Na po truputi pirmieji vysta
po mažu vienas kitas naujas bevardis
ar gali būti,kad čia skleidžiasi
Nyph ir Charisma
Monami, kas pirmoje nuotraukoje dešiniajame kampe? Labai gražus :-) Gal galima jo vieno foto?
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 12, 09:39)
<p>Monami, kas pirmoje nuotraukoje dešiniajame kampe? Labai gražus :-) Gal galima jo vieno foto?
</p>
</p>
man jis panašus į Temptation , bet savininkė gal tiksliau pasakys
Sveikosk, na niekur nerandu ką daryti kai nužydėjo :-) liko lapai, tai dabar persodinti, laistyti, ar palikti vesiai ir tamsiai ramybėj? Ačiū
QUOTE(lotaa @ 2017 02 12, 12:39)
Sveikosk, na niekur nerandu ką daryti kai nužydėjo :-) liko lapai, tai dabar persodinti, laistyti, ar palikti vesiai ir tamsiai ramybėj? Ačiū
Dabar tręšti, laistyti ir auginti iki rugpjūčio.
P.S. pirmame puslapyje tikrai yra informacijos.
Dabar man pasakykit, kiek ilgiausiai gali būti nelaistyti amariliai? nebūsiu maždaug pusantro mėnesio namie, reikia vaikams sudaryti tikslų grafiką, kada į lėkštutes papilti vandens. Kad ir nenumirtų, ir nesupūtų. Šiuo metu oras namie sausas, vazonai skirtingo dydžio, nes yra ir "minikų", bet kai atjungs šildymą- gali būti drėgna ir šalta. Kokį intervalą rinktis? Dvi savaites? Dukros su augalais nedraugauja, tai ar ten žemės šlapios, ar sausos- tikrai nesusigaudys, reikia tiksliai ir konkrečiai.
QUOTE(denaxa @ 2017 02 12, 11:56)
Dabar man pasakykit, kiek ilgiausiai gali būti nelaistyti amariliai? nebūsiu maždaug pusantro mėnesio
meileniai labiau bijo būti perlieti nei sausi. Aš daryčiau taip: padėčiau juos atokiau nuo šildymo agregatų, liečiau kas 2-2,5 savaitės tik į padėkliuką. Visai nesvarbu ar dideli svogūnai, ar ne. Tikiuosi kad mazesniems svogūnams ir vazonai, ir padėkliukai atatinkamai mažesni. Jei ir pamirš kokį kartą palieti ne bėda. Geriau biskį pavytęs svogūnas, nei suspuvęs
QUOTE(Lutpede @ 2017 02 12, 14:35)
meileniai labiau bijo būti perlieti nei sausi. Aš daryčiau taip: padėčiau juos atokiau nuo šildymo agregatų, liečiau kas 2-2,5 savaitės tik į padėkliuką. Visai nesvarbu ar dideli svogūnai, ar ne. Tikiuosi kad mazesniems svogūnams ir vazonai, ir padėkliukai atatinkamai mažesni. Jei ir pamirš kokį kartą palieti ne bėda. Geriau biskį pavytęs svogūnas, nei suspuvęs
Ačiū Aišku, kad geriau pavytę nei supuvę, užtat ir klausiu tokio dalyko Nes aš kai namie tai individualiai apie kiekvieną vazoniką šokinėju, tai net nežinau, kas kiek laiko laistau, užuodžiu, kada jau reikia
Dievuliau, dabar saulė šviečia, o Sweet Star man po nosim- ir tas žėri
Ir Terra Cotta Star žėri
Monami, manau, kad ten tikrai Nymph ir Charisma
Nymph man ypatingai patinka
Monami, manau, kad ten tikrai Nymph ir Charisma
Nymph man ypatingai patinka
Mano amariliai daznai megsta iskisti nosis ir sustoti, nebelenda toliau nei ziedstiebis, nei lapeliai. Ar tai tik del to, kad pavalge per mazai augimo laikotarpiu? Jei taip, tai nors isvis nelystu, db nervas ima I juos ziurint.
QUOTE(Dofkutis @ 2017 02 12, 17:00)
Mano amariliai daznai megsta iskisti nosis ir sustoti, nebelenda toliau nei ziedstiebis, nei lapeliai. Ar tai tik del to, kad pavalge per mazai augimo laikotarpiu? Jei taip, tai nors isvis nelystu, db nervas ima I juos ziurint.
Neįsivaizduoju, nors man taip irgi yra buvę. Gal, kai pralindo nosytė, ilgai dar buvo vėsiai, ir prisistabdė ilgam, ir nusprendė, kad ir neverta žydėt, hm ?