Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

vartotojo įkelta nuotrauka
čia mano olandės iš Fluwel
Papildyta:
Gražuolės Grand Diva ir Royal Velvet
Atsakyti

pirmoji man pasaka :wub: nu toks grozis, tas spalvos sodrumas, ar gyvai irgi tokia spalva :B​ 

Atsakyti
FB linksniuojamas šis psl ...
manau suprasit pas ką grupėje ...
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 31, 12:27)
Agnyte Apricot Parfait labai gražus, žiedas nėra didelis kaip blynas, bet ir ne mažiukas. Gal kitame žydėjime žiedas bus centimetru vienu kitu didesnis ir pagražės, nebebus suskis  rolleyes.gif

Apricot parfait kad ir suskis, bet gražus smile.gif pastatysiu ant kitos palangės, kur nebus didžiažiedžių, kitaip žiūrėsis smile.gif

QUOTE(Dalelė @ 2017 02 01, 12:21)
Apsimelavau  4u.gif  Ten pas mane pražydo, ne Amputo, o Jewel, ne visai teisingais žiedais. Žiūrėsiu koks bus kitas jo žydėjimas. Bet kad ir tie žiedai neteisingi, man nepaprastai gražūs  smile.gif Kožkoks elegancijos įsikūnijimas  smile.gif

Mano antras žiedstiebis irgi neteisingais žiedais.

QUOTE(*MONAMI* @ 2017 02 01, 20:15)
FB linksniuojamas šis psl ...
manau suprasit pas ką grupėje ...

Aš nebematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasalin @ 2017 02 01, 14:32)
Gražuolės Grand Diva ir Royal Velvet

Ar gavosi nuotraukose perteikti tikroviškas spalvas? Pas mane olandukas Royal Velvet pagal spalva labiau panašesniį į Grand Diva jūsų nuotraukoje... hmm.gif ziedas pas mane nėra labai mazas, kazkur 20 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 01 vasario 2017 - 19:47
spalvos pasakyciau tikroviskos, Grand Diva is tikruju yra daug tamsesne, bet kuo toliau zydedama siek tiek svieseja, royal velvet yra sviesesne, ji is karto tokia buvo

Papildyta:
Grand Divos ziedo dydis 13-14 centimetru, o Royal Velvet placiausia vieta 18 centimetru smile.gif
Papildyta:
Tik idomu, kaip zydes kitais metais, kai svogunai jau bus pailseje ir paauge po kelioniu is olandijos
Atsakyti
Dalele, jusu foto labai gražios, man tokio meno kažkaip "išlaužt" nepavyksta rolleyes.gif
Agnyte, labai gražiai ir taikliai aprašėte Apricot Parfait. Dabar kaip tik pas mane jo antrasis žydėjimas, bet suskis jis man neatrodo biggrin.gif

Dar žydi Evergreen. Nu man jis - elegancijos viršūnė smile.gif ir labai fotogeniškas - statyk kaip nori, visda puikiai atrodo prieš kamerą biggrin.gif wub.gif

Ir dar Blossom Peackok. Tikras povas, ypatingai šitoj foto... nežinau, kaip jums, bet aš čia matau išskleistą povo uodegą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.s. Lutpede, labai laukiu jūsų nuostabiųjų nuotraukų rolleyes.gif
Atsakyti
Slanka5, senai matyta smile.gif Super žiedai pas visas wub.gif Lutpėde or man trūksta jūsų nuotraukų unsure.gif
Royal Velvet turėtų būti apie 20- 22 cm.
Pas mane pirmasis neatitikimas iš Fluwell. Vietoje Daphne skleidžiasi Nymph. ax.gif Ar pas kitus viskas tvarkoje ar ne ?
Atsakyti
https://scontent-ams...amp;oe=59047263
Exotic nymh, turėjo būti oranžinis lyg tai, yra ružavas, bet vis tiek labai gražus wub.gif

https://scontent-ams...amp;oe=593EB99D
lemon star, bloznas, svogūnas praoperuotas nemenkai, stiebas tik vienas, bet ant jo net 6 žiedai wub.gif Aišku, realybėje milijoną kartų gražesnis nei fotkėje, gražiai nufotkint aš tik mašinas moku smile.gif

https://scontent-ams...amp;oe=5901F718
Raudonas perlas. Grožis neišpasakytas, tamsus, aksominis, toks į juodumą... aišku, čia nesimato smile.gif Trys žiedai, bet tai kookieee wub.gif Ir antras stiebas turėtų išlysti, jei tik svogūnas atlaikys smile.gif

Su perlu kaip ir viskas gerai kol kas. O Lemoniukas ir Nymfa neturi šaknų, jos kažkodėl neauga- kame reikalas? Nebuvau dar su tokiu reiškiniu susidūrusi. Nymfa turi dar vieną belendantį stiebą, svogūnas nebeturi jėgų jį išspausti. Abiems nupjoviau žydinčius stiebus ir pamerkiau, nes nu svogūnams taip akivaizdžiai per sunku jau. Labai tikiuosi, kad išgyvens, jei ne- tai kitąmet tikiuosi kartosim bigsmile.gif

Va nufotkinti gražiai tai aš nemoku, nesimato visai realausiedų grožio fotkėse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 05 vasario 2017 - 22:30
QUOTE(denaxa @ 2017 02 05, 23:29)
O Lemoniukas ir Nymfa neturi šaknų, jos kažkodėl neauga- kame reikalas? Nebuvau dar su tokiu reiškiniu susidūrusi.

Pradės lįst lapai, išleis ir šaknis. Mano olandai niekad nežydi su šaknim pirmais metais, jei jų perkant nebuvo. Todėl dažnai prifarširuoti trąšų neatlaiko didelių žiedų svorio ir išsiverčia iš žemės. Reik rišt.
Atsakyti
denaxa, čia tavo ir mūsų bendro užsakymo meileniai operuoti buvo? Dar vienas labai svarbus dalykas. Jei svogūnas silpnas, nenupjaukite to žiedstiebio!!! Paskutines maistines medžiagas ir visą energiją taip iš svogūno atimate angel_sadangel.gif Jei jau labai gaila svogūno, nukirpkite žiedus su mezginėmis, bet ne patį žiedkotį doh.gif
Dėl fotografavimo, tai niekuomet nefotografuokite prieš langą. Langas turi būti jums iš šono ar nugaros. Padėkite meilenį į gerai apšviestą naturaliai šviesią vietą, pasižiūrėkite, kad jam už 'nugaros' nebūtų margumynų su buities dalykėliais ir fotografuokite. Jei norite 'šustriau' už nugaros pakabinkite vienspalvį audinį (staltiesę, paklodę, platų sijoną ar didelį vienspalvį rankšluostį). Tik paderinkite žiedo ir audinio spalvas. Žinoma geriau baltas, juodas ar pastelinių spalvų audinys. Ir nuotrauką darykite be 'blico'. smile.gif
Visi nauji meileniai praktiškai be šaknų būna. Šaknys pas meilenius pradeda augti kartu su lapais. Kai pamatysite augant šaknis, žinokite, kad pradėjo augti ir šaknys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 06 vasario 2017 - 12:02
Dalele, viskas teisingai, gražu tobulos meilenių nuotraukos , bet man tikrai šiltesnės, kur kažkiek matosi aplinka wub.gif . Tokios žmogiškos biggrin.gif . Tai va, iš manęs būtinai bus nuotraukų su trupučiu buities biggrin.gif 4u.gif . Einu fotkinti, nes saulytė išlindo biggrin.gif

Dėkit visos- visi, ir nesikuklinkite, juk smagu džiaugtis, ypač su tais, kurie supras pamišimą laugh.gif
Atsakyti