Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Prieš langą galima fotografuot tik gerai tą mokant arba naktį. Bet ir naktį reikia žiūrėt, kad neatsispindėtų nuo stiklo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu koks grožis!
Atsakyti
Lutpede, labai labai... wub.gif
Atsakyti
Rasalin, slanka5, denaxa, Lutpede - nuostabūs meileniai wub.gif

Aš, kai grįžtu namo, einu ir einu ratais palei savuosius biggrin.gif
Atsakyti
man visu merginu laabai grazus meileniai, as irgi ratus laikas nuo laiko aplink saviskius suku, vis norisi, kad greiciau prazystu, o red pearl man panasus i mano royal velvet, spalva panasi, man tokios sodrios spalvos kazkas tokio... ax.gif

Papildyta:
gaila, kad mano telefonas nekokybiskai fotografuoja, o siaip tamsiom gelytem geriau rinkti vienspalvi sviesu fona, o sviesiom - tamsesni, tada geriau pasimato visas grozis, pries langa fotografuojant mtosi kiti vaizdai ir, pagauti kad foto centre butu meilenis, o ne fonas - sunku.
Atsakyti
QUOTE(rasalin @ 2017 02 07, 20:54)
pries langa fotografuojant mtosi kiti vaizdai ir, pagauti kad foto centre butu meilenis, o ne fonas - sunku.

Ne kiti vaizdai svarbiausia (nors ir tai aktualu), o tai, kad žiedas gaunasi šešėlyje.
Atsakyti
Lutpede, na gražus gi tas Glee bigsmile.gif
Oi ir aš ratais einu aplink meilenius. Ir nemažai jų žydi, kiti ruošiasi žydėti, atrodytų, kad turėčiau apsiraminti, bet ne, vaikštau nosį kaišioju, lyg kas per kelias valandas pasikeistų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 06, 13:00)
denaxa, čia tavo ir mūsų bendro užsakymo meileniai operuoti buvo? Dar vienas labai svarbus dalykas. Jei svogūnas silpnas, nenupjaukite to žiedstiebio!!! Paskutines maistines medžiagas ir visą energiją taip iš svogūno atimate angel_sadangel.gif  Jei jau labai gaila svogūno, nukirpkite žiedus su mezginėmis, bet ne patį žiedkotį  doh.gif
Dėl fotografavimo, tai niekuomet nefotografuokite prieš langą. Langas turi būti jums iš šono ar nugaros. Padėkite meilenį į gerai apšviestą naturaliai šviesią vietą, pasižiūrėkite, kad jam už 'nugaros' nebūtų margumynų su buities dalykėliais ir fotografuokite. Jei norite 'šustriau' už nugaros pakabinkite vienspalvį audinį (staltiesę, paklodę, platų sijoną ar didelį vienspalvį rankšluostį). Tik paderinkite žiedo ir audinio spalvas. Žinoma geriau baltas, juodas ar pastelinių spalvų audinys. Ir nuotrauką darykite be 'blico'. smile.gif
Visi nauji meileniai praktiškai be šaknų būna. Šaknys pas meilenius pradeda augti kartu su lapais. Kai pamatysite augant šaknis, žinokite, kad pradėjo augti ir šaknys.

Dalele, vienas tik išoperuotas- ten labai gudriai puvinys buvo pasislėpęs, nesimatė jo visiškai, aš jį paprasčiausiai užuodžiau, jei ne kvapas- bučiau ir neaptikus. Trečdalis dugno nuimta. Nu gal išgyvens smile.gif Kiti sveiki, tik šaknų neturi smile.gif Dabar tik reikia tikėtis, kad išgyvens, nes žiedkočiai jau nupjauti (galiukai palikti, ne iki pat svogūno). Žinosiu ateity smile.gif

Su fotkinimu tai gavosi taip, kad neturėjau kur jų perkelti, todėl ir fotkinta prieš langą. Toj vietoj, kur galima būtų juos sustatyti, guli dviračių platforma ir karutis biggrin.gif

Nymfa turi lapus ir neturi šaknų, leidžia dar vieną stiebą, bet ar jis išlys- neaišku.

Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2017 02 08, 00:26)

Oi ir aš ratais einu aplink meilenius. Ir nemažai jų žydi, kiti ruošiasi žydėti, atrodytų, kad turėčiau apsiraminti, bet ne, vaikštau nosį kaišioju, lyg kas per kelias valandas pasikeistų  rolleyes.gif

Tą patį darau biggrin.gif Ir užuolaidos neužtraukinėju, kad nuolat matyčiau žiedus bigsmile.gif
Atsakyti
Kas siuntėtės Papilio iš Fluwel, ar dideli svogūnai? Kažkaip keistai atrodo, kad jų kaina tokia pati, kaip visų. Visada būdavo gerokai brangesni.
Atsakyti
Aš juos visus pakavau, tai nebuvo didelio skirtumo tarp Papilio ir kitų svogūnų. Buvo kažkokie vieni tik mažesni, bet tikrai ne Papilio.
Atsakyti
Pražydo dar "nakties karalienė" iš Žalios stotelės, na, niekuo neypatingas raudonas gražus žiedas (ant žiedstiebio tik du žiedukai), sakyčiau, gal labiau dienos karalienė bigsmile.gif

O raudonu perlu išvis atsigrožėti negaliu, žiedai didžiuliai, sendami visai net į juodumą eina, super, aksomas wub.gif Visa palangė žieduose, akių neina atitraukti wub.gif
Va tik turiu rūpestį, nuo kovo keičiu darbą, bus komadiruotės po ilgą laiką, namie dafiga gėlių, o mano vaikai su augalų priežiūra nedraugauja... Neįsivaizduoju, kas iš tų gėlių liks... unsure.gif dar ir dvi katės lieka namie, gyvūnus tai ateis, pamaitins, sutvarkys, o su gėlėm tai nekažką bus, pas mane jų dayg, ir kiekviena vis kitokios priežiūros reikalauja...
Atsakyti