Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(pempė12 @ 2017 01 22, 19:33)
O į chemikalus merkei ar tik žaluma apdorojai?

tik žaluma, nes daugiau nieko po ranka neturejau, bet tepiau tada, kai truputį apdžiūvo pjūvio vietos
Atsakyti
Kaip tik FB pas Stephen Lin žiūrėjau, kaip jis supjaustęs "Pijama Party" dauginimui pamerkė visus svogūnus į kažką.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 23, 14:49)
Kaip tik FB pas Stephen Lin žiūrėjau, kaip jis supjaustęs "Pijama Party" dauginimui pamerkė visus svogūnus į kažką.

o k1 paskui daro? Į ką sodina?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 01 23, 15:04)
o k1 paskui daro? Į ką sodina?

Nežinau, gal parodys smile.gif Aš jo paklausiau į ką merkė svogūnus, jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
Klausimas: ar sutaisyti prieš savaitę chemikalai , stovėję atvirame bliūde prie 12-22 C, veiksmingi ar neveiksmingi? Tas pats klausimas iš antro galo smile.gif : Kodėl rekomenduojama pesticidų tirpalą sunaudoti tik susitaisius - ar dėl to, kad skyla, ar dėl saugumo g.gif ?
Atsakyti
http://www.maguiresh...Price List.html

karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 01 24, 19:39)

Lutpede, norisi dar biggrin.gif ?

Man irgi norisi, ypač, kai žydi, tai norisi daugiau ir daugiau biggrin.gif .

Niekas nepatarėte dėl chemikalų,tai nusichemikalinau save labiau, negu gėles fear.gif . Naktį vaidenosi, kad ir burna , ir nosis džiūsta, ir gal jau taip iki ryto ir visa sudžiūsiu unsure.gif . Ėjau anglių gerti fear.gif .

Dienos eina, grožių mažai ax.gif . Bizūnėlio čia visoms reikia biggrin.gif . Ar ne GIZZI5 vis paauklėdavo ax.gif .
Reikia nuo savęs pradėti biggrin.gif .

Ką tik baigė žydėti Magic Green . Iš bendro pirkimo. Šiaip jau su Magic Green man vėl nepasisekė biggrin.gif . Prieš n metų pirkau, buvo labai sergantis, operavau operavau, paskui atauginėjo, o paskui pamečiau jo pėdsakus, bekovodama su lapų mozaikos virusu ir miltuotaisiais skydamariais ax.gif . Šitas leido žieduką, bet matėsi, kad ten ne taip jau ir viskas gerai, bet labai norėjau, kad nors pažydėtų, tad perdaug nedraskiau. Pirmas žiedstiebis susiraitė ir uždžiūvo.
Antrą žiedstiebį išleido sulinkusį, pažeistą , bet iškėlė smile.gif

Prasiskleidė tik vienas žiedas iš trijų, o kiti taip ir uždžiūvo. Nepavyko pagauti gražaus žalsvumo, o ir kompiuteriai labai skirtingai rodo.

Dabar laukia operacija, po kurios, kaži, ar bebus ką auginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 27, 18:36)
Lutpede, norisi dar biggrin.gif ?

mano aa močiutė sakydavo: "Akys marios, dūšia maža ir biskio gana". biggrin.gif Ir tikrai gana ,nebent kada nekada
Aš dabar atlikau didžiulį darbą persodindama svogūnus. Tris dienas dirbau karsta.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 27 sausio 2017 - 18:49
QUOTE(Lutpede @ 2017 01 27, 18:43)
mano aa močiutė sakydavo: "Akys marios, dūšia maža ir biskio gana".  biggrin.gif  Ir tikrai gana ,nebent  kada nekada
Aš dabar atlikau didžiulį darbą persodindama svogūnus. Tris dienas dirbau  karsta.gif  blink.gif

Gražiai sakydavo . Tik mano dukra prieštarauja, kad dūšia negali būti maža biggrin.gif

O darbas - tai taip biggrin.gif . Aš irgi panašiai biggrin.gif . 28 vazonai visokios smulkmės sutvarkyti , tik trys jų žada žydėti rolleyes.gif . Mažai skyriau dėmesio. Dar sėjinukai laukia savo eilės, gal šį vakarą sulauks biggrin.gif . Ir dar - darže gyvenę per vasarą. Tie tik šiaip įkelti į didelius vazonus, reikės normaliai susodinti , nes kiti jau lapus pradeda leisti. O žiedstiebių tai nematyti ax.gif ...

Papildyta:

Kad senukai nežydi, džiaukimės naujais biggrin.gif
Exotic Star'ui dabar žydi antras žiedstiebis. Ant pirmojo buvo tik du žiedeliai, ant šito trys. Nors prasiskleidę kol kas du.

Bet šis meilenis išprotėjęs, yra dar du stiebai blink.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

ryt laisvadienis tai fotografuosimes dienos šviesoje wub.gif

čia visi leidžiantis žiedstiebius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 27 sausio 2017 - 19:45
QUOTE(*MONAMI* @ 2017 01 27, 19:44)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
ryt laisvadienis tai fotografuosimes dienos šviesoje  wub.gif
[url=h
čia visi leidžiantis žiedstiebius  wub.gif

O, kaip smagu thumbup.gif . O koks čia baltas cybisteris?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 27, 20:56)
O, kaip smagu thumbup.gif . O koks čia baltas cybisteris?

4u.gif
čia Evergreen,ne baltas jis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 27 sausio 2017 - 20:01