Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

Samba nuostabi wub.gif
Pas mane žydi Magic Green (jau nuforografuotas, liko tik nuotraukas sukelti) ir naujas per šalčius laimingai iš Olandijos atkeliavęs Magical Touch. Šiandiena bandysiu jį fotografuoti, nes pilnai keli žiedai jau išsiskleidė.
Aš visus naujus meilenius iš Fluwel ir Amerikos pasidėjusi kur šilčiausia, tai visi nosis kaip reikiant kiša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2017 01 13, 20:32)
Samba jau pilnai pasirodė. Galingas svogūnas išspaudė įspūdingą 5 ziedų kepurę, pradeda skleistis dar vienas ziedstiebis.

Nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 08, 18:37)
Vėl gavau 3 naujus meilenius iš JAV :-) "Blushing Bride", "Glee" ir "Joker". Gal kas nors norite "Glee" 15 eur.? Užsakyme buvo 2 vnt. jų per daug įdėta.
Pas mane taip pat prasideda meilenių žydėjimas. Tačiau pirmieji pradeda žydėti naujieji šiemet atsisiūsti 'olandai'.

Papildyta:
QUOTE(rasalin @ 2017 01 15, 17:10)

ar dar yra meileniu, as turbut jau pavelavau, o svetaines savininkas, mano nuomone, pasiputes visazinis, kuris nenori pripazinti kitos nuomones. Nepagalvojau, kad ismete, galvojau, kad komentarai pratrinti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2017 01 13, 19:32)
Negali būti, kad tik pas mane vieną iš to didelio uzsakymo skleidziasi ziedai.
Rodykit savo - spalvinkit temą! smile.gif

Iš Dalelės užsakymo mano BArbados jau tuoj tuoj sprogs.
Iš Schetelingo Christmas gift jau su dviem poaukščiais stiebais, Carmen ir Red lion tik nosytes kiša, o Moonlight kol kas nieko unsure.gif
Atsakyti
Aš nieko naujo neperku, su senais nesusitvarkau.
Po prasto vasarojimo žydėjo tik Ermitažinis Spotlight. Pradėjo gruodžio pirmoje, baigė prieš porą dienų. Čia pirmieji žiedai:
https://get.google.c...KZPRKVKfCmEzHPm
Paskutiniai buvo dar blyškesni, beveik Picotee. Pernai žydėjo vasario mėnesį, tai rausvos spalvos turėjo gerokai daugiau, gavo šiek tiek saulės. Šį sezoną nekliuvo nei spindulėlio, matyt todėl beveik balti žiedai.
Jau reikia vis dažniau landžioti po lova ir spintelėmis, tikrinti, ar koks neprabudo. Vos nepražiopsojau La Paz - žiedynkotis buvo įsirėmęs ir užsilenkęs.
Atsakyti
Labas vakaras.
Papildyta:
Esu čia naujokė...bet mielai prisijungčiau prie Jūsų
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(JurateK. @ 2017 01 16, 23:01)
Labas vakaras.

Sveika 4u.gif
Atsakyti
Sveika JurateK. smile.gif
Daisoja, pas mane Picotee su silpnu apvadu taip pat dabar žydi.
rasalin, kol kas ką turėjau besikartojančio nebeturiu. Bet dar keli ruošiasi žydėti, tai jei bus tokie pat, kokius jau turiu- paskelbsiu čia. O Rolanas nenori prisipažinti, kad daug ko nežino, ir kas blogiausia- nenori pats ieškoti informacijos. Pačioje FB įsikūrimo pradžioje, aš jam siūliau pasiskaityti forumus. Bet jis man pareiškė, kad niekas nieko neišmano ir forumuose jis nesilanko. Deja, labai daug informacijos visos mes randame būtent forumuose anglų, rusų, lietuvių ir kitomis kalbomis. Dar niekas negimė iš karto žinodamas, kaip reikia auginti meilenius, aš taip pat. Bet bent jau domiuosi, skaitau smile.gif
O dabar pagaliau pasirodau savo naujus žiedus.

Magical Touch
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Magic Green
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 17, 11:23)
Sveika JurateK. smile.gif
Daisoja, pas mane Picotee su silpnu apvadu taip pat dabar žydi.
rasalin, kol kas ką turėjau besikartojančio nebeturiu. Bet dar keli ruošiasi žydėti, tai jei bus tokie pat, kokius jau turiu- paskelbsiu čia. O Rolanas nenori prisipažinti, kad daug ko nežino, ir kas blogiausia- nenori pats ieškoti informacijos. Pačioje FB įsikūrimo pradžioje, aš jam siūliau pasiskaityti forumus. Bet jis man pareiškė, kad niekas nieko neišmano ir forumuose jis nesilanko. Deja, labai daug informacijos visos mes randame būtent forumuose anglų, rusų, lietuvių ir kitomis kalbomis. Dar niekas negimė iš karto žinodamas, kaip reikia auginti meilenius, aš taip pat. Bet bent jau domiuosi, skaitau  smile.gif
O dabar pagaliau pasirodau savo naujus žiedus.

Magical Touch

Magic Green

labai gražūs žiedeliai
Papildyta:
https://scontent-waw...amp;oe=5923A43C

Mano olandžių Arctic ir Sweet Nymph žiedai. Dėkui Dalytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasalin @ 2017 01 17, 14:53)
labai gražūs žiedeliai

Būk gera, necituok žinučių su nuotraukom, vietos labai užima.

Pas mane kol kas ramuma... Picotee žydėjo baltai. Dabar olandai kyla. Gal saulės daugės, spalvų bus daugiau smile.gif
Atsakyti
Roladui reikia ismokti isgirsti kita zmogu, o mokytis dar niekam nepakenke smile.gif
Atsakyti
Nu, ten ta grupė kaip jo nuosavybė. Žinių tikrai pasisemt reikėtų, jau šitos temos pirmam puslapy jos daugiau, nei jis turi. Na... bet ten keistas žmogus. Visi jį apvogt nori, pažemint ir palikt vargšu....
Atsakyti