Landau po internetą, va, kaip tokio norėčiau
Tai "Graffiti", nuotrauka iš davesgarden.com
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 18:50)
Landau po internetą, va, kaip tokio norėčiau
o aš tokio
Hippeastrum bukasovii ale kaina 285 $. Belieka tik pasvajoti
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 20:49)
Čia Malaizijoje žydi, vadina Hippeastrum Roseum
šitų yra prekyboje. Turiu iš Royalio, bet taip dar nei karto nežydėjo (jei būsi gera galėsiu viena padovanoti)
Nenervuokit su tais retesniais ir nematytais O tai mano hormonai visą norą dar hiperbolizuoja ir neužmigsiu dabar!
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 12, 21:15)
šitų yra prekyboje. Turiu iš Royalio, bet taip dar nei karto nežydėjo (jei būsi gera galėsiu viena padovanoti)
Oho , kaip čia tą gerumą išreiškus ?
O kodėl nežydėjo? Iš sėklų auginti ir dar maži, ar tai yra kokie rūšiniai ir jų biologinis laikrodis su mūsų sezonais nesutampa ?
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 23:37)
Oho , kaip čia tą gerumą išreiškus ?
O kodėl nežydėjo? Iš sėklų auginti ir dar maži, ar tai yra kokie rūšiniai ir jų biologinis laikrodis su mūsų sezonais nesutampa ?
iš svogūnėlių, bet gavau ar su puvėsiu, tai augino masę par naują. Gal nemoku jų auginti. Žodžiu laukiu nesulaukiu.
Jei tikėti tuo ką gavau, tai svogūno skersmuo tik 2,5 cm. Kiek skaičiau, tai jiems reikia vietos šaknims t.y. gilesnio vazono.
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 12, 23:50)
iš svogūnėlių, bet gavau ar su puvėsiu, tai augino masę par naują. Gal nemoku jų auginti. Žodžiu laukiu nesulaukiu.
Jei tikėti tuo ką gavau, tai svogūno skersmuo tik 2,5 cm. Kiek skaičiau, tai jiems reikia vietos šaknims t.y. gilesnio vazono.
Aš amarilių taip ir nepražydinau, jau kiek metų trys vazonai stovi.
Peržiūrėjau Royal'į, bet neradau Roseum. Kiek melejonų kainavo? Užtat kelis kitus grožius radau, kurie labai kvepėtų . Bet dabar pardavime nėra
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 12, 10:39)
<p>Monami, kas pirmoje nuotraukoje dešiniajame kampe? Labai gražus :-) Gal galima jo vieno foto?
</p>
</p>
ten yra Kolibris ir mes jį pernai užvadinom
Ballerina Kolybri
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 12, 10:49)
man jis panašus į Temptation , bet savininkė gal tiksliau pasakys
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 12, 17:47)
Monami, manau, kad ten tikrai Nymph ir Charisma
gal papuls išeiginės kurią dieną tai nufotkinsiu
QUOTE(pempė12 @ 2017 02 15, 23:04)
Vieną iš lauke augusių meilenių supietavo
Gaila, bet ne tu viena tokia nelaimėlė. Man šitie parazitai sutvarke apie 5 svogūnus per pora metų. Vieni augo balkone, o kiti kambaryje. Aišku, kad vasarą buvo langai atviri.
Keista, bet prieš kokius 5-10 metų tikių dalykų man nebuvo. Gal jau nusiperkam su užkratu
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 15, 23:14)
Gaila, bet ne tu viena tokia nelaimėlė. Man šitie parazitai sutvarke apie 5 svogūnus per pora metų. Vieni augo balkone, o kiti kambaryje. Aišku, kad vasarą buvo langai atviri.
Keista, bet prieš kokius 5-10 metų tikių dalykų man nebuvo. Gal jau nusiperkam su užkratu
Ta prasme, svogūną su lėliuke? Gal ir taip atkeliavo. Nors nežinau narcizinės musės paplitimo, jei čia jos darbas. Pirmą kartą auginau lauke, ir iš 13 svogūnų vienam nepasisekė.