Viena iš mano dvejopus jausmus pasiglemžusių šiemetinių naujokių - Apricot Parfait. Nu nerealiai švelni spalva, tobulas žiemos žiedas - subtilus, nerėkiantis ryškumu. Toks, kokį norisi liesti ir glausti. Tobulai derantis prie snieguotos žiemos dienos. Bet... Nu smulkutis labai. Lyginant su tais pačiais šalia žydnčiais Amore ar karalienės, nu nususęs toks. Tai va, ir nežinau tobulas suskis
QUOTE(Agnnyte @ 2017 01 29, 21:54)
[url=http:
ypač Apricot Parfait suskis . Nors visi gražūs, neina išsirinkti
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2017 01 30, 19:24)
Tikrai, jau kaip nebeatskiriu . Graži, kad ir neryški . Šviesoje turėtų žėrėti
Sveikutes Amariliu-Meileniu myletojos
groziuosi ir as visa menesi jau zydi, net keturis ziedus isleido, bet pavadinimo nezinau, gavau dovanu " src="">
Oho kiek gražių žiedų . Aš šiek tiek į šunų kailius panirusi buvau (parodoms ruošiausi), tai tik neapsilankyk čia, jau net 3 ar 4 puslapius teko skaityti ir nuotraukas žiūrėti
Agnyte Apricot Parfait labai gražus, žiedas nėra didelis kaip blynas, bet ir ne mažiukas. Gal kitame žydėjime žiedas bus centimetru vienu kitu didesnis ir pagražės, nebebus suskis
Aš taip dvejoju dėl savo pradedančio žydėti Amore. Vis galvoju ar čia jis gražus man ar ne. Kažkaip kitokį žiedą įsivaizdavau, nuotraukos bus vėliau.
pempe, gal tavo Magic Green pašalo siunčiant jau Lietuvoje, nes pas mane su svogūnu viskas gerai. Dabar žydi antras žiedstiebis.
Pirkti kaip loterijos bilietai
Cayenne
Amputo
Christmas Star (pažeistas puvinio svogūnas)
Agnyte Apricot Parfait labai gražus, žiedas nėra didelis kaip blynas, bet ir ne mažiukas. Gal kitame žydėjime žiedas bus centimetru vienu kitu didesnis ir pagražės, nebebus suskis
Aš taip dvejoju dėl savo pradedančio žydėti Amore. Vis galvoju ar čia jis gražus man ar ne. Kažkaip kitokį žiedą įsivaizdavau, nuotraukos bus vėliau.
pempe, gal tavo Magic Green pašalo siunčiant jau Lietuvoje, nes pas mane su svogūnu viskas gerai. Dabar žydi antras žiedstiebis.
Pirkti kaip loterijos bilietai
Cayenne
Amputo
Christmas Star (pažeistas puvinio svogūnas)
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 31, 11:27)
Amputo labai gražūs žiedai.
Mano Glee jau tuoj skleis pumpurus. Laukiu nesulaukiu
AJIRA
Blushing Bride. (būtų nėblogai, kad ją pastatrytum ant kojų)
AJIRA
Aciu su ta nauja versija nesusidraugauju
Kokie grožiai, fantastika na, mano kiti irgi jau jau tuoj... tadu jau ir aš daugiau parodysiu
QUOTE(rasalin @ 2017 01 31, 21:18)
gal galit paaiskinti, kaip cia ikelti nuotraukas?
man patogiausia per radikalru- lengva, o ir nedingsta nuotaukos, net praėjus keliems metams(smagu skaityti spalvotas senas temas). Taigi : radikalru, atsidaro, tada vybrat faily - ir pasirenki iš savo kompiuterio nuotraukas. Pasirenki dydi(kur skaičiukai ). Tinka ir 600, gal ir daugiau. tada - zagruzit na server. Ir tik nuorodas kopijuoji, ir tiesiai į forumo atsakomą žinutę įklijuoji. Ar viskas gerai, ar tenkina dydis, galima pasižiūrėti spaudžiant po savo žinute ne atsakyti , o peržiūrėti . Jei netinka, keiti.
Papildyta:
Ajira, Dalele
Apsimelavau Ten pas mane pražydo, ne Amputo, o Jewel, ne visai teisingais žiedais. Žiūrėsiu koks bus kitas jo žydėjimas. Bet kad ir tie žiedai neteisingi, man nepaprastai gražūs Kožkoks elegancijos įsikūnijimas