus? Prašyčiau pasirodyti
O Sunny Nymph- tikras Sunny . Net niūrią dieną žiedai tiesiog šviečia . Dabar baigia nužydėti antras stiebas, bus ir trečias.
O Sunny Nymph- tikras Sunny . Net niūrią dieną žiedai tiesiog šviečia . Dabar baigia nužydėti antras stiebas, bus ir trečias.
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 22, 01:09)
Vienas iš šiųmetinių bendro pirkimo naujokų . Pirkau Samba, bet labai abejoju, ar tai Samba. Pumpurai buvo labai gražūs, o žiedai man pasirodė kažkokie nesambiški .
o kuo tau ji ne Sambo? ir dar tokia gražuolė
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 22, 02:09)
Vienas iš šiųmetinių bendro pirkimo naujokų . Pirkau Samba, bet labai abejoju, ar tai Samba. Pumpurai buvo labai gražūs, o žiedai man pasirodė kažkokie nesambiški . Nelabai dideli, tarsi ne visai išsiskleidę.
Mano atrodė taip, jau rodziau SM čia ir čia. Sakyčiau turim tą patį. Bet man ji įtarimų nesukėlė.
Pempe12, na kad pas jus Samba. Tikra, Samba. Gal tik žiedai pilnai neatsivėrę. Aš pastebėjau, kad kartais nuotraukose žiedai atrodo kitaip, nei pražysta meilenis pas mus. Man tai Amore visai nepanašus. Pas mane daug ryškesnis, o norėčiau daugiau pastelinio, kaip Fluwel nuotraukose mačiau. Popov man taip pat įspūdžio nepadarė, galvojau, kad žiedai bus didesni. Bet manau, kad jau aš pati nežinau ko noriu
O Emerald labai gražus
Amore
Popov
Faro
O Emerald labai gražus
Amore
Popov
Faro
QUOTE(Emila @ 2017 02 22, 21:25)
Taviškė kaip Samba, ir spalva, ir forma. O koks buvo žiedo skersmuo? Gal kur užsirašei?
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 22, 21:42)
Pempe12, na kad pas jus Samba. Tikra, Samba. Gal tik žiedai pilnai neatsivėrę. Aš pastebėjau, kad kartais nuotraukose žiedai atrodo kitaip, nei pražysta meilenis pas mus. Man tai Amore visai nepanašus. Pas mane daug ryškesnis, o norėčiau daugiau pastelinio, kaip Fluwel nuotraukose mačiau. Popov man taip pat įspūdžio nepadarė, galvojau, kad žiedai bus didesni. Bet manau, kad jau aš pati nežinau ko noriu
O Emerald labai gražus
O Emerald labai gražus
Va, būtent, neatsivėrę, ir neatsivėrė iki pat nužydėjimo. Ir spalva tamsesnė. Ir "garbanų" lyg daugiau. Nežinau nežinau. Bus dar trečias stiebas, žiūrėsim . O gal aš neteisingą Sambos vaizdą susidariusi .
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 22, 21:42)
O, nuotraukų atsirado
Popov irgi ne kaip Popov, ar negali būti koks sėjinukas, hm. Įdomu, koks bus kitąmet žydėjimas.
Amore - net nerandu tokio, gūglis visagalis išmeta daug skirtingų. Ar čia kokia labai šviežia veislė? Šitas man labai gražus
Apie Faro irgi nieko nenusimanau, bet gražus atrodo . Ar žiedai dideli?
Dalele, labai ačiū , Glee skleidžiasi, tik gaila, kad šviesiu paros metu nebūnu namie