Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių-meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2017 01 13, 11:20)
Gal kiek vėliau kitą žiedstiebį išleis smile.gif
Pilnatis ir dar 13d. veikia  lotuliukas.gif Mane Rolanas iš FB Hippeastrum grupės išmetė  hah.gif  hah.gif  hah.gif Ir ištrynė mano nuotraukas  lotuliukas.gif  hah.gif

Išmetė? Maniau, tik pravalė komentarus biggrin.gif
Tai kad tu taip argumentuotai vakar parašei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2017 01 13, 10:20)
Pilnatis ir dar 13d. veikia  lotuliukas.gif Mane Rolanas iš FB Hippeastrum grupės išmetė  hah.gif  hah.gif  hah.gif Ir ištrynė mano nuotraukas  lotuliukas.gif  hah.gif

O, geras. Aš iš ten seniausiai pati išsimečiau. Labai trumpai buvau prisijungus, pamačiau, kad naudingos informacijos nulis, savininkas labai savininkiškas, kitos nuomonės nepriims. Kam ten dar laiką gaišti?
Atsakyti

Šypseną kelia tokie kovos būdai smile.gif
Man penktadienio 13 , pilnatis kitaip pasireiškė. Vakar nusipirkau Ermitaže, o šiandien apžiūrinėjant iš rankų išsprūdo nukrito, ir turiu va:
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
bet jei išleis antrą žiedstiebį, tikriausiai galiu tikėtis kažko rausvo iš čia smile.gif http://www.gebrvanve.../catalogus.html
Atsakyti
Cia jūsų kur nulūžo yra Apple Blossom pavaizduotas. Galit tikėtis smile.gif)) viltis miršta paskutinė
Papildyta:

Tai jau prisišnekėjai biggrin.gif arba sumaišė gal ką smile.gif)) na žmonės įdomūs būna kartais.
Atsakyti
Samba jau pilnai pasirodė. Galingas svogūnas išspaudė įspūdingą 5 ziedų kepurę, pradeda skleistis dar vienas ziedstiebis.
Mmm, kaip man patinka tokie zydėjimai smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Negali būti, kad tik pas mane vieną iš to didelio uzsakymo skleidziasi ziedai.
Rodykit savo - spalvinkit temą! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 13 sausio 2017 - 20:34
Ir pas mane žydi, fb nuotraukas ikėliau. exotic star žydi sunkiai, bet auginasi 5-6 vaikus biggrin.gif Dar žydėti pradeda MagicStar, bet nefotografavau jos smile.gif o šiaip ruošiasi žydėti ir maniškiai smile.gif) bet žydėjimas bus apie kova, balandį smile.gif
Atsakyti
Pas mane dar nežydi, bet jau greit greit... smile.gif Pirmoji vis tik ko gero prasiplėš Tosca iš žalios stotelės, o kitas jau bus iš didžiosios siuntos smile.gif
Turiu dar kelis miegančius, budintis net negalvoja dar smile.gif
O dar kas įdomiausia- toliau stebina splašas, pradėjo leisti žiedstiebį ir galiuką jo iškišęs va taip sau ėmė ir užmigo... Na aš jį laikau ant palangės, retkarčiais saikingai palieju, perdžiūti neduodu... bet tokio keisto elgesio amarilkos dar nesu turėjusi biggrin.gif Nežinau, kas bus toliau biggrin.gif Turi vaiką, anas tai bujoja, nemiega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 13 sausio 2017 - 21:49
[quote=Emila,2017 01 13, 20:32]
Samba jau pilnai pasirodė. Galingas svogūnas išspaudė įspūdingą 5 ziedų kepurę, pradeda skleistis dar vienas ziedstiebis.
Dievuleliau, kaip grazu!!! Sveikinu! Labai grazi ir didinga!
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2017 01 13, 20:32)
Mmm, kaip man patinka tokie zydėjimai smile.gif
[img]ht

Negali būti, kad tik pas mane vieną iš to didelio uzsakymo skleidziasi ziedai.
Rodykit savo - spalvinkit temą! smile.gif

Samba yra nuostabaus grožio thumbup.gif . Ir taviškė taip pat wub.gif

Po darbo radau prasiskleidusį antrą stiebelį Exotic Star. Ryt ar poryt fotografuosimės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2017 01 13, 21:46)
O dar kas įdomiausia- toliau stebina splašas, pradėjo leisti žiedstiebį ir galiuką jo iškišęs va taip sau ėmė ir užmigo... Na aš jį laikau ant palangės, retkarčiais saikingai palieju, perdžiūti neduodu...  bet tokio keisto elgesio amarilkos dar nesu turėjusi biggrin.gif Nežinau, kas bus toliau biggrin.gif Turi vaiką, anas tai bujoja, nemiega biggrin.gif

Gali būti, kad šitas uždžius taip ir neprasiskleidęs, jei jau senokai prisnūdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 sausio 2017 - 22:12
QUOTE(ziurkytes @ 2017 01 13, 21:47)
Ir pas mane žydi, fb nuotraukas ikėliau.

Na, turime juk SM temą, jei jau čia rašom, tai ir rodykimes! Laukiam. Nesusieksim čia visi visų Fb.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 01 13, 23:10)

Gali būti, kad šitas uždžius taip ir neprasiskleidęs, jei jau senokai prisnūdo.

Man irgi taip atrodo smile.gif Tuo labiau, kad svogūnas jau ir prieš šitą buvo išleidęs "neplanuotą" žiedą, tai jau tikrai nebebuvo jėgų dar vienam smile.gif

Emila, samba nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2017 01 13, 21:08)
Tai jau prisišnekėjai biggrin.gif arba sumaišė gal ką smile.gif)) na žmonės įdomūs būna kartais.

Tai kad Dalytė labai gražiai viską paaiškino. Temos kūrėjui mat paprieštaravo dėl pavadinimo, tai ir užvirė žmogui kraujas biggrin.gif

Pas mane žydi vienas iš užsakymo, bet grįžus iš darbo jau tamsoka būna. Kiti jau pakeliui. Picotee žydėjo baltai, beveik be raudonumo, kvailas augalas, nepailsėjęs visai... Pataikė per šventes į pačias niūriausias ir trumpiausias dienas. Snapą kelia Merengue, kiti dar miega.
Atsakyti