Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Landau po internetą, va, kaip tokio norėčiau

vartotojo įkelta nuotrauka
Tai "Graffiti", nuotrauka iš davesgarden.com
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 18:50)
Landau po internetą, va, kaip tokio norėčiau

o aš tokio
Hippeastrum bukasovii ale kaina 285 $. Belieka tik pasvajoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 vasario 2017 - 19:22
Šitas dar geras
Hippeastrum {papilio*mandonii} , nuotrauka iš Jim Shields' Garden Notes
Papildyta:
Ir tokio dar norėčiau

Čia Malaizijoje žydi, vadina Hippeastrum Roseum
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 20:49)
Čia Malaizijoje žydi, vadina Hippeastrum Roseum

šitų yra prekyboje. Turiu iš Royalio, bet taip dar nei karto nežydėjo (jei būsi gera galėsiu viena padovanoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 vasario 2017 - 21:18
Nenervuokit su tais retesniais ir nematytais blink.gif O tai mano hormonai visą norą dar hiperbolizuoja ir neužmigsiu dabar! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 12, 21:15)
šitų yra prekyboje. Turiu iš Royalio, bet taip dar  nei karto nežydėjo (jei būsi gera galėsiu viena padovanoti)

Oho blink.gif , kaip čia tą gerumą išreiškus biggrin.gif ?
O kodėl nežydėjo? Iš sėklų auginti ir dar maži, ar tai yra kokie rūšiniai ir jų biologinis laikrodis su mūsų sezonais nesutampa ?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 23:37)
Oho blink.gif , kaip čia tą gerumą išreiškus biggrin.gif ?
O kodėl nežydėjo? Iš sėklų auginti ir dar maži, ar tai yra kokie rūšiniai ir jų biologinis laikrodis su mūsų sezonais nesutampa ?

iš svogūnėlių, bet gavau ar su puvėsiu, tai augino masę par naują. Gal nemoku jų auginti. Žodžiu laukiu nesulaukiu.
Jei tikėti tuo ką gavau, tai svogūno skersmuo tik 2,5 cm. Kiek skaičiau, tai jiems reikia vietos šaknims t.y. gilesnio vazono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 vasario 2017 - 23:54
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 12, 23:50)
iš svogūnėlių, bet gavau ar su puvėsiu, tai  augino masę par naują.  Gal nemoku jų auginti. Žodžiu laukiu nesulaukiu.
Jei tikėti tuo ką gavau, tai svogūno skersmuo tik 2,5 cm.  Kiek skaičiau, tai jiems reikia  vietos šaknims t.y. gilesnio vazono.

Aš amarilių taip ir nepražydinau, jau kiek metų trys vazonai stovi.

Peržiūrėjau Royal'į, bet neradau Roseum. Kiek melejonų kainavo? Užtat kelis kitus grožius radau, kurie labai kvepėtų biggrin.gif . Bet dabar pardavime nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 12, 10:39)
<p>Monami, kas pirmoje nuotraukoje dešiniajame kampe? Labai gražus :-) Gal galima jo vieno foto?
</p>

ten yra Kolibris ir mes jį pernai užvadinom
Ballerina Kolybri

QUOTE(Lutpede @ 2017 02 12, 10:49)
man jis panašus į Temptation , bet savininkė gal tiksliau pasakys  smile.gif

QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 17:47)
Monami, manau, kad ten tikrai Nymph ir Charisma drinks_cheers.gif

gal papuls išeiginės kurią dieną tai nufotkinsiu wub.gif
Atsakyti
Vieną iš lauke augusių meilenių supietavo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 15, 23:04)
Vieną iš lauke augusių meilenių supietavo ax.gif

Gaila, bet ne tu viena tokia nelaimėlė. Man šitie parazitai sutvarke apie 5 svogūnus per pora metų. Vieni augo balkone, o kiti kambaryje. Aišku, kad vasarą buvo langai atviri.
Keista, bet prieš kokius 5-10 metų tikių dalykų man nebuvo. Gal jau nusiperkam su užkratu hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 15 vasario 2017 - 23:14
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 15, 23:14)
Gaila, bet ne tu viena tokia nelaimėlė. Man šitie parazitai sutvarke  apie 5 svogūnus per pora metų. Vieni  augo balkone, o kiti kambaryje. Aišku, kad vasarą buvo langai atviri.
Keista, bet prieš kokius 5-10 metų tikių dalykų man nebuvo.  Gal jau nusiperkam su  užkratu hmm.gif

Ta prasme, svogūną su lėliuke? Gal ir taip atkeliavo. Nors nežinau narcizinės musės paplitimo, jei čia jos darbas. Pirmą kartą auginau lauke, ir iš 13 svogūnų vienam nepasisekė.
Atsakyti